A.
Kogo widziałem / widziałam
Bardzo serdecznie pozdrawiamy wraz z małżonkiem właściciela zielonej 323F BA, o numerze rejestracyjnym WPI..., z którą minęliśmy się 31.12.05 około godz. 15-stej w centrum kompletnie zasypanego śniegiem Zalesia Górnego
A.
A.
- Od: 31 sie 2005, 21:38
- Auto: 323F BA 1.5 97r.
Dziś o godzinie 14.30 widziałem po moja szkoła
na ul. Gładkiej na Okęciu piekna, czerwona 323F BA. Miała podkładki klubowe
kto to był przyznac sie??
ja sobie wychodze ze szkoły a tu klubowa mazda

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
29.12.05 – trasa: Olesno – Gliwice – czerwona mx-3 (minęliśmy się za szybko żebym widział blachy)
29.12.06 – w Gliwicach obtrąbiła mnie bliźniacza (tyle, że hamerykańska) mx-3 koloru bliźniaczo srebrnego
pomiędzy 30.12.05 a 4.01.06 – miejscowość Rajcza – wielokrtotnie widziałem czerwoną 323 f BA na blachach SG...
4.01.06 – żółta 323 BG w miejscowości Rycerka Dolna
4.01.06 – późny wieczór – osiedle na którym mieszkam (Poznań) – czerwona mx-3 na F...coś tam
Poza tym w tych terminach kilka innych efek widzianych na trasie Poznań – Gliwice – Żywiec.
Może to ktoś z Was??
29.12.06 – w Gliwicach obtrąbiła mnie bliźniacza (tyle, że hamerykańska) mx-3 koloru bliźniaczo srebrnego
pomiędzy 30.12.05 a 4.01.06 – miejscowość Rajcza – wielokrtotnie widziałem czerwoną 323 f BA na blachach SG...
4.01.06 – żółta 323 BG w miejscowości Rycerka Dolna
4.01.06 – późny wieczór – osiedle na którym mieszkam (Poznań) – czerwona mx-3 na F...coś tam
Poza tym w tych terminach kilka innych efek widzianych na trasie Poznań – Gliwice – Żywiec.
Może to ktoś z Was??
Ok 13 na ul. Marsa widziałem Marcina i Anię , wczesniej (ok 10 ) na stacji Orlenu przy Ostrobramskiej 121 chyba był to Kubutek.Pozdrawiam kierowców.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
artisan napisał(a):a my wczoraj znowu mielismy mały spontaniczny spocik z Norem i Ada_a pod zusem w Białymstokupozdrawiam !
Ja również pozdrawiam i zapraszam do opisania wrażeń ze spotu w spotkaniach klubowych
Jaksa napisał(a):wczesniej (ok 10 ) na stacji Orlenu przy Ostrobramskiej 121 chyba był to Kubutek.Pozdrawiam kierowców.
Hehe, to byłem ja, czekałem na Xiendza
Również pozdrawiam.
- Od: 20 sie 2004, 11:51
- Auto: Mazda 323F BA 2,5 V6 '95
Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10
nor napisał(a):artisan napisał(a):a my wczoraj znowu mielismy mały spontaniczny spocik z Norem i Ada_a pod zusem w Białymstokupozdrawiam !
Ja również pozdrawiam i zapraszam do opisania wrażeń ze spotu w spotkaniach klubowych

pozdrówka z Madziolką w tle
- Od: 1 kwi 2004, 11:38
- Auto: Została juz tylko Mazda2 1.4
Krzyska widuję dosc często ale dzisiaj jakos nie miałem zaszczytu ....Kubutek napisał(a):może i jego widziałeś
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
nie znam być może to ktoś z klubu ale pozdrawiam właściciela niebieskej mx6 o nr CB 1551E ( o ile dobrze pamiętam) zaparkowanej przed godz 15 pod auchan w bydgoszczy 
- Od: 15 paź 2005, 22:09
- Auto: Mazda 5 Sport 2.0 benzyna
była: Honda Accord i-Ctdi Sport 2006r
Mazda 323C 1,5i
Spotkałem dzisiaj Łukasza znanym na forum jako Luca z MX-6 V6 .
artisan napisał(a):może Globy by opisał ?
Niedlugo wszyscy sie spotkamy
na Al.Solidarnosci widzialem dzisiaj czarna RX 8
tylko nie bardzo pamietam blachy![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
tylko nie bardzo pamietam blachy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2