Tutaj się witamy
Od kilku dni jestem właścicielem Mazdy Millenia 2,5 rok 95 wersja kanadyjska więc ma wszystko jak to się mówi "full wypas". Przebieg spory 240 tys.km ale myśle że jeszcze trochę pojeżdżę. Poprzednie auto całkiem inne nieporównywalne – Fiat Marea Weekend 1.6.
Witam wszystkich jeszcze raz !
Pozdrawiam!
Witam wszystkich jeszcze raz !
Pozdrawiam!
Mazda Millenia 2.5 rok 95
- Od: 4 lip 2006, 15:36
- Auto: Mazda Millenia 2.5 rok 95
witamy i zapraszamy na cotygodniowe zloty w stolicy.
Dzisiaj też jest
Tutaj link http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... &start=135
Dzisiaj też jest
Tutaj link http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... &start=135
witam!
Co prawda posiadam Honde Civic 6 gen. (EJ9, 1.4), ale mam sentyment do mazd, poniewaz w mojej rodzinie od wielu lat jest tez uzytkowna 323F 1.6 (rocznik 90), jezdzi nią moja mama, ja takze kiedys zrobilem nią wiele km i to auto zawsze podaje jako wzór niezawodnosci japońców
Madzia ma przesmigane 270 tys. i smiga az milo
Nigdy nie zawiodła
Pozdraiwam uzytkownikow Mazd (i Hond
) 
Co prawda posiadam Honde Civic 6 gen. (EJ9, 1.4), ale mam sentyment do mazd, poniewaz w mojej rodzinie od wielu lat jest tez uzytkowna 323F 1.6 (rocznik 90), jezdzi nią moja mama, ja takze kiedys zrobilem nią wiele km i to auto zawsze podaje jako wzór niezawodnosci japońców
Pozdraiwam uzytkownikow Mazd (i Hond
- Od: 6 lip 2006, 22:14
- Auto: Civic EJ9 & Mazda 323F
Witam, witam!!! O mazdaspeed.pl dowiedziałem się od dziewczyny... Mój numer WM **323:)
-
Grzesiek B.
Witamy wszystkich, znaczy sie:
Mysz (Mysza) i Puma. Założyliśmy konto wspólne ponieważ ja (Puma) bede pewnie was dreczył sprawami technicznymi, a Mysza resztą tej zabawy związanej z Forum. A że auto wzasadzie jest Myszy to ja jestem tylko na dokładke.
Obecną Mazde kupiliśmy całkiem niedawno, znaczy sie wczoraj
, jest to 323 BG z 1994 roku zielona, fotki bedą później jak się ją zarejestruje.
Skąd znamy forum??hmmm jakieś 5 lat temu miałem taką samą Mazde z 1990 roku i znam strone "Mazdaspeed" z tamtych lat. Ciekawe co sie zmieniło
Serdecznie pozdrawiamy z Kielc.
Mysz (Mysza) i Puma. Założyliśmy konto wspólne ponieważ ja (Puma) bede pewnie was dreczył sprawami technicznymi, a Mysza resztą tej zabawy związanej z Forum. A że auto wzasadzie jest Myszy to ja jestem tylko na dokładke.
Obecną Mazde kupiliśmy całkiem niedawno, znaczy sie wczoraj
Skąd znamy forum??hmmm jakieś 5 lat temu miałem taką samą Mazde z 1990 roku i znam strone "Mazdaspeed" z tamtych lat. Ciekawe co sie zmieniło
Serdecznie pozdrawiamy z Kielc.
była 2 x 323GLX, była 323GT
Nissan Almera GTI
Nissan Almera GTI
- Od: 7 lip 2006, 13:46
Grzesiek B. napisał(a):Witam, witam!!! O mazdaspeed.pl dowiedziałem się od dziewczyny... Mój numer WM **323:)
Witam również i pozdrawiam! Widzę, że eFki w Mińsku coraz popularniejsze
PS. Jutro minie rok, odkąd śledzę to forum
- Od: 8 lip 2005, 20:39
- Auto: Mazda 323F BG B6e
Mysz&Puma napisał(a):Serdecznie pozdrawiamy z Kielc.
Witamy "rodaków"

I wszystkich innych nowych forumowiczów
Witam wszystkich Mazdziarzy, fajnie ze jest takie forum, bo tak wyszło że zakochałem sie w takiej jednej Mazdzie 323F i tutaj moge o niej poczytac.Narazie jeszcze nie jestem szczęśliwym posiadaczem ale mam nadzieje że niedługo sie to zmiani
-
snuks
właśnie rozopoczynam poszukiwanie nowego środka lokomocji i chyba padnie na mazde 323 rocznik 94/95 mam nadzieje, że w razie pytań pomożecie
Pozdrawiam wszystkich
Pozdrawiam wszystkich
-
Gość
witam wszystkich,
co prawda nie jestem jeszcze użytkownikiem autka marki Mazda,
ale nowa 6 Sportcombi zrobiła na mnie takie wrażenie że będzie następnym autkiem w domu (oczywiście w dieselku)![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
co prawda nie jestem jeszcze użytkownikiem autka marki Mazda,
ale nowa 6 Sportcombi zrobiła na mnie takie wrażenie że będzie następnym autkiem w domu (oczywiście w dieselku)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 11 lip 2006, 10:40
- Auto: Skoda Octavia SportCombi
Witam wszystkich
Jestem tu nienowy, nieświeży i nietrzeźwy .................... znowu. Na strone trafiłem przez skrót na pulpicie a moje auto po wczoraj potrzebuje nowych przednich opon i mycia. A teraz ide spać ...Dobranoc
Jestem tu nienowy, nieświeży i nietrzeźwy .................... znowu. Na strone trafiłem przez skrót na pulpicie a moje auto po wczoraj potrzebuje nowych przednich opon i mycia. A teraz ide spać ...Dobranoc
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
11:37
Bimbak napisał(a):Dobranoc

Witamy, a może dobry wieczór
Lo_0L
tyle tutaj jest tematów ze już połapać sie nie moge
:(:(
Czy ta strona " mazda speed" jest aktualizowana ? czy już przepadła i nikt tu nie zagląda ?
tyle tutaj jest tematów ze już połapać sie nie moge
Czy ta strona " mazda speed" jest aktualizowana ? czy już przepadła i nikt tu nie zagląda ?
-
Gość