Kogo widziałem / widziałam

- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
Zgadza się. Wyjeżdżałem z ASO MAZDA IMPEX na Wertera, ale karetka jakoś mi umkła 

Maras widziany kilkakrotnie w ciagu ostatnich kilku dni, i to w roznych miejscach.
przeznaczenie?? 

przeznaczenie??
- 

Dawid

- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
 626 GE KL 92r
 323F BA BP 94r
Pozdrowienia dla kierownika zielonej 323F BA na chełmskich blachach, widzianego w piątek o 14:40 pod l Praktikerem/leclerciem na turystycznej. Zatrzymałem się obok Ciebie, ale niestety za późno się zorientowałem   

- Od: 20 paź 2003, 09:53
- Auto: Mazda 323 BG BP & 626 GE FS & 626 GF FS
Mariusz na Dąbrowskiego przy Lidlu, przekozacko wygląda teraz 6stka z czarnymi lampami i grillem, mam nadzieję, że na spocie będziesz  Pozdrawiam
 Pozdrawiam 

Bartg napisał(a):Mariusz na Dąbrowskiego przy Lidlu, przekozacko wygląda teraz 6stka z czarnymi lampami i grillem, mam nadzieję, że na spocie będzieszPozdrawiam
pozdro pozdro.
Na spota niestety nie dam rady wpaść
był:PROBE 2.2 GT '91 USA z Qresko red inside :D 
jest: Mazda 6 GG 2.3 L3 '02 166 kunia & Hunda cbr 600 F3 :)
		jest: Mazda 6 GG 2.3 L3 '02 166 kunia & Hunda cbr 600 F3 :)
Pozdrawiam sympatyczną Panią z szarej M3, nr rej BS... (niebieskie podkładki), z którą zamieniłem kilka słów na KEN w Warszawie. Przy okazji zapraszam na nasze wtorkowe spotkania  

Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
		Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Luker81 napisał(a):Pozdrawiam sympatyczną Panią z szarej M3, nr rej BS... (niebieskie podkładki), z którą zamieniłem kilka słów na KEN w Warszawie. Przy okazji zapraszam na nasze wtorkowe spotkania
No dziękuję bardzo, aż dwa razy wystąpiłam na tej stronie – co za szczęście
wczoraj pod kolumną transportu sanitarnego na bursakach 323bj na nowych podkladkach LU9....w kolorze wisniowym:) była kiedyś na spocie ale nie wiem czyja...

- 

Benzin im Blut

- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
 Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
 Mazda 626KL-ZE –> ;)
 Mazda Xedos 6 KL-DE '99
marex napisał(a):Ostatnio hmmm 2-3 dni temu widziałem poruszającą się nowiutką CX-5 na białostockich blachach nie wiem czyja, ale fajnie że i takie maszyny jeżdżą po Podlasiu
To ja Ci powiem, że jest to nabytek mojego szefa. Pierwsza w Białymstoku, specjalnie płynęła czarnulka z Japonii koło 3 miesięcy.
Pozdrawiam kierowcę 323 turkusowa/zielona z podkładkami klubowymi rej. BMN 00.... i z charakterystycznym napisem "mazdaspeed" pod logiem Mazdy  Zjechaliśmy na cpn lotos na wylocie do Ełku, ale nie było okazji podać ręki
 Zjechaliśmy na cpn lotos na wylocie do Ełku, ale nie było okazji podać ręki 
Wcześniej pisałem w "luźnych" nie zauważyłem przypiętego tematu.

Wcześniej pisałem w "luźnych" nie zauważyłem przypiętego tematu.
- 

Kamil
Nie wiele to zmieni Kamilu. 
Akurat ten użytkownik nie pojawia się na spotach. Mając na względzie fakt że być może użytkuje auto ok. 50 km od Białegostoku (BMN – Mońki) to nie dziwie mu się specjalnie że nie jest jakoś mocno z nami zżyty

Akurat ten użytkownik nie pojawia się na spotach. Mając na względzie fakt że być może użytkuje auto ok. 50 km od Białegostoku (BMN – Mońki) to nie dziwie mu się specjalnie że nie jest jakoś mocno z nami zżyty
michał91 napisał(a):miro widziany na mickiewicza. nawet mu w szybę boczną zapukałem . zdziwił się bardzo
No bo nie wiedziałem czy po palcach przejechałem
 no i czy bede bił czy sam bede bity
 no i czy bede bił czy sam bede bity  - 

miro62