rclmati napisał(a):Granatowa MX3 na starych podkładkach pod Halą Sportową, kto to?
może nasza była...
www.mazdaspeed.pl
rclmati napisał(a):Granatowa MX3 na starych podkładkach pod Halą Sportową, kto to?
Oldżitsu napisał(a):Eklerek ustrzelony dziś na Wólczańskiej w okolicach Radwańskiej, pozdrowione![]()
P.S. Chyba mnie nie poznał gdyż miałam okulary przeciwsłoneczne a'la Elvis Żyje![]()
Eklerek323f napisał(a):Oldżitsu napisał(a):P.S. Chyba mnie nie poznał gdyż miałam okulary przeciwsłoneczne a'la Elvis Żyje![]()
Poznałem przecież machałemByłem z ojcem w szpitalu, ale nas odesłali do WAMu, bestie podłe
Oldżitsu napisał(a):Tak, pomachałeś, ale miałam wrażenie, że miałeś wątpliwości czy ja to jaJa z kolei jechałam do chirurga do Szpitala Korczaka z córeczką koleżanki bo nie miał kto ich zawieźć
Wookie napisał(a):Wczoraj przed 20 czarna 323f na Konstantynowskiej, potem skręcała w Krzemieniecką.
Po rejestracji podejrzenia padaja na mlodyldz
kris76 napisał(a):Tomek ( mangusta ) ma na klapie nie na szybie. Ja juz paskow nie posiadam i nikt mnie nie rozpopznaje. Moze na poledwice nakleje jakies pasy albo pomaluje walkiem sniezkapozdro
kris76 napisał(a): Moze na poledwice nakleje jakies pasy albo pomaluje walkiem sniezka
rclmati napisał(a):Prawdopodobnie lantis na Drewnowskiej jak skręcał w włókniarzy.
Lantis 89 napisał(a):rclmati napisał(a):Prawdopodobnie lantis na Drewnowskiej jak skręcał w włókniarzy.
Niezła spostrzegawczość
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości