Tutaj się witamy
Wita,
Pzdr wszystkich życzliwych Magdalenie, do Magdy przesiadłem się z Fiata jakieś pół roku temu. Jakie są wrażenia nie będę opisywał. Od dzisiaj jestem z wami na forum i mam nadzieję na dużo miłych chwil
Pzdr
Pzdr wszystkich życzliwych Magdalenie, do Magdy przesiadłem się z Fiata jakieś pół roku temu. Jakie są wrażenia nie będę opisywał. Od dzisiaj jestem z wami na forum i mam nadzieję na dużo miłych chwil
Pzdr
-
Gość
Witam serdecznie i pozwolcie ze sobie tutaj przycupne
Co prawda Mazdy nie posiadam, ale mysle ze jak jeszcze z 20 latek popracuje zyjac o chlebie i wodzie to sie wreszcie dorobie tej RX8
Pzdr.

Pzdr.
-
Gość
Pozdrawiam serdecznie z Gdyni,jest cieplo ale pada przelotnie,jak juz napisalem mam Mazde 626coupe91r,o klubie dowiedzialem sie jakis czas temu jadac obwodowa trojmiasta zobaczylem naklejke mazdaspeed na tyle ladnej M-3,no i musialem wejsc na strone,to tyle igdyby nie to wcale bym niewiedzial o klubie w Trojmiescie jest chyba dosc slaba promocja,a moze sie myle? 

- Od: 17 cze 2006, 18:42
- Auto: będzie nowe
Witam po raz drugi, tym razem jako posiadacz 323 BJ DiTD z 2001 roku. Mazda przyjechała z Niemiec na kołach, kolor granatowy metalik. Od razu stałem się fanem jej silnika. Na trasie można jechać na 'leniwca' od 70 do max. na piątym biegu, a jak komuś się chce poszaleć to wystarczy mała redukcja i przytrzymanie silnika powyżej 2,5tyś. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy mazdek, a szczególnie DiTD.
- Od: 3 kwi 2006, 12:08
- Auto: 323 BJ DiTD 2001
Witam szanowne kolezanki i szanownych kolegow.
Skad? – z internetu, szukalem informacji o 323F 2.0 Sportive z 2002 roku no i tutaj wyladowalem.
Chcialem kupic
, ale niestety nie kupie
(szkoda) sila wyzsza 
Skad? – z internetu, szukalem informacji o 323F 2.0 Sportive z 2002 roku no i tutaj wyladowalem.
Chcialem kupic

-
Gość
Witam wszystkich mazdowiczow.
Od kilku dni jestem szczesliwym posiadaczem 323C 1.3... samochodem jestem zachwycony, a forum od tej pory prawdopodobnie bede odwiedzal czesto.
Wiec jeszcze raz wielkie CZESC wszystkim
ps: o mazdaspeed.pl dowiedzialem sie z google
Od kilku dni jestem szczesliwym posiadaczem 323C 1.3... samochodem jestem zachwycony, a forum od tej pory prawdopodobnie bede odwiedzal czesto.
Wiec jeszcze raz wielkie CZESC wszystkim
ps: o mazdaspeed.pl dowiedzialem sie z google
- Od: 21 cze 2006, 15:34
- Auto: MAZDA 323 C V (BA) 1.3 16v
witam wszystkich, jako że jestem nowy to wypada się przywitać
piszecie, żeby podać skąd nowi dowiadują sie o stronie, a więc ja znalazłem ją na googlach
a szukałem jakichś informacji na temat mojego nowo kupionego auta, jakim jest Mazda 323P 2.0D z '97 roku. Jednak widze, że z takim autem jestem lekko wyalienowany na forum
Pozdrawiam,
Gacek
piszecie, żeby podać skąd nowi dowiadują sie o stronie, a więc ja znalazłem ją na googlach
Pozdrawiam,
Gacek
"Człowiek uczy się całe życie..."
- Od: 22 cze 2006, 03:44
- Auto: 323P 2.0D '97
Elooo Wszystkim!!!
dołancza do was nowy posiadacz mazdy
na początek 626 2.0 16v 92 r. fajna bryka ale cos nie zyje na benzynie czemu hmm nikt niewiem i nic nie moze tez poradzic
pozdrawiam
dołancza do was nowy posiadacz mazdy
na początek 626 2.0 16v 92 r. fajna bryka ale cos nie zyje na benzynie czemu hmm nikt niewiem i nic nie moze tez poradzic
pozdrawiam
witam wszystkich serdecznie pewnie jak wiekszosc wyszukalem to forum na googlach jestem swiezo upieczonym posiadaczem madzi 626 GE 1.8 FP (tak mysle ;–) ) jestem z Chełma widze ze duzo kol. jest z Lublina i Zamoscia moze zrobimy jakis spot na srodku czyli w chelmie ;–)
pozdrawiam
pozdrawiam
-
Gość