Widzewianka_TM napisał(a):Leito byłeś dziś pod Biedronką jakoś po południu? tą koło TESCO?
niestety nie, jedyne gdzie byłem to przegląd zrobić, na szczęście do przodu
www.mazdaspeed.pl
Widzewianka_TM napisał(a):Leito byłeś dziś pod Biedronką jakoś po południu? tą koło TESCO?
s i w y napisał(a):Marek dzisiaj po 17 przy górce
Bartg napisał(a):RCLMATI ustrzelony na Przybysza w stronę Widzewa na wysokości CarrefouraPozdrawiam, oj rzuca się w oczy Xed z daleka oj tak
![]()
I z ciekawostek ex-MX3 Tomka na Piłsudskiego przed 15, poznałem po naklejce Mazdaspeed Wielkopolska i naklejkach zlotowych, bez felg kiepsko wygląda i do tego ma mocno obtarty prawy bok od drzwi aż po dokładkę przednią, chyba że tak już było i wieszam psy na Pani kierowniczcę Mx'a![]()
marsel napisał(a):również pozdrawiam napraw te lusterka bo taśma się odkleja
marsel napisał(a):
koleżanko wydaje mnie się że to był żarcik i jarsoN nie miał nic złego na myśli
rclmati napisał(a):Bordowa 626 na podkladkach z napisem Mazda na drzwiach, kierował pan w okularach o0
michał91 napisał(a):A to już wszystkim już znany pan NO NAME ja tam bym się nie przejmował
Eklerek323f napisał(a):rclmati napisał(a):Bordowa 626 na podkladkach z napisem Mazda na drzwiach, kierował pan w okularach o0michał91 napisał(a):A to już wszystkim już znany pan NO NAME ja tam bym się nie przejmował
A nie czasem rw1979?
Bartg napisał(a):Ogr widziany na Piłsudskiego przed 16 na spota leciałI nie wiem czy nie Umcyk też, ale głowy nie dam uciąć, przyda mi się jeszcze
l3mur91 napisał(a):Jak mnie moje patrzałki nie mylą to widziałem Olgę na Śląskiej jakoś około 13, albo 8. Nie wiem czy jechałem w pierwsze kółko czy w drugie
rclmati napisał(a):biała MX-3 na starych podkładkach stała na parkingu przy Maratońskiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości