Tutaj się witamy
Witam wszystkich forumowiczów!
Jestem nowym posiadaczem slicznej mazdy Mazda6i Sport GG L3 2007 – 2.3 AT.USA.Glacier Silver zakupionej od forumowicza "WisniaUs". Jestem mega zadowolony z zakupu i dlatego jestem na forum bo fani tego konkretnego modelu byli by pewno zawiedzeni gdyby ten samochod znikl z forum.
Pozdrawiam
Jestem nowym posiadaczem slicznej mazdy Mazda6i Sport GG L3 2007 – 2.3 AT.USA.Glacier Silver zakupionej od forumowicza "WisniaUs". Jestem mega zadowolony z zakupu i dlatego jestem na forum bo fani tego konkretnego modelu byli by pewno zawiedzeni gdyby ten samochod znikl z forum.
Pozdrawiam
emwugsm napisał(a):Jestem Maciej i choć broniłem się jak mogłem jestem posiadaczem 323F BJ
To to już tak potaniało że wciskają na siłę?

Witam.
Od tygodnia za sterami Mazdy 3 BL MPS
Pozdrawiam
Od tygodnia za sterami Mazdy 3 BL MPS
Pozdrawiam
- Od: 1 lip 2018, 20:17
- Auto: Mazda 3 BL L3-VDT MPS 2010
Dzieńdoberek,
Jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 6 GG w wersji MPS i stwierdziłem że wypadałoby się przywitać.
Jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 6 GG w wersji MPS i stwierdziłem że wypadałoby się przywitać.
- Od: 3 lip 2018, 15:28
- Auto: 6 GG MPS
Witam Wszystkich forumowiczow. Jestem uzytkownikiem Mazdy 6 2.0 MZR-CD 140km 2009r od soboty takze wiele o aucie powiedziec nie moge mam nadzieje, ze w razie problemów znajda sie osoby służące radą
pozdrawiam wszystkich i miłego dnia 
- Od: 4 lip 2018, 11:14
- Auto: Mazda 6 GH 2.0 MZR-CD 140 KM RF-7J diesel 2009r