bordowa 626, na podkładkach, z logo mazda na boku, czyje to?
Jeśli to była bordowa 626 GE ze srebrnymi napisami MAZDA na drzwiach to przyznaję się bez bicia, że to moja
www.mazdaspeed.pl
bordowa 626, na podkładkach, z logo mazda na boku, czyje to?
Piterek17 napisał(a):323C na czerwonych podkładkach widziana wczoraj pod galerią bałtycką przed 15.
rw1979 napisał(a):bordowa 626, na podkładkach, z logo mazda na boku, czyje to?
Jeśli to była bordowa 626 GE ze srebrnymi napisami MAZDA na drzwiach to przyznaję się bez bicia, że to moja. A jak kobitka za kierą to napewno jechała moja żona
Eklerek323f napisał(a):rw1979 napisał(a):bordowa 626, na podkładkach, z logo mazda na boku, czyje to?
Jeśli to była bordowa 626 GE ze srebrnymi napisami MAZDA na drzwiach to przyznaję się bez bicia, że to moja. A jak kobitka za kierą to napewno jechała moja żona
O, to ja Cię kiedyś na ul. Zielonej widziałemnawet pisałem tutaj
O, to ja Cię kiedyś na ul. Zielonej widziałem nawet pisałem tutaj
flywin napisał(a):dziś o godz 13 widziałem cię Piotrze89 na Uni Lubelskiej
nemi napisał(a):Pozdrowienia dla właściciela czarnej Mazdy 6 z klubowymi podkładkami (rej. WJ chyba) widzianej pod stadionem Polonii w sobotę przed meczem.
rw1979 napisał(a):Ja często widuję na skrzyżowaniu Rydza – Śmigłego i Przybyszewskiego Mazdę 323F z dużym napisem "Grupa Łódzka" na tylnej szybie. Poza tym na ulicy Przybyszewskiego kilkukrotnie widziałem granatową 626 GE z dokładkami GT i klubowymi podkładkami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości