Gdzie pracują Mazdowicze?
Do lipca 2011 jako kierownik projektu w jednej z większych firm budowlano/developerskich w kuj-pom.
Od tamtego momentu sam sobie sterem i okrętem czyli własna działalność gospodarcza (wykonawstwo i nadzory budowlane).
Od tamtego momentu sam sobie sterem i okrętem czyli własna działalność gospodarcza (wykonawstwo i nadzory budowlane).
Żyj tak, byś mógł powiedzieć Bogu w dniu Sądu Ostatecznego: Byłem bardzo dobrym człowiekiem, choć w Ciebie nie wierzyłem >>>kurt vonnegut<<<
- Od: 9 wrz 2011, 22:22
- Auto: Mazda 6 GG LF-DE '05 2.0L 147KM Kombi Exclusive
cwieta napisał(a):dziwne ,że się przyznajesz na forum
A niby dlaczego?
To zaszczyt pracowac dla BOR w mojej opinii.
Gratulacje Volf
Pozdr
-
Grucha
Ja jestem mechanikiem, przez ostatnie 2lata w warsztacie ze specjalizacją SAAB. A po godzinach w dziupli mechanika, lakierowanie itp 
- Od: 7 lis 2010, 22:21
- Auto: mx-3 1.8v6 turbo '94
Student / Product Manager w firmie, która jest dystrybutorem sprzętu prezentacyjnego (projektory, tablice interaktywne etc).
-
janerka
kristofc napisał(a):A niby dlaczego?
hehe tu nie chodzi o zaszczyt
ostatnio pokazywali ja wyglądają nasze służby w internecie, można dowiedzieć się wszystkiego ale o czym tu mówić jak nie mamy nawet wywiadu w tym kraju, bo ktoś postanowił wszystko zniszczyć
kristofc napisał(a):cwieta napisał(a):dziwne ,że się przyznajesz na forum
A niby dlaczego?
Gratulacje Volf
Pozdr
Z racji specyfiki uprawianego zawodu, nie powinno być to głoszone na forum. Jak sama nazwa wskazuje są to sprawy zbyt poważne, bo o tyk "kłapać" na lewo i prawo
http://www.nfservices.com.pl
- Od: 16 mar 2009, 13:35
- Auto: M6 GY 25E, 3 dni do 2005diesel
Ja pracuję w znienawidzonej przez polskie społeczeństwo służbie.. znaczy ochronie zdrowia (tak to teraz się fachowo nazywa)
Poza tym studiuję architekturę wnętrz
Poza tym studiuję architekturę wnętrz
-
Oldżitsu
monter form drukowych-Suominen 

- Od: 16 kwi 2011, 14:36
- Auto: Madzia Premacy 2.0 Ditd 2001exclusive 1generacja.
malaczarna65 napisał(a):NIGHT-CLUB !
Który
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar