Tutaj się witamy
Witam. Od niedawna z Wami na forum , jednak duchem od 8 lat z Mazdą. Głównie to 626, chociaż jeździłem również innymi. Od niedawna ponieważ złozyłem se dopiero stałe łącze. A znalałem Was, ponieważ wiedziałem, iż musi istnieć taki Klub sympatyków. Ot po prostu. Krótka historia.
Thomas-hh-lk
- Od: 21 lut 2006, 20:24
- Auto: Xedos 93 rok, 2,0 V6 LPG Autom
milutki napisał(a):estem świerzy..... pierwszy raz japońskie auto... pozdrawiam!
no witam serdecznie kolegę z Grudziądza
pozdrawiam
- Od: 15 paź 2005, 22:09
- Auto: Mazda 5 Sport 2.0 benzyna
była: Honda Accord i-Ctdi Sport 2006r
Mazda 323C 1,5i
bartek_bart napisał(a):no witam serdecznie kolegę z Grudziądza wprawdzie na forum jest kilka osób zarejestrowanych z naszego miasta ale za bardzo się nie udzielają. fajnie że dołączył ktoś nowy od nas z miasta
ja takze witam koelge z mojego "rodzinnego" miasta
a Ja witam z calkiem niezaleznego miasta 
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
ravo napisał(a):ja takze witam koelge z mojego "rodzinnego" miasta
ravo nie gadaj pochodzisz z Grudziądza?? długo tam mieszkałeś??
- Od: 15 paź 2005, 22:09
- Auto: Mazda 5 Sport 2.0 benzyna
była: Honda Accord i-Ctdi Sport 2006r
Mazda 323C 1,5i
az sie na nim poznali....

"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
Kult – Park23
Kult – Park23
bartek_bart napisał(a):ravo nie gadaj pochodzisz z Grudziądza?? długo tam mieszkałeś??
hehe urodzilem sie we wroclawiu ale moj dziadek i babcia pochdza z tamtad, mam tam rodzinke
bajer0 napisał(a):az sie na nim poznali....
ty siedz cicho
ravo napisał(a):ty siedz cicho

Kult – Park23
Kult – Park23
Witam wszystkich
MAZDASPEED – po zakupie madzi 323F wpisałem w wyszukiwarce "mazda" chcąc zdobyć jakąś wiedzę na temat mojego najnowszego nabytku i tym sposobem znalazłem Mazdaspeed i informacje na temat autka i tak od 4 miesięcy tu zaglądam ale lada dzień wyślę swoje zgłoszenie do Klubu
Pozdrowienia
MAZDASPEED – po zakupie madzi 323F wpisałem w wyszukiwarce "mazda" chcąc zdobyć jakąś wiedzę na temat mojego najnowszego nabytku i tym sposobem znalazłem Mazdaspeed i informacje na temat autka i tak od 4 miesięcy tu zaglądam ale lada dzień wyślę swoje zgłoszenie do Klubu
Pozdrowienia

Gandalf323
- Od: 1 mar 2006, 17:36
- Auto: Mazda 323F,BA 1,5 1996
Witam wszystkich uzytkownikow 4 kolek. Stronka wpadla mi w oko gdy zaczalem przeszukiwac informacje odnosnie modelu MX6 i ty sposobem tu trafilem.
-
Gość
Witam nowych posiadaczy mazd i zapraszam do udziału w dyskusjach na forum.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
lukemx6 napisał(a):Stronka wpadla mi w oko gdy zaczalem przeszukiwac informacje odnosnie modelu MX6 i ty sposobem tu trafilem.
Siemanko, pochwal sie swoja Slicznotka w Naszych Mazdach
Witam wszystkich posiadaczy mazd, pomimo że poruszam się autem z pod znaku forda to ma ono wiele wsólnego z mazdą, oczym nie wiedzą niektórzy mechanicy
pozdro 4 ALL

pozdro 4 ALL
- Od: 18 lut 2006, 16:32
- Auto: Ford PROBE 2.5 V6