Gdzie pracują Mazdowicze?
HITACHI POLSKA – maszyny budowlane – Specjalista działu wsparcia technicznego – ciężki sprzęt
-
Marcin GT
0025.Peter napisał(a):Ja od października zaczynam studia na kierunku Informatyka. Widzę, że wielu z was siedzi w tej branży... Jest to dość zadziwiające. Rozgryzł to ktoś? Dlaczego jest tu tak wielu informatyków? Dlaczego informatycy decydują się na mazdy?
Witam, ja również informatyk z wykształcenia, ale branża całkowicie inna.
kinki napisał(a):0025.Peter napisał(a):Dlaczego informatycy decydują się na mazdy?
może dlatego że mają niskie pojęcie w temacie mechaniki a japończyki słyną z bezawaryjności
witamy nowych
Ahahahahaha
- Od: 26 cze 2013, 16:07
- Auto: Mazda CX-9 3.7 V6 2011r. Grand Touring
Volvo V40 1.8 16V 122 KM
Ford Puma 1.7 turbo 192 KM, 260Nm
5Lat w szkole gastronomicznej
po szkole problem z pracą mały miesięczny epizod jako kasjer
później zacząłęm od obierania ziemniaków w pewnym barze obiadowym
aktualnie jestem kucharzem na sali bankietowej.
Od chrzcin po konsolacje
W razie jakiejkolwiek imprezy....zapraszam
Od chrzcin po konsolacje
-
Mangovip23
0025.Peter napisał(a):Ja od października zaczynam studia na kierunku Informatyka. Widzę, że wielu z was siedzi w tej branży... Jest to dość zadziwiające. Rozgryzł to ktoś? Dlaczego jest tu tak wielu informatyków? Dlaczego informatycy decydują się na mazdy?
Graficy komputerowi też bo są najlepsze
- Od: 26 gru 2012, 13:37
- Auto: była: 323C, 1.5B czerwona, Mazda 6 GG (121KM), 2.0 MZR-CD, 2004r czerwona jest CX9 bordowa
Mangovip23 napisał(a):5Lat w szkole gastronomicznej
Od chrzcin po konsolacje![]()
Wrazie imprezy... to ty bedziesz teraz odpowiedzialny za catering na zlotach:), takie tam proste sprawy, smażenie wody na kawe ,gotowanie kiełbasek
tomekk
lucxxx napisał(a):buczos napisał(a):od dzisiaj SQE w branży automotive (turbo systems)
no i jak w tym BORGU![]()
Mnie tam niestety (a może jednak stety) nie chcieli
Inaczej. Więcej na głowie, ale i lepsze warunki
Niegdyś jako pracownik techniczny w zakładzie krawieckim – ciekawe doświadczenie
Był też krótki epizod w fabryce Ceramiki ROCA
Aktualnie już od 7 lat w firmie transportowej jako kierowca autobusu na liniach dalekobieżnych, podmiejskich i specjalnych jak wycieczki, i przewozy szkolne.
Był też krótki epizod w fabryce Ceramiki ROCA
Aktualnie już od 7 lat w firmie transportowej jako kierowca autobusu na liniach dalekobieżnych, podmiejskich i specjalnych jak wycieczki, i przewozy szkolne.
Do niedawna audytor zewnętrzny w jednej z firm Big 4. Obecnie od tygodnia jestem bezrobotny i bardzo sobie chwalę
Ale od stycznia zaczynam pracę w Holandii jako audytor wewnętrzny w firmie produkującej wyroby medyczne.
Ale od stycznia zaczynam pracę w Holandii jako audytor wewnętrzny w firmie produkującej wyroby medyczne.
-
vientro
Jeszcze nie Mazdowicz,
ale jednak na forum Mazdy...
Jestem muzykiem, gram w zespole gdzie można kliknąć poniżej
Poza tym pracuję w różnych studiach nagraniowych jako realizator dźwięku, czasem przy nagłośnieniu różnych spraw.
ale jednak na forum Mazdy...
Jestem muzykiem, gram w zespole gdzie można kliknąć poniżej
Poza tym pracuję w różnych studiach nagraniowych jako realizator dźwięku, czasem przy nagłośnieniu różnych spraw.
- Od: 10 lis 2013, 22:10
- Auto: Lexus GS 300, 2jz-ge, 2000
fundusze unijne
- Od: 24 wrz 2013, 12:00
- Auto: Astra G / Mazda 6