Kogo widziałem / widziałam
A piątek widziałem JackaB, a raczej jego Kaczuszkę zaparkowaną przy Chałubińskiego róg... jakiejść mniejszej, niedalego WGK
Pozdrawiam
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Kubutek napisał(a):A ja chyba widziałem wczoraj koło 18:00 tco_tm w jego "aucie zastępczym" na Fieldorfa
Heh. Bylem, ale niestety nie moge odwzajemnic sie spostrzezeniem (gdzie dokladnie byles, moze jednak widzialem) – w glowie mialem tylko ostatnie 400m do domu.
Moze troche poprawi sytuacje, jak powiem ze tego samego dnia rano widzialem smigajacego tuz przed moja maska misiolota z Grenadierow w kierunku Ostrobramskiej.
the right man in the wrong place...
A ja pozdrawiam dwóch miłych Panów w czerwonej 323 f BA, spotkanych wczoraj po godz. 13 w Alejach Jerozolimskich w stronę centrum. Miło było się pouśmiechać do siebie wzajemnie
Oraz pozdrawiam właściciela pięknej czerwonej RX-8, którą widziałam dzisiaj, dokładnie o 11.50 przed południem, zaparkowaną na ul. Francuskiej.
A
Oraz pozdrawiam właściciela pięknej czerwonej RX-8, którą widziałam dzisiaj, dokładnie o 11.50 przed południem, zaparkowaną na ul. Francuskiej.
A
- Od: 31 sie 2005, 21:38
- Auto: 323F BA 1.5 97r.
a ja widziałem Mazdę "tomka vrf" zaparkowaną pod Zepterem
Tomek – pracujesz tam ?
Pozdrawiam
Marcin
Kto chce – szuka sposobu.
Potrafię wyregulować i naprawić instalacje LPG – sekwencje Stag, KME, Agis, Esgi, Lecho, Versus, Elpigaz itp. – zapraszam do kontaktu.
Marcin
Kto chce – szuka sposobu.
Potrafię wyregulować i naprawić instalacje LPG – sekwencje Stag, KME, Agis, Esgi, Lecho, Versus, Elpigaz itp. – zapraszam do kontaktu.
- Od: 27 lip 2005, 21:20
karaś napisał(a):a taka piekna miate
dzisiaj zlapalem na ulicach Bydzi. Ciekawe czy piekna pani, ktora prowadzila fure jest od nas czy tylko przelotem ......
Niestety jechala w przeciwnym kierunku i tak szybko, ze nie zdazylem wreczyc jej ulotki
dzisiaj widziałem tą miatę na ul.Piotrowskiego w Bydgoszczy ale nie zauważyłem kto ją prowadził
- Od: 15 paź 2005, 22:09
- Auto: Mazda 5 Sport 2.0 benzyna
była: Honda Accord i-Ctdi Sport 2006r
Mazda 323C 1,5i
Pozdrowionka dla kierowcy i moze pasazera(nie zwrocilam uwagi)ze srebrnej mx-6 z tablicami WX,ktora spotkalam wczoraj ok.20-tej w Sulejowku na skrzyzowaniu za przejazdem kolejowym(jadac od Wawy) przy stacji benzynowej
))
- Od: 4 lis 2005, 23:59
- Auto: Mazda MX-3 1.8 V6 24V
Dziś na ul. Fordońskiej w Bydgoszczy miałem możliwość przez kilka km podróżować najpierw za...a potem przed
zieloną 323 F BA na numerach ONA... i podkładkach AZ-Auto. Pozdrówki dla tego jegomościa....choć żadnych nalepeczek klubowych nie widziałem.
Ostatnio edytowano 20 gru 2005, 23:41 przez farciarz, łącznie edytowano 1 raz
Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
no to ja chce pozdrowić właściciela mazdy 626GE z sąsiedniego bloku, którą widze codzennie przez balkon, no i może jeszcze właściciela mazdy premacy, którego spotkałem ostatnio na myjni
If you’re in control, you’re not going fast enough.
ja w Grudziądzu często widzę jakieś mazdy oprócz mojej napewno są jeszcze 3x 323c przynajmniej 2 czerwone 323Fba srebrna 323Fba 2x niebieskie 323F ba jakieś mx3 też widziałem i napewno jedna mx6
oczywiście wszystkich posiadaczy tych aut bardzo serdecznie pozdrawiam
oczywiście wszystkich posiadaczy tych aut bardzo serdecznie pozdrawiam
- Od: 15 paź 2005, 22:09
- Auto: Mazda 5 Sport 2.0 benzyna
była: Honda Accord i-Ctdi Sport 2006r
Mazda 323C 1,5i
Własnie chciałem to napisac ..Hawkins napisał(a):Pozdrowienia dla Krasnala

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY