Kogo widziałem / widziałam
Czyżbym widział Dzisiaj 2 razy Tigera? Pierwszy raz skręcałeś z Aleksandrowskiej w św. Teresy chyba? Drugi raz się mijaliśmy na wlocie na konstantynowskiej w zgierzu
Machnąłem ale nie patrzyłeś na drogę
6steczka śliczna 

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Ania_TM napisał(a):Eklerek po 20 widziany, skręcał z Legionów w lewo
Potwierdzam, do Decathlona jechałem D Pozdrawiam
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Eklerek323f napisał(a):Czyżbym widział Dzisiaj 2 razy Tigera? Pierwszy raz skręcałeś z Aleksandrowskiej w św. Teresy chyba? Drugi raz się mijaliśmy na wlocie na konstantynowskiej w zgierzuMachnąłem ale nie patrzyłeś na drogę
6steczka śliczna
Widziałem Cie na aleksandrowskiej ale już za póżno było ...a na konstantynowskiej już nie...firme mam w okolicy i krąże.... na drugi raz musze zrobić klakson bo się popsuł..a Twoja madzia też niczego sobie..mam sentyment do takiej...pozdro
- Od: 25 paź 2008, 22:07
- Auto: xedos6v6, Bmw G20, A6 C7
lukas7 obserwowany przez jakieś 5 minut jak stoi i ciągnie elektronicznego papierosa
Przy Społem na Spadochroniarzy.
Nie chciało mi się wysiadać, bo w klimie siedział ja
Ale kobite to musisz nauczyć jeździć...
Nie chciało mi się wysiadać, bo w klimie siedział ja
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
misiek@007 widziany dziś rano w okolicach Tago pod Radzyminem 
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Wczoraj widziany Gadula w 323P na Kaczorowskiego około 9,30 niestety nie zwrócił na mnie uwagi chociaż
ręką.
I godz 20,30 widziana czerwona BJ-tka z podkładkami klubowymi na rogu Piasta i Piastowskiej czyjaś z forum?
I godz 20,30 widziana czerwona BJ-tka z podkładkami klubowymi na rogu Piasta i Piastowskiej czyjaś z forum?
Wczoraj okolo 15 pogadane przez szczekaczkę z kierownikiem zielonej BA na blachach LPA – Przemek 323
Chwile poźniej na drodze do Jakubowic widziany lukas7 wyjeżdżający z Dysa w kierunku Lublina
A póżniej za Jakubowicami bordowa M6 sedan na klubowych ale tablic nie odczytałem, przy 140km/h ciężko sie rozglądac
Chwile poźniej na drodze do Jakubowic widziany lukas7 wyjeżdżający z Dysa w kierunku Lublina
A póżniej za Jakubowicami bordowa M6 sedan na klubowych ale tablic nie odczytałem, przy 140km/h ciężko sie rozglądac

-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Wczoraj o godz 20:10 na skrzyżowaniu Żwirki i Wigury i 17 stycznia widziany chyba Siw-y w niebieskiej mx-6 o rej. WB .... z podkładami klubowymi. Zmierzał w stronę Cybernetyki ... 
Pozdrawiam wlasciela szostki na podkladkach klubowych spotkanej dzisiaj pod Instalem. Parkowalem obok dwukrotnie
.
Jeszcze raz pozdro dla Dominatora spotkanego na autostradzie przed Bochnia
.
Michał milo bylo poznac osobiscie na parkingu GK. Cora niech zdrowo rosnie
.
Jeszcze raz pozdro dla Dominatora spotkanego na autostradzie przed Bochnia
Michał milo bylo poznac osobiscie na parkingu GK. Cora niech zdrowo rosnie

Dzieki wielkie
Normalnie, to pewnie ja bylbym wyprzedzany, ale dzisiaj gniotlem troche bo juz miesiac wolnego od autostrady mialem i sie stesknilem
Zagladnij kiedys do krk na spota, jak bedziesz miec mozliwosc.
PS. Twoja Czarna BK ladnie sie prezentuje, szkoda ze diesel
PS. Twoja Czarna BK ladnie sie prezentuje, szkoda ze diesel
nor napisał(a):Wczoraj widziany Gadula w 323P na Kaczorowskiego około 9,30 niestety nie zwrócił na mnie uwagi chociażręką.
Następnym razem się poprawię
nor napisał(a):I godz 20,30 widziana czerwona BJ-tka z podkładkami klubowymi na rogu Piasta i Piastowskiej czyjaś z forum?
Często ją tam widzę, ale to nikt z klubu.
Wysłane z mojego MT11i
Siw-y napisał(a):Tak to ja, pozdrawiam
No to w takim razie jeszcze raz pozdrawiam bo wczoraj widziałem Cię na parkingu Galerii Mokotów ok 20:40 – zaparkowałeś na +2 naprzeciwko wejścia (się Ci udało

blondi's boyfriend widziany w okolicach Kraśnika migałem długimi
- Od: 14 kwi 2011, 09:47
- Auto: 323F BJ 99 1,5 ZL
lukias81 napisał(a):lukas7 obserwowany przez jakieś 5 minut jak stoi i ciągnie elektronicznego papierosa![]()
Nie chciało mi się wysiadać, bo w klimie siedział ja![]()
Piotr89 napisał(a):Chwile poźniej na drodze do Jakubowic widziany lukas7 wyjeżdżający z Dysa w kierunku Lublina
Haha to nie byłem ja
Kobita też nie moja ale mogła by sie nauczyć parkować bo oberwała mi wydech

- Od: 10 mar 2013, 01:37
- Auto: 323f BA 1.5 B+G 1997