Tutaj się witamy
Witam, Karol z tej strony, dumny posiadacz Mazdy 6 GH Kombi
Chętnie pomogę w kwestiach rejestracji, prawnych, a szczególnie mogę pomóc gdyby miał ktoś pytanie odnośnie badań technicznych – na co dzień pracuje jako diagnosta samochodowy, pozdrawiam wszystkich forumowiczów 
-
karolu1
Witam wszystkich!
Od kilkunastu miesięcy przeglądam forum jako gość. Nadszedł czas aktywnego uczestnictwa. Mazdę mam od stycznia 2016. Rok produkcji 2015, Mazda 3 BM, SkyPassion, silnik 2.0 benzyna, 120 KM, sedan, kolor snowflake white.
Pozdrawiam.
Od kilkunastu miesięcy przeglądam forum jako gość. Nadszedł czas aktywnego uczestnictwa. Mazdę mam od stycznia 2016. Rok produkcji 2015, Mazda 3 BM, SkyPassion, silnik 2.0 benzyna, 120 KM, sedan, kolor snowflake white.
Pozdrawiam.
Witam wszystkich i pozdrawiam. Nie posiadam jeszcze szczęśliwej Mazdy, ale w najbliższym czasie chciałbym to zmienić.
-
luzak566
Witam. Od wczoraj jestem posiadaczem Mazdy 6. Jest bardzo zadbana wiec mam nadzieje, ze posluzy mi dlugo 
-
Niunio17
Hej, od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy MX-6, 2,5l V6 165KM.
Trafiłem na forum przez fakt zakupu mazdy która ma już uchwyt tablicy rejestracyjnej z logo Forum
Wstawiam zdjęcie nowej mazdy może akurat dojrzy ją poprzedni właściciel dowiadując się że trafiła, w dobre ręce – lub któremuś forumowiczowi będzie ona bardziej znana i będzie w stanie powiedzieć o niej parę słów
Mam sporo planów wobec samochodu i liczę na pomoc pozostałych forumowiczów

Trafiłem na forum przez fakt zakupu mazdy która ma już uchwyt tablicy rejestracyjnej z logo Forum
Wstawiam zdjęcie nowej mazdy może akurat dojrzy ją poprzedni właściciel dowiadując się że trafiła, w dobre ręce – lub któremuś forumowiczowi będzie ona bardziej znana i będzie w stanie powiedzieć o niej parę słów
Mam sporo planów wobec samochodu i liczę na pomoc pozostałych forumowiczów

- Od: 24 lut 2017, 19:39
- Auto: Mazda MX-6
1994 – 2,5l 6V 165KM
Zapraszamy do Naszych Mazd 
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE