Tutaj się witamy
Witam wszystkich forumowiczow mazdaspeed. Jestem szczesliwym posiadaczem Mazda 6 MPS 2007r i jest to juz moja czwarta Mazda w zyciu ( wczesniej 2x Mazda 3 1.6 diesel 110KM obie 2005r i 1x Mazda 6 2.0 diesel 136KM 2003r ). Pozdrawiam i zycze szerokosci i bezawaryjnosci!!!
- Od: 5 wrz 2018, 21:19
- Auto: Mazda 6 MPS 2.3 Turbo 2007
Witam.
Jestem właścicielem Mazdy 3 z 2010. Silnik 2.0. z instalacją LPG marki Prins. Taką kupiłem i chętnie wymienię się doświadczeniem za jakiś czas co do instalacji. To moja druga 3 w życiu. Mam nadzieję, że tak dobra jak pierwsza.
Pozdrawiam wszystkich.
Sebastian
Jestem właścicielem Mazdy 3 z 2010. Silnik 2.0. z instalacją LPG marki Prins. Taką kupiłem i chętnie wymienię się doświadczeniem za jakiś czas co do instalacji. To moja druga 3 w życiu. Mam nadzieję, że tak dobra jak pierwsza.
Pozdrawiam wszystkich.
Sebastian
- Od: 9 wrz 2018, 13:29
- Auto: Mazda 3 2.0 benzyna automat 2010
Mario_M81 napisał(a):Witam wszystkich forumowiczow mazdaspeed. Jestem szczesliwym posiadaczem Mazda 6 MPS 2007r i jest to juz moja czwarta Mazda w zyciu ( wczesniej 2x Mazda 3 1.6 diesel 110KM obie 2005r i 1x Mazda 6 2.0 diesel 136KM 2003r ). Pozdrawiam i zycze szerokosci i bezawaryjnosci!!!
No to witam w klubie i to raczej Tobie trzeba życzyć szerokości i bezawaryjności

- Od: 24 sie 2016, 10:27
- Auto: viewtopic.php?f=331&t=200216
Witam wszystkich miłośników Mazdy 
Ostatnio zdecydowałem się spełnić swoje marzenie i w tym tygodniu odbieram swoją pierwszą nową Mazde. Mowa o trójeczce w "oklepanym"soul redzie – kobieta nalegała, a ja nie mogłem jej odmówić
Do zobaczenia na drogach, a że dryfuje od południa na północ i z powrotem to na pewno z niejednym klubowiczem piątkę przybiję lub inny gest wymienię
Ostatnio zdecydowałem się spełnić swoje marzenie i w tym tygodniu odbieram swoją pierwszą nową Mazde. Mowa o trójeczce w "oklepanym"soul redzie – kobieta nalegała, a ja nie mogłem jej odmówić
Do zobaczenia na drogach, a że dryfuje od południa na północ i z powrotem to na pewno z niejednym klubowiczem piątkę przybiję lub inny gest wymienię
- Od: 10 wrz 2018, 21:20
- Auto: Mazda 3 HB, 120KM 6MT, SkyEnergy + LED, Soul Red 2018
Dzień dobry wszystkim 
Generalnie to jestem "Ravi" ale już tu jeden był więc zrobił się Ravi-kin
Witam imiennika! 
W świecie za to wołają na mnie Mateusz.
Posiadaczem Mazdy jestem od początku lipca i niebawem przedstawię nas na tym forum w odpowiednim temacie.
Póki co rzucam zdjątko i do zobaczenia na Classicauto Cup w Modlinie!

A tu trochę info o Rexiu:
– Mazda RX-8 2004 (z Holandii – kupiona dopiero w 2006 i tam do 2015)
– Wersja HighPower 231km
– Przebieg 96kkm
– Nowy silnik (niecałe 3kkm)
Wyposażenie:
– Czarny skórzany środek + podgrzewane fotele + elktryczny kierowcy
– Radio BOSE
– Xenon
– automatyczna klima
Generalnie to jestem "Ravi" ale już tu jeden był więc zrobił się Ravi-kin
W świecie za to wołają na mnie Mateusz.
Posiadaczem Mazdy jestem od początku lipca i niebawem przedstawię nas na tym forum w odpowiednim temacie.
Póki co rzucam zdjątko i do zobaczenia na Classicauto Cup w Modlinie!

A tu trochę info o Rexiu:
– Mazda RX-8 2004 (z Holandii – kupiona dopiero w 2006 i tam do 2015)
– Wersja HighPower 231km
– Przebieg 96kkm
– Nowy silnik (niecałe 3kkm)
Wyposażenie:
– Czarny skórzany środek + podgrzewane fotele + elktryczny kierowcy
– Radio BOSE
– Xenon
– automatyczna klima
Cześć wszystkim, w końcu po wielu latach aktywności na forum dotyczącym RXów postanowiłem zawitać i tytaj, zwłaszcza, że parę razy w tym roku widziałem się z niektórymi użytkownikami podczas spotkań MX-5 pod Stadionem Narodowym.
Tomek z tej strony, Mazdę, w szczególności RX-8 użytkuję od 6 lat, niektórzy mogą mnie znać z projektu RX-8 z 13B-REWem, niestety ten od 3 lat stoi, więc w tym roku powróciłem do seryjnej ósemki z silnikiem HP i regularnie upalam na torach.
Tomek z tej strony, Mazdę, w szczególności RX-8 użytkuję od 6 lat, niektórzy mogą mnie znać z projektu RX-8 z 13B-REWem, niestety ten od 3 lat stoi, więc w tym roku powróciłem do seryjnej ósemki z silnikiem HP i regularnie upalam na torach.