Gdzie pracują Mazdowicze?
Ja praktykuje w warsztacie samochodowym jestem na drugim roku
- Od: 2 lip 2008, 21:28
Trzeci rok pracuje przy ... tachografy , ogrzewania , klimatyzacje , ograniczniki prędkości
a przed tym przez 4 lata miałem serwis GSM
Mała zmiana specjalizacji ::)
- Od: 23 mar 2009, 13:02
- Auto: Mx-3 1,6 1993r
Ja naszczęście po maturce
więc życze powodzenia 
- Od: 23 mar 2009, 13:02
- Auto: Mx-3 1,6 1993r
Witam
Ja jestem górnikiem i pracuje w JSW S.A. na KWK Pniówek

Ja jestem górnikiem i pracuje w JSW S.A. na KWK Pniówek
Moja Madzia http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=68387
Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie [tiiit], niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, "że mogą mi skoczyć" !
Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie [tiiit], niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, "że mogą mi skoczyć" !
- Od: 13 paź 2008, 08:31
- Auto: 323 C 1.3 16v BA
Ja pracuje w Wojsku Polskim;d
- Od: 3 maja 2009, 12:31
- Auto: Mazda Xedos 6
ja jestem kierowca w wypozyczalni samochodow, spoko robota, plusem i minusem jest nienormowany tryb pracy. przedwczoraj zawiozlem auto do bydgoszczy. wyjechalem o 11ej wrocilem o 6ej rano nastepnego dnia:/
- Od: 29 kwi 2009, 17:28
- Auto: mazda 323 c 1991 1.6 16v
Elo.
Kobieta nie jestem, informatykiem chyba tez nie (bo co to znaczy w dzisiejszych czasach – administrator/sieciowiec?). Programista bardziej pasuje. C++/Unix/Linux (Wirus NT/XP tyz, w sensie pisalem i w Visualu i w Delphi i nawet w golym WinAPI), bazy danych od DB2/Sybase/MSSQL/Adabas-D/PostgreSQL i tego rodzaju babranina (skrypty tysz, no i oczywiscie PHP jako ze to C w wydaniu www). Obecnie w branzy telekomunikacyjnej tworze.
Kobieta nie jestem, informatykiem chyba tez nie (bo co to znaczy w dzisiejszych czasach – administrator/sieciowiec?). Programista bardziej pasuje. C++/Unix/Linux (Wirus NT/XP tyz, w sensie pisalem i w Visualu i w Delphi i nawet w golym WinAPI), bazy danych od DB2/Sybase/MSSQL/Adabas-D/PostgreSQL i tego rodzaju babranina (skrypty tysz, no i oczywiscie PHP jako ze to C w wydaniu www). Obecnie w branzy telekomunikacyjnej tworze.
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
widzę ze aby ja troszkę inaczej zarabiam na życia bo jestem stolarzem meblowym
marysia mx3
- Od: 12 kwi 2009, 11:56
- Auto: mazda mx3 & 626
A ja jestem hardkorem. A dokładniej to jestem kaskaderem. Robię w hollywoodzie. I mam na to certyfikaty cztery.
A tak naprawdę to jestem studentem drugiego roku Mechaniki i Budowy Maszyn na Politechnice Gdańskiej i przymierzam się do zakupu Mazdy 626 GE.
A tak naprawdę to jestem studentem drugiego roku Mechaniki i Budowy Maszyn na Politechnice Gdańskiej i przymierzam się do zakupu Mazdy 626 GE.
-
schweppes
Ja pracuje w poligrafii w Trzebini, zajmujemy się produkcja opakowań zwykłych i z nadrukiem.
-
RoQi
dawid_rose napisał(a):ja jestem kierowca w wypozyczalni samochodow, spoko robota, plusem i minusem jest nienormowany tryb pracy. przedwczoraj zawiozlem auto do bydgoszczy. wyjechalem o 11ej wrocilem o 6ej rano nastepnego dnia:/
Jak dla mnie świetną robotę masz.
- Od: 31 sie 2008, 23:54
- Auto: 323 F BA Z5 95'