Tutaj się witamy
Siemaneczko! 
- Od: 27 kwi 2018, 11:36
- Auto: Mazda 3 II MPS 2.3 Turbo 264hp / Fiat Bravo II 1.4 T-JET 120hp
Siemanko Piotrek z Olsztyna posiadam Mazdę5 od około miesiąca .Już rozwiązałem 1-2 problemy z Madzią dzięki forum A następny w trakcie rozwiązania czekam na cześć. Pozdrawiam Wszystkich Madziarzy i Madziarki
.Szerokiej drogi.
maagoo napisał(a):Witam Kolegow i Kolezanki
Wreszcie wczoraj dokonalem zakupu swojej MPV![]()
2002 rok, biala, 2.3 benzyna/gaz
Witamy w naszej rodzinie ;–)
-
by Wilku
- Od: 19 sie 2017, 20:25
- Auto: Mazda MPV II (LW) benzyna 2.0 Rocznik 2000
Mazda CX-9 3,5 Rocznik 2007
Cześć wszystkim!
Postanowiłem się wreszcie zarejestrować na forum, które obserwuje już od dobrych kilku lat.
Dotychczas tylko oglądałem Wasze projekty, ale może warto pokazać swoją mazdę, zawsze to większa motywacja do dbania o nią i pomoc w razie jakichś kłopotów
Postanowiłem się wreszcie zarejestrować na forum, które obserwuje już od dobrych kilku lat.
Dotychczas tylko oglądałem Wasze projekty, ale może warto pokazać swoją mazdę, zawsze to większa motywacja do dbania o nią i pomoc w razie jakichś kłopotów
- Od: 7 maja 2018, 21:46
- Auto: Mazda Protege BA Z5 97'
Mazda Protege BJ ZM 99'
Bry!
Tomek z W-wy melduje się na pokładzie
Nigdy nie celowałem w mazdę ale jakimś przypadkiem wpadł mi w ręce taki ulep ze stanów. To mój pierwszy samochód z męskim silnikiem – wcześniej same toyoty z silnikami od kosiarek.
Celem jest doprowadzenie do stanu używalności ale zanim zacznę Was dręczyć pytaniami, najpierw poznam zwyczaje panujące na forum i FAQ.
Tomek z W-wy melduje się na pokładzie

Nigdy nie celowałem w mazdę ale jakimś przypadkiem wpadł mi w ręce taki ulep ze stanów. To mój pierwszy samochód z męskim silnikiem – wcześniej same toyoty z silnikami od kosiarek.
Celem jest doprowadzenie do stanu używalności ale zanim zacznę Was dręczyć pytaniami, najpierw poznam zwyczaje panujące na forum i FAQ.
witam mam na imię Łukasz Jestem z Jeleniej Góry
- Od: 6 maja 2018, 00:15
- Auto: Mazda mx 6 2.0 16v 115 KM 1993
O Witaj Problem
Czy to ten sam z forum CorollaClub?
Dopisano 9 maja 2018, 07:29:
Dopisano 9 maja 2018, 07:29:
Pr0bLeM napisał(a):Bry!
Tomek z W-wy melduje się na pokładzie![]()
Kamtre napisał(a):O Witaj ProblemCzy to ten sam z forum CorollaClub?
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy mazdy.Seba z Piotrkowa tryb.Ja sam jestem posiadaczem trybute 2,3 z 2004 roku . Spełniło się wreszcie marzenie . Niestety trzeba było szybko zejść na ziemię. Nie to żebym narzekał ale skąpa wręcz zerowa informacja na temat tych pojazdów jest dołująca. Mam nadzieję że to forum będzie pomocne w poznaniu dogłębnym Madzi.
- Od: 10 maja 2018, 14:38
- Auto: Mazda trybute 2004 silnik 2,3
napęd 4x4
Witam wszystkich! Jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 3 bk po liftowej. Rozglądając się po forum zauważyłem ze można tu liczyć na pomoc forumowiczów oraz podzielić się ciekawymi informacjami dotyczącymi mazdy
pozdrawiam !
- Od: 3 maja 2018, 14:02
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 benzyna 2007 po lift
Witam wszystkich i od razu składam podziękowania, bo to dzięki kilkumiesięcznej lekturze forum jako "duch" (wiem, nieładnie
) jestem szczęśliwym posiadaczem trójeczki BM
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia gdzieś na kujawsko-pomorsko-wielkopolskich drogach
Mateusz

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia gdzieś na kujawsko-pomorsko-wielkopolskich drogach
Mateusz
- Od: 11 maja 2018, 13:59
- Auto: Mazda 3 BM 2013 2.0 165KM
Witam wszystkich forumowiczów ☺️ od 2010 jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626 GF. Decyzja podjęta będzie kolejna Mazda więc już pasuje się zarejestrować a nie tylko czytać i czerpać info z forum ☺️ w końcu może i moje doświadczenia z Mazda komuś pomogą ☺️
- Od: 9 maja 2018, 08:53
- Auto: 626 GF/1998/1.8 FS
Ostatnio edytowano 11 lip 2018, 17:02 przez kasiakre12345, łącznie edytowano 3 razy
- Od: 16 maja 2018, 10:40