Kogo widziałem / widziałam
- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
Zgadza się. Wyjeżdżałem z ASO MAZDA IMPEX na Wertera, ale karetka jakoś mi umkła 
Maras widziany kilkakrotnie w ciagu ostatnich kilku dni, i to w roznych miejscach.
przeznaczenie??

przeznaczenie??
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
Pozdrowienia dla kierownika zielonej 323F BA na chełmskich blachach, widzianego w piątek o 14:40 pod l Praktikerem/leclerciem na turystycznej. Zatrzymałem się obok Ciebie, ale niestety za późno się zorientowałem 
- Od: 20 paź 2003, 09:53
- Auto: Mazda 323 BG BP & 626 GE FS & 626 GF FS
Bartg napisał(a):Mariusz na Dąbrowskiego przy Lidlu, przekozacko wygląda teraz 6stka z czarnymi lampami i grillem, mam nadzieję, że na spocie będzieszPozdrawiam
pozdro pozdro.
Na spota niestety nie dam rady wpaść
był:PROBE 2.2 GT '91 USA z Qresko red inside :D
jest: Mazda 6 GG 2.3 L3 '02 166 kunia & Hunda cbr 600 F3 :)
jest: Mazda 6 GG 2.3 L3 '02 166 kunia & Hunda cbr 600 F3 :)
Pozdrawiam sympatyczną Panią z szarej M3, nr rej BS... (niebieskie podkładki), z którą zamieniłem kilka słów na KEN w Warszawie. Przy okazji zapraszam na nasze wtorkowe spotkania 
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Luker81 napisał(a):Pozdrawiam sympatyczną Panią z szarej M3, nr rej BS... (niebieskie podkładki), z którą zamieniłem kilka słów na KEN w Warszawie. Przy okazji zapraszam na nasze wtorkowe spotkania
No dziękuję bardzo, aż dwa razy wystąpiłam na tej stronie – co za szczęście
wczoraj pod kolumną transportu sanitarnego na bursakach 323bj na nowych podkladkach LU9....w kolorze wisniowym:) była kiedyś na spocie ale nie wiem czyja...
-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
marex napisał(a):Ostatnio hmmm 2-3 dni temu widziałem poruszającą się nowiutką CX-5 na białostockich blachach nie wiem czyja, ale fajnie że i takie maszyny jeżdżą po Podlasiu
To ja Ci powiem, że jest to nabytek mojego szefa. Pierwsza w Białymstoku, specjalnie płynęła czarnulka z Japonii koło 3 miesięcy.
Pozdrawiam kierowcę 323 turkusowa/zielona z podkładkami klubowymi rej. BMN 00.... i z charakterystycznym napisem "mazdaspeed" pod logiem Mazdy
Zjechaliśmy na cpn lotos na wylocie do Ełku, ale nie było okazji podać ręki 
Wcześniej pisałem w "luźnych" nie zauważyłem przypiętego tematu.
Wcześniej pisałem w "luźnych" nie zauważyłem przypiętego tematu.
-
Kamil
Nie wiele to zmieni Kamilu.
Akurat ten użytkownik nie pojawia się na spotach. Mając na względzie fakt że być może użytkuje auto ok. 50 km od Białegostoku (BMN – Mońki) to nie dziwie mu się specjalnie że nie jest jakoś mocno z nami zżyty
Akurat ten użytkownik nie pojawia się na spotach. Mając na względzie fakt że być może użytkuje auto ok. 50 km od Białegostoku (BMN – Mońki) to nie dziwie mu się specjalnie że nie jest jakoś mocno z nami zżyty
michał91 napisał(a):miro widziany na mickiewicza. nawet mu w szybę boczną zapukałem . zdziwił się bardzo
No bo nie wiedziałem czy po palcach przejechałem

-
miro62