Gdzie pracują Mazdowicze?
No u mnie zmiana z nowym
Rokiem jeżeli potrzeba znaczną ilość: osłon,koszulek i węży z PVC to śmiało piszcie dla posiadaczy Mazd niższe ceny
jestem u producenta

Witam Wszystkich Mazdowiczów skoro inni piszą napisze i ja już jak 24 lata pracuję w Geofizyce Kraków z zawodu jestem elektronikiem. Pozdrawiam
- Od: 23 lip 2010, 08:48
- Auto: Mazda 3 BK14 1,6 PSA 2006
Witam
ja pracuje w swojej firmie w Sandomierzu , jestem właścicielem .
Firma zajmuje się sprzedażą urządzeń pakujących np. zgrzewarki do folii, pakowarki próżniowe do przemysłu i do domu , zaszywarki do worków ... automaty do pakowania , tunele obkurczające itp
zapraszam do sklepu internetowego www.zenter.pl
Dla posiadaczy Mazd rabaty
Pozdrawiam.
ja pracuje w swojej firmie w Sandomierzu , jestem właścicielem .
Firma zajmuje się sprzedażą urządzeń pakujących np. zgrzewarki do folii, pakowarki próżniowe do przemysłu i do domu , zaszywarki do worków ... automaty do pakowania , tunele obkurczające itp
zapraszam do sklepu internetowego www.zenter.pl
Dla posiadaczy Mazd rabaty
Pozdrawiam.
-
dagonet11
Rafał
obecnie studiuję zaocznie na WSB w Toruniu, dokładnie w Zamiejscowym Wydziłale Zarządzania i Finansów w Bydgoszczy, kierunek Finanse i Rachunkowość, specjalizacja póki co Bankowość i Rynek Finansowy (ale to się niebawem zmieni) a od poniedziałku do piątku pracuje w banku jako "specjalista do spraw produktów kredytowych"
Pozdrawiam
obecnie studiuję zaocznie na WSB w Toruniu, dokładnie w Zamiejscowym Wydziłale Zarządzania i Finansów w Bydgoszczy, kierunek Finanse i Rachunkowość, specjalizacja póki co Bankowość i Rynek Finansowy (ale to się niebawem zmieni) a od poniedziałku do piątku pracuje w banku jako "specjalista do spraw produktów kredytowych"
Pozdrawiam
pozdrawiam Rafał
- Od: 21 lut 2011, 22:51
- Auto: puki co eLka – a będzie 323 :)
Ochrona Środowiska Uniwerek przyrodniczy Wrocław
2.0 v6 temu nie służy 
- Od: 28 sie 2010, 14:32
- Auto: 323f v6 :D
Zmiana na GITD, też dział IT 
pozdrawiam
pozdrawiam
- Od: 6 wrz 2010, 08:23
- Auto: Mazda 323f BG 1.6 16V
Ja się trochę wyłamie z kanonu informatycznego, ale coś pokrewnego. Zajmuje się prądami, które teoretycznie nie "kopią". Instalacje teletechniczne montaż i serwis, czasami projektowanie (teletechniczne – sieci strukturalne, alarmy, kamer, kontrola dostępu i rozliczenia czasu pracy, domofony i videodomofony, telewizja satelitarna oraz wszelkie rozwiązania indywidualne).
Mazda 323F BJ 2.0 2001r
"jest jak jest nie jak powinno być" [Indios Bravos]
"jest jak jest nie jak powinno być" [Indios Bravos]
- Od: 3 mar 2011, 01:05
- Auto: Mazda 323F BJ 2.0 2001r Sportive
Witam!!! A ja pracuje jako Preseller w firmie COLGATE & PALMOLIVE
Praca i płaca po prostu rewelacyjna
!
pozdrawiam Łukasz

pozdrawiam Łukasz
-
Lukas212
to może i ja coś napisze 
Obecnie studiuje na I roku SUM na Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie, kierunek : Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze. Puki co za dużo zajęć żeby móc pracować/
Obecnie studiuje na I roku SUM na Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie, kierunek : Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze. Puki co za dużo zajęć żeby móc pracować/
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
– Sprzedawca w sklepie z wykończeniem mieszkań i domów.
– Student 3 Roku Wydziału Transportu Politechniki Radomskiej, kierunek Transport i Spedycja, specjalność
Spedycja i Obsługa Celna.
– Bohater Swojego Domu
– Student 3 Roku Wydziału Transportu Politechniki Radomskiej, kierunek Transport i Spedycja, specjalność
Spedycja i Obsługa Celna.
– Bohater Swojego Domu

-
TonSiL
Hej!
Jestem po Zarządzaniu i Inżynierii Produkcji,
pracuję jako Konsultant Działu Domen w firmie hostingowej.
pozdr
N.
Jestem po Zarządzaniu i Inżynierii Produkcji,
pracuję jako Konsultant Działu Domen w firmie hostingowej.
pozdr
N.
-
ninolino
hmm.. to ja sprzedaję brylanty inwestycyjne
za pośrednictwem firmy MartDiamonds.pl
przez ostatnie dwa lata pracowałem też jako doradca finansowy (więc jak coś pytajcie). zrezygnowałem z tego, aby rozwinąć działalność diamentową
pozdr

przez ostatnie dwa lata pracowałem też jako doradca finansowy (więc jak coś pytajcie). zrezygnowałem z tego, aby rozwinąć działalność diamentową
pozdr
-
m4ni3k