Tutaj się witamy
Ahoy!
Jestem z Krakowa i obecenie oczekuje na odbior samochodu. Moj wybor padl na Mazde 3 2017 SkyPassion + Pakiet Safety w kolorze eternal blue. Przybliżony termin to Luty.
Pozdrawiam wszystkich forowiczow,
Maciek
Jestem z Krakowa i obecenie oczekuje na odbior samochodu. Moj wybor padl na Mazde 3 2017 SkyPassion + Pakiet Safety w kolorze eternal blue. Przybliżony termin to Luty.
Pozdrawiam wszystkich forowiczow,
Maciek
Witam serdecznie wszystkich "wyznawców" Mazdy , jestem leśnikiem, mam na imię Wojtek i ujeżdżam Mazdę 626 4 WD 1996 r sprowadzoną kilka lat temu ze Szwajcarii, niestety coraz bardziej rozbrykaną 
-
Ad@lbert
Siemanko, jestem Krzysiek i od pół roku jestem właścicielem Tributa.
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
-
kris__00
Witam Wszystkich Forumowiczów. Jestem posiadaczem Mazdy 3 2011 r i mam na imię Marcin.
Pozdrawiam Wszystkich
Pozdrawiam Wszystkich
-
cabandeyro
Witam bardzo serdecznie. Mam na imię Michał i od dwóch lat jestem posiadaczem pięknej Mazdy 3 1,6 CD z 2005r. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów 
Cześć!
Pozdrowienia dla Forumowiczów. Dzisiaj zostałem właścicielem nowej Mazdy 3 !
pozdrawiam
Pozdrowienia dla Forumowiczów. Dzisiaj zostałem właścicielem nowej Mazdy 3 !
pozdrawiam
-
Chester17
Cześć.
Mam na imię Marcin. Od października jeżdżę Mazdą 3 (2016) hatchback 165 KM.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Mam na imię Marcin. Od października jeżdżę Mazdą 3 (2016) hatchback 165 KM.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
-
Marcus75
Witam wszystkich forumowiczów.
Aktualnie poszukuję Mazdy 5 z silnikiem benzynowym.
Pozdrawiam
Aktualnie poszukuję Mazdy 5 z silnikiem benzynowym.
Pozdrawiam
-
Wojtarz
Witam Forumowiczki i Forumowiczów oraz wszystkich innych tu zaglądających,
Zarejestrowałem się tu jakiś czas temu, więc czas najwyższy się przywitać.
Lubię japońską technologię – motocyklową, jak i samochodową, dlatego można mnie spotkać również na forum miłośników motocykli Honda VFR (nie wiem, czy mogę podać jego nazwę – czy nie będzie to kryptoreklama
). Aktualnie jeżdżę Almerą 1,4 Pb z '98 r., silnik na łańcuszku rozrządu – co szczególnie lubię i "podejrzewam", że dzięki temu kolejnym namiarem stała się Mazda i trafiłem na to Forum. Na Almerkę generalnie nie narzekam, bo technicznie nic mu się nie dzieje (jedynie bieżące wymiany eksploatacyjne), ale leci już szósty rok jak nim jeżdżę, zatem powoli czas na zmianę...
Szukam, ale na spokojnie Mazdy 3 w wersji "I" z końcówki produkcji: '07 – '08, z silnikiem 1,6 lub 2,0 Pb, najchętniej sedan (ale hatchback z tym ładniejszym grill-em i spojlerem też mógłby być
) i w kolorze srebrnym lub szarym (więcej szczegółów i wymagań, to już chyba nie w tym dziale
), z nadzieją na kolejne, dłuższe zaprzyjaźnienie oraz licząc na – choć niewielkie – wsparcie tutejszej Społeczności.
A na razie zapoznaję się z Forum i i uzupełniam wiedzę n.t. modelu, którego szukam.
Pozdrawiam z mazowieckiego: tak, jak w opisie Profilu.
Brat Be
Zarejestrowałem się tu jakiś czas temu, więc czas najwyższy się przywitać.

Lubię japońską technologię – motocyklową, jak i samochodową, dlatego można mnie spotkać również na forum miłośników motocykli Honda VFR (nie wiem, czy mogę podać jego nazwę – czy nie będzie to kryptoreklama
Szukam, ale na spokojnie Mazdy 3 w wersji "I" z końcówki produkcji: '07 – '08, z silnikiem 1,6 lub 2,0 Pb, najchętniej sedan (ale hatchback z tym ładniejszym grill-em i spojlerem też mógłby być

A na razie zapoznaję się z Forum i i uzupełniam wiedzę n.t. modelu, którego szukam.
Pozdrawiam z mazowieckiego: tak, jak w opisie Profilu.
Brat Be
- Od: 20 sty 2017, 20:21
- Auto: Mazda3 BK Active+ sedan,
1.6 Pb (Z6) '07
oraz VFR 800 VTEC '03
Witam,
mam na imię Jacek mieszkam w Holandii. Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem czarnej Mazdy 3 BL 1.6 2010r. Nigdy wcześniej nie posiadałem Mazdy ani żadnego innego Japończyka mimo, że samochodów już miałem dość sporo. Wcześniej poruszałem się bmkami oraz vw
Postanowiłem się zarejestrować, ponieważ w paru tematach, które przeszukiwałem znalazłem ciekawe odpowiedzi, rozwiązania itp myślę, że na tym forum znajdują się konkretni ludzie. Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli. 
mam na imię Jacek mieszkam w Holandii. Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem czarnej Mazdy 3 BL 1.6 2010r. Nigdy wcześniej nie posiadałem Mazdy ani żadnego innego Japończyka mimo, że samochodów już miałem dość sporo. Wcześniej poruszałem się bmkami oraz vw
- Od: 5 lut 2017, 11:53
- Auto: Mazda 3 BL, 1.6 105 KM, 2010.
Cześć.
Mam na imię Marcin, mieszkam w Łodzi. Obecnie posiadam Mitsubishi Colta CJ0, ale w ciągu najbliższych tygodni chciałbym kupić Mazdę Premacy 2.0 Sport. Mam nadzieję , że uda mi się kupić uczciwy egzemplarz (wiem,że nie będzie łatwo) i będę stałym bywalcem forum...
Pozdrawiam!
Ps.
Może ktoś z forumowiczów posiada takowe auto na sprzedaż lub mógłby pomóc?!
Mam na imię Marcin, mieszkam w Łodzi. Obecnie posiadam Mitsubishi Colta CJ0, ale w ciągu najbliższych tygodni chciałbym kupić Mazdę Premacy 2.0 Sport. Mam nadzieję , że uda mi się kupić uczciwy egzemplarz (wiem,że nie będzie łatwo) i będę stałym bywalcem forum...
Pozdrawiam!
Ps.
Może ktoś z forumowiczów posiada takowe auto na sprzedaż lub mógłby pomóc?!
- Od: 5 lut 2017, 21:41