Tutaj się witamy
witam wszystkich...
Jestem posiadaczka mazdy 323 z silnikiem Z5....
Jak na razie mieszane uczucia...(duzo korozji) poza tym autko bardzo sympatycznie jeździ....
Fotki niedługo wkleję, jak tylko troszkę ogarne to maleństwo....
Pzdr dla sympatyków
Jestem posiadaczka mazdy 323 z silnikiem Z5....
Jak na razie mieszane uczucia...(duzo korozji) poza tym autko bardzo sympatycznie jeździ....
Fotki niedługo wkleję, jak tylko troszkę ogarne to maleństwo....
Pzdr dla sympatyków
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 28 maja 2006, 20:52
- Auto: D16Z6
witamy, witamy
))
miło że wciąż przybywa sporo użytkowników i sympatyków mazdeczek
miło że wciąż przybywa sporo użytkowników i sympatyków mazdeczek

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
i ja sie witam...
jako sympatyk marki...
EDIT: o mazdaspeed wiem od klubowicza
jako sympatyk marki...
EDIT: o mazdaspeed wiem od klubowicza
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 30 maja 2006, 17:59
- Auto: D15B7
jacobs242 napisał(a):i ja sie witam...
jako sympatyk marki...
witamfajny civic
thx... moje oczko w głowie...
teraz musze sie nauczyc mazdy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 30 maja 2006, 17:59
- Auto: D15B7
Witam Wszystkich Fanów Mazdy.
Rok temu kupiłem Mazdę 323C z silnikiem Z5.Byłem częstym gościem na tym forum- z niego dowiedziałem o tej marce prawie wszystkiego, co jest potrzebne.
Chcę pozdrowić wszystkich właścicieli Mazdy.
Rok temu kupiłem Mazdę 323C z silnikiem Z5.Byłem częstym gościem na tym forum- z niego dowiedziałem o tej marce prawie wszystkiego, co jest potrzebne.
Chcę pozdrowić wszystkich właścicieli Mazdy.
Ludzie nie są stworzeni do pracy ponieważ męczą się w niej.
- Od: 31 maja 2006, 21:43
- Auto: MX5 1.8 Miracle , Honda Civic Sport
Hey
W kwietniu kupilem nowa mazde 6i w wersji sport z szyberdachem i systemem BOSE jako opcja. Autko w kolorze tungsten gray metallic, srodek czarny, reczna skrzynia (nie chcialem automatu) i $3k
znizki od dealera, wyszlo za $21k (jako zolnierz zawodowy z panstwa NATO w Texasie podatku nie place wiec nie musialem placic fiskusowi 1600 dolarow sales tax, szkoda, ze w Polsce tak nie ma
) W USA klima automatyczna tylko w wersji V6 lub w lepszych wersjach sedana, ja kupilem hatchbacka)
O MAZDASPEED dowiedzialem sie z wyszukiwarki na onecie, wpisalem "mazda6" i wyskoczylo.
Pozdrawiam
W kwietniu kupilem nowa mazde 6i w wersji sport z szyberdachem i systemem BOSE jako opcja. Autko w kolorze tungsten gray metallic, srodek czarny, reczna skrzynia (nie chcialem automatu) i $3k
O MAZDASPEED dowiedzialem sie z wyszukiwarki na onecie, wpisalem "mazda6" i wyskoczylo.
Pozdrawiam
- Od: 2 cze 2006, 19:25
- Auto: mazda6i, 2006, 2.3l, 5drzwi
to ja się również przywitam:)
u mnie bylo troche bardziej jakby odwrotniej do powyższych postów: najpierw kupiłem autko, a potem znalazlem to forum. Szkoda że nie odwrotnie, bo przepłaciłem
i do tego jeszcze kupe pieniędzy w naprawe trzeba było włożyć (bo samochód tylko wizualnie był bez zarzutu).
Aha, no i mieszkam sobie w Otrębusach koło Pruszkowa, część z forumowiczów na pewno wie gdzie to jest
pozdrawiam
u mnie bylo troche bardziej jakby odwrotniej do powyższych postów: najpierw kupiłem autko, a potem znalazlem to forum. Szkoda że nie odwrotnie, bo przepłaciłem

Aha, no i mieszkam sobie w Otrębusach koło Pruszkowa, część z forumowiczów na pewno wie gdzie to jest
pozdrawiam
-
mythic
witaj, witaj kolego 

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Witam wszystkich
coz.. zkupilem mazde 626 diesel 99 – no i mimo ze jestem mechanikiem (rysownikiem) chcialem sie dowiedziec czego sie mam spodziewac.
No i Was znalazlem – duuuuzo dobre!
podziwiam wasz zapal – mi sie juz tak wielu rzeczy nie chce
coz.. zkupilem mazde 626 diesel 99 – no i mimo ze jestem mechanikiem (rysownikiem) chcialem sie dowiedziec czego sie mam spodziewac.
No i Was znalazlem – duuuuzo dobre!
podziwiam wasz zapal – mi sie juz tak wielu rzeczy nie chce
-
tumanek