rclmati napisał(a):Kojarzy ktoś jasno zieloną BG taką jak ma Benny na starych niebieskich podkładkach ? Widziana owa Mazda o 10 na Bandurskiego
Z starą naklejką "mazdaspeed' na blendzie
www.mazdaspeed.pl
miro62 napisał(a):Majes widziany na Kopcińskiego ok.14.30 w kierunku centrum za szp. Barlickiego ale mnie nie widziałPozdrowionka
Widzewianka_TM napisał(a):Ja tez miałam wrażenie, że widziałam jego mazdę w centrum...
miro62 napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):Ja tez miałam wrażenie, że widziałam jego mazdę w centrum...
Czy Majes ma białe fele
Lorne napisał(a):.. a może u jakiejś PETRY z Czech
Eklerek323f napisał(a):Przy Rojnej dziś widziałem 626 GW zielone z nowymi podkładkamiNie wiem kto to, ale pozdrawiam
I mijana dziś chyba 6 albo 7 razy zaparkowana BG Bennego również na Rojnej przy Rydzowej
rclmati napisał(a):Eklerek323f napisał(a):Przy Rojnej dziś widziałem 626 GW zielone z nowymi podkładkamiNie wiem kto to, ale pozdrawiam
I mijana dziś chyba 6 albo 7 razy zaparkowana BG Bennego również na Rojnej przy Rydzowej
A to chyba wiem, pod firmą gdzie pracuje raz widziałem go ale przychodzi na inne zmiany. Na pewno nie ma blach EL.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość