Kogo widziałem / widziałam
buuu nie widziałem Cię 
(może dlatego, że nie jechałaś Magdaleną
przyznać się kogo widziałem
Łódź, Gdańska 121
(może dlatego, że nie jechałaś Magdaleną
przyznać się kogo widziałem
Łódź, Gdańska 121

- Od: 24 lut 2013, 21:27
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 16v 1998r.
Dzisiaj, godz. 15:08, ul. Antoniuk Fabryczny, ciemno-zielona Mazda 323f BJ po lifcie na klubowych podkładkach i naklejką "MazdaSpeed Podlasie" z tyłu na klapie bagażnika. W roli kierowcy dziewczyna w białej bluzce i czarnych okularach- ja w czarnej 323f BJ na prawym pasie- też w czarnych okularach 
- Od: 19 lip 2012, 10:33
- Auto: Mazda 323f / BJ / 2.0 benzyna/ Sportive / 2001r.
Magician napisał(a):Nor'a małżonka pewnie oblatywała miasto
Zgadza się ulica, czas, opis kierowcy, tylko jeden szczegół nie pasuje, a mianowicie naklejka Mazdsaspeed Podlasie na pewno nie jest na tylnej klapie tylko na szybie tylnych drzwi. Chyba, że to nie moja żona i nie moja mazda
Albo Twoja żona i nie Twoja mazda 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
nor napisał(a):Magician napisał(a):Nor'a małżonka pewnie oblatywała miasto
Zgadza się ulica, czas, opis kierowcy, tylko jeden szczegół nie pasuje, a mianowicie naklejka Mazdsaspeed Podlasie na pewno nie jest na tylnej klapie tylko na szybie tylnych drzwi. Chyba, że to nie moja żona i nie moja mazda
Z tą naklejką może faktycznie niepoprawnie zapamiętałem, ale skoro reszta się zgadza to to jest to. A może jego Mazda ale niekoniecznie żona
- Od: 19 lip 2012, 10:33
- Auto: Mazda 323f / BJ / 2.0 benzyna/ Sportive / 2001r.
Ale macie wyobraźnie, ho ho 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.