Kogo widziałem / widziałam
a ja pozdrawiam właściciela czarnej 626 na "starych niebieskich podkładkach" nr rej. LSW, który "w majówkę" przemknął przez miejscowość nad j. Łukcze w stronę jez. Krasnego
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Żukczyn około godziny 17 zajefajny czarny MX-5 nr rej. GDA KF87 na klubowych podkładkach oraz z klubowymi naklejkami na tylnej klapie, jechałem za Tobą białą Toyotą Hilux 
- Od: 10 lip 2011, 19:59
- Auto: Mazda 323F 2.0 V6 GT B+LPG
CheZZy napisał(a):Pozdrawiam Kyry'ego którego widzialem jak przechodził na pasach
PS specjalnie trąbnąłem , bo chyba gdzies tam kiedyś pytałeś się jaka to MPV i to wlasnie taka
również pozdrawiam! Dobrze, że trąbnąłeś bo bym kurcze nie poznał
PS. Pochwal się nią w końcu! Świetny kolorek
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
jacobs napisał(a):BratCukierka napisał(a):jaki kolor mx'a??
Czerwony
Lukierek kupiłeś pestka samochód?
taaak
PS. Może widziałeś wronx'a?? Chociaż kiedyś to miał czerwone podkładki...
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
BratCukierka napisał(a):PS. Może widziałeś wronx'a?? Chociaż kiedyś to miał czerwone podkładki...
Też się nad tym zastanawiałem, ale raczej nie...
Może ktoś kupił z podkładkami... Chyba nikt kto stale tu zagląda, bo migałem jak popierdzielony a jednak tu nie zajrzał
BratCukierka napisał(a):taaak
Chyba całą ulicę zajmują te wasze auta
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Bartg napisał(a):Mati, Ania i Olga spotkani parę minut temu w Xedosie róg Śmigłego i TatrzańskiejPozdrawiam ^^
W lusterku kątem oka już Cię widziałem, również pozdrawiam
P.S. Koło to Ci nie odpadło na tym przejeździe?

Michała_1987 dostrzeżony dziś po południu w sumie przez ułamek sekundy podczas wyprzedzania mnie na trasie bstok juchnov ;]
... Mugetsu ...
- Od: 12 mar 2012, 19:00
- Auto: MX6
MazdaSpeed 6 300Km/450NM
Xedos 9 M/T
mariuszm148 napisał(a):Michał_1987 dostrzeżony dziś po południu w sumie przez ułamek sekundy podczas wyprzedzania mnie na trasie bstok juchnov ;]
Zgadza się Mariusz widziałem nawet jak machałeś
trzeba kiedyś Zbynia dorwa i mini spot zrobic pod parkingiem ChM co Ty na to mariusz może i cbr by się dopadło od razu

SPRZEDAM MAZDE 323 F BA 4,5 TYS DO NEGOCJACJI PO KAPITALNYM REMONCIE SILNIKA
- Od: 13 gru 2008, 00:31
- Auto: Mazda 6 GG
Pozdrawiam czerwoną 323F BA V6 na tablicach LSW, widzianą w czwartek w Krynicach pod Zamościem. Stałem na poboczu czerwoną Fabią i machałem a kierowca coś bajerował pasażerkę.
Jacobs geju 3 Mazdy stoją w warsztacie na wsi pod Brodnicą bo pod domem miejsca nie ma
Jacobs geju 3 Mazdy stoją w warsztacie na wsi pod Brodnicą bo pod domem miejsca nie ma
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
A ja dzisiaj takie coś na Tomasonach ustrzeliłem
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e0c ... c2f18.html
- Od: 13 mar 2011, 20:44
Chaty napisał(a):A ja dzisiaj takie coś na Tomasonach ustrzeliłem![]()
... mowisz o tej córce w niebieskim z tyłu
-
Lorne
ja Bartka widziałem, jechał 3 samochody przede mną na Piłsudskiego, później skręcił bodajże w Kilińskiego tam też za nim jechałem i później Wigury lub Abramowskiego, Pozdrówka 

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
umcyk napisał(a):pozdrowienia dla miro widzianego w EZG
dzięki i pozdrawiam
-
miro62