Gdzie pracują Mazdowicze?
Od 8 do 16 (czasem i dłużej) piszę teksty, koordynuje magazyny i gazety typu Custom Publishing, także motoryzacyjne, w jednej z poznańskich agencji wydawniczych. Po pracy: smażę naleśniki, robię hałas na gitarze i inne rzeczy uznawane powszechnie za obraźliwe tudzież niezgodne z normami współżycia społecznego 
- Od: 17 cze 2011, 09:34
- Auto: Mazda 3 Sedan 2.0 04'
viewtopic.php?f=332&t=121411
Dokładnie za pół roku egzamin państwowy na protetyka:D
Ostatnio edytowano 20 cze 2011, 15:26 przez D4NI3L, łącznie edytowano 1 raz
Witam
Od 1998 roku jestem grafikiem, od 14 miesięcy nie utrzymuje szefów – prowadzę agencję reklamową.
(prowadzę sam – jak narazie)
www.ad.media.pl
Od 1998 roku jestem grafikiem, od 14 miesięcy nie utrzymuje szefów – prowadzę agencję reklamową.
(prowadzę sam – jak narazie)
www.ad.media.pl
-
tomelek
Cześć,
Od 2001 roku pracuję jako administrator sieci i systemów unix/linux. Pracowałem w kilku większych firmach. Obecnie od czerwca prowadzę własną dzialalność.
Od 2001 roku pracuję jako administrator sieci i systemów unix/linux. Pracowałem w kilku większych firmach. Obecnie od czerwca prowadzę własną dzialalność.
-
zylad
Cześć.
Pracuje jako Kierownik Sekcji w Windykacji Orange + jestem redaktorem na android.com.pl
Pracuje jako Kierownik Sekcji w Windykacji Orange + jestem redaktorem na android.com.pl

- Od: 1 lut 2011, 17:36
- Auto: 323F BA Z5 1.5 16V 97' Lift Engine
Od dzisiaj funkcjonariusz PSP 

Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Elektryka i elektronika samochodowa, systemy alarmowe, komputery, drukarki i wszystko co związane z prądami biegającymi.
"Twój samochód jest wtedy wystarczająco szybki, gdy stojąc rankiem przed nim boisz się go otworzyć" Walter Rohl
- Od: 17 kwi 2008, 18:26
- Auto: 323F GT 89r. (na żyletki)
323F GT 92r. (niestety też na żyletki,
szukam zdrowej budy)
Xantia 1.8i 93r.
Ja za to jestem logistykiem w firmie zajmującej się chłodnictwem, klimatyzacją i wentylacją