Gdzie pracują Mazdowicze?
Sie ma
pracuje jako "operator maszyn odlewniczych" w odlewni magnezu (adresu i nazwy firmy nie moge podac) pzdr:)

WRC Wyrcy Rycy Cescy

- Od: 5 lut 2010, 10:57
- Auto: jest 323BG 1.6 16v będzie 323f bj
Ja jestem kurierem w Iron Mountain. Studiuję też logistykę na Akademii Obrony Narodowej w Warszawaie.
-
ironman
a ja kiedyś pisałam, ale powtórzę się 
szkoła średnia w Łodzi- technikum elektroniczne
szkoła językowa w Łodzi- Mobile English
w wolnym czasie męczę i terroryzuje dzieci w szkole
ucząc angielskiego 
szkoła średnia w Łodzi- technikum elektroniczne
szkoła językowa w Łodzi- Mobile English
w wolnym czasie męczę i terroryzuje dzieci w szkole
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Ania_TM
a ja niedawno znów pracę zmieniłem. Dalej w swoim zawodzie (IT), tylko teraz w firmie zajmującej się produkcją i regeneracją alternatorów i rozruszników wszelkiej maści.
http://www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 1 sty 2009, 18:33
- Auto: Było 626GD Coupe 2.0i16V '89
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
Było Xedos CA 1,6 16V '94
Jest Millenia TA 2,5V6 '95
czesc.pracuje jako modelarz w znanej firmie zajmującej sie produkcja wyrobów sanitarnych.po pracy oprucz picia piwka wykanczam wnetrza,gipsy,panele itp.jak ma ktos pytania z tego zakresu to pisac.pozdro

-
fuks8206
Witam . Pracuje w firmie jako operator WMB , jest to firma zajmująca się budową i remontami dróg .
- Od: 21 sty 2010, 18:27
- Auto: MazdaXedos 6 2.0 V6 Automat
A ja tak jak pisałem i napisze jeszcze raz nic nie zaszkodzi Pracuje w Szpitalu na stanowisku jako informatyk a po pracy piwko,autko,i muzaa
nie ktozy w krakowie napewno mnie słysza z daleka hehe
- Od: 26 kwi 2009, 19:27
- Auto: Honda Civic V Gen Sedan
A ja od szkoły poligraficznej siedzę po uszy w poligrafii, zacząłem jako pomocnik maszynisty offsetowego, introligator, sitodrukarz....ale od 10 lat DTP/CTP w wydawnictwie dla szkół i przedszkoli. 
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Witam
Jak w podpisie wyposażam sklepy itp we wszystko co potrzebne. Doradca klienta w największej firmie w północno-wschodniej części kraju w tej branży. Co nie znaczy że nie mam klientów w całej Polsce.
Wcześniej ta sama branża tylko inna firma.
Jak w podpisie wyposażam sklepy itp we wszystko co potrzebne. Doradca klienta w największej firmie w północno-wschodniej części kraju w tej branży. Co nie znaczy że nie mam klientów w całej Polsce.
Wcześniej ta sama branża tylko inna firma.
MojA KoCHanKa ZaLoTniE MruCzY JaK JĄ PrzYcisNE
WYPOSAŻENIE GASTRONOMII, SKLEPÓW I MAGAZYNÓW, MEBLE, CHŁODNICTWO, KLIMA, KOLEKTORY, PISAĆ NA PW
PrOjEkTy AUTO CAD wykonuję....
MoJa KoCHaNKa
WYPOSAŻENIE GASTRONOMII, SKLEPÓW I MAGAZYNÓW, MEBLE, CHŁODNICTWO, KLIMA, KOLEKTORY, PISAĆ NA PW
PrOjEkTy AUTO CAD wykonuję....
MoJa KoCHaNKa
- Od: 6 sty 2009, 18:55
- Auto: MaZdALeNa XEDOS 6 CA KF
witam jestem specjalista ds spraw sprzedazy w hurtowni techniki grzewczej i armatury sanitarnej + studentem wszia opole kirunek logistyka i marketing pozdro:)
- Od: 12 lis 2008, 00:44
- Auto: była 323f ba Z5 jest dziadkowóz 1.8 16v + niemiecki klekot + shadow vt750 c2 ace