Gdzie pracują Mazdowicze?
he he fajny dzial ,troche oryginalniej -jezdze odkurzaczem ,doslownie,tyle tylko ze jest to 25tonowa ciezarowka .Odkurza w hutach ,rafineriach, dachy budynkow ... .Ciezki kawal chleba ,ale czasami jest zabawnie.
Ostatnio edytowano 20 lip 2010, 12:04 przez andrzej129, łącznie edytowano 2 razy
- Od: 14 sty 2007, 12:39
- Auto: M6 2.3 a+.07 GG
Wszystkich Mazdowiczów tych "starych" i "nowych" informuje że nie pracuje już w Arpolu
... ale zapraszam do swojej placówki na ul.Fordońską 159 ...rabaty lepsze niż w Arpolu (wiadomo
) tel do sklepu 793-761-350. Uruchomiliśmy też sklep on-line 24h (jestem w trakcie wprowadzania towaru) www.proauto.bydgoszcz.pl/sklep pozdrawiam allless i zapraszam
Ireneusz Kamiński
www.autokaminski.com
gg:2688198
tel.792473553
www.autokaminski.com
gg:2688198
tel.792473553
- Od: 12 lip 2006, 20:46
Irekkk napisał(a):Wszystkich Mazdowiczów tych "starych" i "nowych" informuje że nie pracuje już w Arpolu... ale zapraszam do swojej placówki na ul.Fordońską 159 ...rabaty lepsze niż w Arpolu (wiadomo
) tel do sklepu 793-761-350. Uruchomiliśmy też sklep on-line 24h (jestem w trakcie wprowadzania towaru) www.proauto.bydgoszcz.pl/sklep pozdrawiam allless i zapraszam
Kopę lat Irku
od 4 lat czyli czyli zaraz po studiach pracuje w geodezji , oraz wykonuje projekty przyłączy kan wraz z wykonawstwem
-
Pyton162
Ja pracuję w Banku jako doradca klienta
. Aktualnie student dawnej Politechniki Szczecińskiej na kierunku Elektronika i Telekomunikacja. I chcę zmienić robotę. Szukam roboty w IT lub automatyce przemysłowej
niekoniecznie z Zach-pom boże być WLKP 
Wodzu napisał(a):Ja pracuję w Banku jako doradca klienta
a w jakim?
nie masz pojęcia jak bardzo rozumiem Twój ból
ja też
Wodzu napisał(a): chcę zmienić robotę.
fubu napisał(a):A ja jestem sobie strażakiem
Widzisz Zyg, niektórzy mieli normalne marzenia w dzieciństwie
Ja właśnie rozstałam się z branżą tych chłopaków powyżej
-
umbesiegt
Wiatam! a ja pracowalam w Polsce jako instruktor w domu kultury – siostrzenica spytala sie czy mi za to placa? byla wtedy mala.placili i to calkiem dobrze.A teraz mieszkam w Hiszpanii pracuje w Centro Mayores – cos podobnego do naszych domow zlorej jesieni.W wolnych chwilach pomagam mezowi przy samochodach.Ucze sie sztuki lakierniczej!
-
alina06
Witam.
Pracuje jako specjalista d/s DTP w mieście seksu i biznesu
czyli w ...
...Gliwicach.
Pozdrawiam.
Pracuje jako specjalista d/s DTP w mieście seksu i biznesu
...Gliwicach.
Pozdrawiam.
-
Vito_Swce
A ja pracuje jako technolog i kontroler finansowy w fabryce opakowań blaszanych (czyt. puszek)
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Ja teraz śmigam do Niemiec
W Polsce montuję okna.
W Polsce montuję okna.
Xedos B6 http://www.youtube.com/watch?v=LqXNk-psA3s
Xedos KF http://www.youtube.com/watch?v=o7klHd-1HWQ
Moje autko: viewtopic.php?f=137&t=95874
Xedos KF http://www.youtube.com/watch?v=o7klHd-1HWQ
Moje autko: viewtopic.php?f=137&t=95874