Tutaj się witamy
Siemka wszystkim wracam do mazdy
moim pierwszym własnym autkiem była Madzia 323 f BA przez prawie 6 lat teraz po krótkiej ale kosztownej przygodzie z francuzem wróciłem do marki którą pokochałem Mazda 3
- Od: 2 wrz 2017, 00:13
- Auto: Mazda 3 BL 1,6
Celestial Blue
1.6 L MZ-CD
michal_1989_kr napisał(a):Siemka wszystkim wracam do mazdymoim pierwszym własnym autkiem była Madzia 323 f BA przez prawie 6 lat teraz po krótkiej ale kosztownej przygodzie z francuzem wróciłem do marki którą pokochałem Mazda 3
A najlepsze jest to że pod maską masz francuski silnik

stachan napisał(a):michal_1989_kr napisał(a):po krótkiej ale kosztownej przygodzie z francuzem
Jaki model pozostawił to wspomnienie?
Z francuzów kosztowna przygodą może być jakikolwiek benzynowy bo to buble lub diesel HDI diagnozowany w Bosch Service
- Od: 23 lut 2016, 13:50
- Auto: Volvo S80 2.0 PB+LPG
wiem ze to silnik PSA ale mazda to mazda przez dwa lata jeździłem Megane II w Dci i do silnika się nie czepiam tak jak tu
za to zawieszenie porażka dla mnie, nie wiem czego tam nie wymieniłem ile mnie to nerwów kosztowało bo dość pedantycznie podchodzę do kwestii auta 
- Od: 2 wrz 2017, 00:13
- Auto: Mazda 3 BL 1,6
Celestial Blue
1.6 L MZ-CD
Witam.
Mieszkam w Swarzędzu i jestem posiadaczem mazdy 323F BJ w 2l dieslu.
Mam 27lat i pracuje jako magazynier w Poznaniu.
Pozdrawiam wszystkich:)
Mieszkam w Swarzędzu i jestem posiadaczem mazdy 323F BJ w 2l dieslu.
Mam 27lat i pracuje jako magazynier w Poznaniu.
Pozdrawiam wszystkich:)
-
Matlorn
Pantter napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów od niedawna jestem posiadaczem madzi mpv 2.0 z 2000 roku i chyba to tyle co o mazdach wiem
Oooo... Super, że jesteś.
Teraz musimy się trzymać razem :p
-
by Wilku
- Od: 19 sie 2017, 20:25
- Auto: Mazda MPV II (LW) benzyna 2.0 Rocznik 2000
Mazda CX-9 3,5 Rocznik 2007
Witam wszystkich mazdowiczów i mazdowiczki.
Mam na imię Adrian i jestem ze Skawiny. Mazdy jeszcze nie posiadam, ale już przeglądam ogłoszenia i dołączę do Was w pełni :–)
Pozdrawiam i miłego bezawaryjnego dnia życzę.
Mam na imię Adrian i jestem ze Skawiny. Mazdy jeszcze nie posiadam, ale już przeglądam ogłoszenia i dołączę do Was w pełni :–)
Pozdrawiam i miłego bezawaryjnego dnia życzę.
- Od: 5 wrz 2017, 22:30
yetiigrunge napisał(a):dołączę do Was w pełni :–)
Witamy na pokładzie. Pochwal się autkiem jak kupisz
-
by Wilku
- Od: 19 sie 2017, 20:25
- Auto: Mazda MPV II (LW) benzyna 2.0 Rocznik 2000
Mazda CX-9 3,5 Rocznik 2007
Witam ponownie wszystkich mazdowiczów, jestem posiadaczką Mazdy 323c z motorem Z5-DE 
-
malina323c