www.mazdaspeed.pl
Kubutek napisał(a):Witam Karoline
Chyba wiem skąd ta fotka w avatarze
Achemenid napisał(a):Krasnal a co sie dzieje z moim ojcem chrzestnym , znikl po slubie taki gosc tu .
Liliana napisał(a):Auto ma 5 lat i własnie wisi na podnośniku w warsztacie..wymiana łozysk...poza tym rozrząd, który jest zbyt drogi
Piotruś napisał(a):Witam Masz super zainteresowania. Dwie opcje z nich także mi przypadają do gustu
farciarz napisał(a):Liliana napisał(a):Auto ma 5 lat i własnie wisi na podnośniku w warsztacie..wymiana łozysk...poza tym rozrząd, który jest zbyt drogi
Witamy...witamy...miło się słyszy jak kobieta od samego początku dba o samochód...hehe...to był mały żarcik
Piotruś napisał(a):Witam Masz super zainteresowania. Dwie opcje z nich także mi przypadają do gustu
Ciekawe Piotruś co na to Marzenka![]()
![]()
![]()
Summit napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów!
Jestem z Łodzi i od wielu lat fascynuję się samochodami Mazdy. W tej chwili jeżdżę wprawdzie Toyotą, ale tylko i wyłącznie dlatego, że Mazda 3 nie była wtedy dostępna, a na 6-tkę nie było mnie stać. Następny samochód to już na pewno będzie szóstka. Z Madzią wiąże mnie długa historia. Mój ojciec jeździł 626 z 86 roku kupioną jeszcze w Pewexie, a ja użytkowałem przez ponad rok Mazdę MPV 3,0 V6 18V w automacie z 89 roku. Wspaniały samochód! To tyle mam nadzieję że zaakceptujecie na forum chwilowego "toyociarza" japończyki to wciąż japończyki
brother napisał(a):az w koncu wczoraj kupilem 626 copue z 90r.
brother napisał(a):to sie zaczne chwalic zdjeciami i wrazeniami, wierze ze bedzie czym
Oj, było super jak ktos lubi białe szalenstwo serdecznie polecam włoskie dolomity. Podstawowa sprawa zero ludzi na stoku i pogoda [tiiit] ( piękne słonce temp od -5 do +3 )Grzyby napisał(a):Jak się udał wypoczynek
Faktycznie tutaj jest zimno brrrrrrr.Grzyby napisał(a):Bo zima u nas chyba większa
Liliana napisał(a):Zainteresowania: konie, auta, rolki, fotografia, alkohol
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości