Konto mam od jakiegoś miesiąca, ale dopiero tydzień temu zdecydowałem się na zakup mojej Mazdy
Tutaj się witamy
Cześć wszystkim!
Konto mam od jakiegoś miesiąca, ale dopiero tydzień temu zdecydowałem się na zakup mojej Mazdy
mam nadzieję, że będzie dobrze służyła i zawsze bezpiecznie dowiezie mnie i moją rodzinę do celu
Pozdrawiam!
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam wszytkich.
Od dwóch tygodni jestem posiadaczem Mazdy 5 tak jak w opisie. Oby eksploatacja przebiegała bezproblemowo, a moje posty były tylko na temat jakiś modyfikacji, w najgorszym wypadku niegroźnych usterek.
Pozdrawiam
Od dwóch tygodni jestem posiadaczem Mazdy 5 tak jak w opisie. Oby eksploatacja przebiegała bezproblemowo, a moje posty były tylko na temat jakiś modyfikacji, w najgorszym wypadku niegroźnych usterek.
Pozdrawiam
-
Klikers
Witajcie
Niedawno nabyłem pierwszą w życiu Mazdę, dokładnie 6 GH kombi 2.0 benzyniak.
Przychodzę tu ze świata BMW
w poszukiwaniu spokojniej eksploatacji
Pozdrowienia
Tomsien_2005
Niedawno nabyłem pierwszą w życiu Mazdę, dokładnie 6 GH kombi 2.0 benzyniak.
Przychodzę tu ze świata BMW
Pozdrowienia
Tomsien_2005
-
Tomsien_2005
Witam wszystkich.
Dopisano 19 sie 2017, 17:43:
Chciałbym usłyszeć wasze opinie na temat dwóch modli mazdy 6 i cx5 jak z nimi jest czy tak jak inni pisza ze korozje je szybko łapie czy tez sie szybko psuja był bym wdzięczny za wasze podpowiedzi
Dopisano 19 sie 2017, 17:45:
Zapomniałem dodać ze interesuje mnie benzyna
Dopisano 19 sie 2017, 17:43:
Chciałbym usłyszeć wasze opinie na temat dwóch modli mazdy 6 i cx5 jak z nimi jest czy tak jak inni pisza ze korozje je szybko łapie czy tez sie szybko psuja był bym wdzięczny za wasze podpowiedzi
Dopisano 19 sie 2017, 17:45:
Zapomniałem dodać ze interesuje mnie benzyna
-
piotr.
Witam, witam i o zdrowie pytam 

-
by Wilku
- Od: 19 sie 2017, 20:25
- Auto: Mazda MPV II (LW) benzyna 2.0 Rocznik 2000
Mazda CX-9 3,5 Rocznik 2007
Cześć, jestem Paweł, mój bolid od roku to Mazda 6 GG 2.3 benzyna hatchback wersja TOP, powoli sobie przy niej modze, poprzedni i pierwszy samochód to Mazda 626 IV generacji. Poniżej zamieszczam dwie fotki surowego stanu mojej czarnej lalki w kolejnych postach na forum pokażę co już porobiłem i co jeszcze jest w planach, pozdrawiam ! 5
- Od: 22 sie 2017, 20:41
- Auto: mazda 6 GG 2003 rok 2.3 benzyna
Witam was mam Mazda od ponad roku i dopiero dzisiaj postanowilem do was dolaczyc ze zgledu na to ze dosyc czesto korzystam z różnych porad klubowiczów 
-
Gumiś1996
Cześć wszystkim,
Trochę późno, ale czekam do 5:00 na walkę McGregor – Maywather Jr. i jakoś trzeba zabić czas. Ciekawe czy ktoś nie śpi z forumowiczów.
Pozdrawiam
Trochę późno, ale czekam do 5:00 na walkę McGregor – Maywather Jr. i jakoś trzeba zabić czas. Ciekawe czy ktoś nie śpi z forumowiczów.
Pozdrawiam
-
fifaraul
Witam wszystkich Forumowiczów,
Mam nadzieję, że wkrótce stanę się posiadaczem Mazdy i dzięki Wam dokonam dobrego wyboru
Pozdrawiam serdecznie
Pysior
Mam nadzieję, że wkrótce stanę się posiadaczem Mazdy i dzięki Wam dokonam dobrego wyboru
Pozdrawiam serdecznie
Pysior
-
pysior
Witam wszystkich forumowiczów,
jeszcze nie mam Mazdy ale na dniach jak wszystko dobrze pójdzie stanę się właścicielem Mazdy 5 z 2013 r.
jeszcze nie mam Mazdy ale na dniach jak wszystko dobrze pójdzie stanę się właścicielem Mazdy 5 z 2013 r.
-
rustaweli
Witam wszystkich forumowiczów:)
Mam na imię Arleta i mam nadzieję uzyskać tutaj parę informacji oraz dzielić się swoimi spostrzeżeniami:)
Mam na imię Arleta i mam nadzieję uzyskać tutaj parę informacji oraz dzielić się swoimi spostrzeżeniami:)
-
Bajkowa
Cześć wszystkim
Jestem nowy na forum – wcześniej jeździłem Toyota Corolla e12 i bardzo chwalę sobie japońskie samochody
Długo zastanawiałem się nad zakupem innego auta i po długich poszukiwaniach i lekturach zdecydowałem się na Mazde 6 GJ 2015 ROK Sedan 2.5 BENZYNA – auto od znajomego z USA
także ściągnięte z pewnego źródła pewne auto
Mam nadzieję że miło będzie mi się z Wami forumowalo:p
-
SebaLowicz