Tutaj się witamy
Witam. Nazywam się Mateusz. Wołają na mnie grzejnik albo szczerbatek.
Od jakiegoś czasu posiadam Mazdę Mpv Lv z 3.0 litrowym silnikiem benzynowym. Jest to moja pierwsza mazda. Przesiadłem się do niej z bmw z czego jestem bardzo zadowolony
Mam nadzieje na stałe zagościć na forum.
Od jakiegoś czasu posiadam Mazdę Mpv Lv z 3.0 litrowym silnikiem benzynowym. Jest to moja pierwsza mazda. Przesiadłem się do niej z bmw z czego jestem bardzo zadowolony

Mam nadzieje na stałe zagościć na forum.
- Od: 16 sie 2016, 00:57
- Auto: Mazda Mpv Lv 3.0 V6 24V 1998
Witam, Kamil jestem, po Hondzie przyszedł czas na Mazdę – Xedos 6, a z czasem i rejestracją na Waszym forum – bo to bardzo przydatne, zwłaszcza w dobie internetu. Pozdrawiam wszystkim 
Witam wszystkich.
Jestem posiadaczem Mazdy 3 od 3 lat, z tą zmianą że w październiku 2015 nabyłem 2 generację, ale pierwsza generacja i tak została w rodzinie (rodzice odkupili).
Jestem posiadaczem Mazdy 3 od 3 lat, z tą zmianą że w październiku 2015 nabyłem 2 generację, ale pierwsza generacja i tak została w rodzinie (rodzice odkupili).
Witam,
nazywam się Grzesiek, nie mam jeszcze auta, jednak w tym miesiącu się to zmieni bo kupuję Miatę
pozdrawiam
nazywam się Grzesiek, nie mam jeszcze auta, jednak w tym miesiącu się to zmieni bo kupuję Miatę
pozdrawiam
-
cherokee265
Witam wszystkich,
Jestem Rafał, obecnie nie posiadam madzi ale właśnie zaczynam poszukiwania swojej wybranki.
pozdrawiam serdecznie
Jestem Rafał, obecnie nie posiadam madzi ale właśnie zaczynam poszukiwania swojej wybranki.
pozdrawiam serdecznie
-
rafja
Witajcie!
Czuje się tu dość nieswojo z tego powodu, że dotychczas przebywałem na Hondowskich forach...ale kiedyś musi być ta pierwsza Mazda! Jestem Kamil i od wczoraj jestem posiadaczem Mazdy 3 bk, 04 rok. Mam nadzieje, że sporo się tutaj dowiem o swoim aucie.
Pozdrawiam!
Czuje się tu dość nieswojo z tego powodu, że dotychczas przebywałem na Hondowskich forach...ale kiedyś musi być ta pierwsza Mazda! Jestem Kamil i od wczoraj jestem posiadaczem Mazdy 3 bk, 04 rok. Mam nadzieje, że sporo się tutaj dowiem o swoim aucie.
Pozdrawiam!
- Od: 20 sie 2016, 21:07
- Auto: Mazda 3 BK
Witam wszystkich! Mazda stała się moim pierwszym autem, jestem posiadaczem 323s BA z 94r z której pomimo zaniedbania poprzednich właścicieli jestem zadowolony. Mam na imię Tomek i fajnie było by kiedyś wyremontować moją Madzie 
- Od: 19 sie 2016, 18:47
- Auto: Mazda 323S BA 94r.
1.5L+LPG 88KM Z5
Witam wszystkich zainteresowanych mazdeczkami . Marcin , szczęśliwy posiadacz pięknej czarnej madzi 5 2008 r . Poprzednia 626 1999 r obydwa silniki Diesla. Mam też za sobą przygodę z mazdeczką Premacy 1.8 w benzynie 2002 r . ogólnie chciałem powiedzieć że uwielbiam markę 
-
Pasi
Dzień dobry.
Robert Sulęcin-Lubuskie wita. Od dłuższego czasu przeglądałem forum i nadszedł czas zarejestrowania się i przywitania. Jestem posiadaczem Mazdy 3 – ENSO. 2.0 120KM 2016r Soul Red . Wcześniej była Mazda 3 1.4 2005r. Mazda ma to coś w sobie co przyciąga. Jazda autem sama przyjemność. To tyle na początek
Robert – Robak
Robert Sulęcin-Lubuskie wita. Od dłuższego czasu przeglądałem forum i nadszedł czas zarejestrowania się i przywitania. Jestem posiadaczem Mazdy 3 – ENSO. 2.0 120KM 2016r Soul Red . Wcześniej była Mazda 3 1.4 2005r. Mazda ma to coś w sobie co przyciąga. Jazda autem sama przyjemność. To tyle na początek
Robert – Robak
-
Robak75
Witajcie.
Jestem tutaj ponieważ miałem okazję poznać kilku Mazdziarzy na imprezie którą współorganizowałem.
Przy okazji dziękuję za przybycie i mam nadzieję że się jeszcze spotkamy.
Piękne te Wasze Madzie
Jestem tutaj ponieważ miałem okazję poznać kilku Mazdziarzy na imprezie którą współorganizowałem.
Przy okazji dziękuję za przybycie i mam nadzieję że się jeszcze spotkamy.
Piękne te Wasze Madzie
- Od: 22 sie 2016, 12:15
- Auto: Mitsubishi Pajero sport 2.5 1999
Mitsubishi Lancer swap 2.5 v6 1994
Witam wszystkich klubowiczów
- Od: 22 sie 2016, 22:37
- Auto: Mazda cx5 2016 2.5 benzyna
Witajcie!
Tu Konrad z Łodzi. Od tygodnia szczęśliwy posiadacz M6 GY 2.0Pb.
Mam nadzieję, że za jakiś czas będę wiedział o szóstkach tyle, że i ja będę mógł pomagać innym, a nie tylko szukać pomocy.
Pozdrawiam
Konrad
Tu Konrad z Łodzi. Od tygodnia szczęśliwy posiadacz M6 GY 2.0Pb.
Mam nadzieję, że za jakiś czas będę wiedział o szóstkach tyle, że i ja będę mógł pomagać innym, a nie tylko szukać pomocy.
Pozdrawiam
Konrad
- Od: 30 lip 2016, 18:26
- Auto: M6 GY 2.0Pb 2003
Witam wszystkich Mazdowiczów
OD wczoraj jestem mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem 6 z motorem 2.0 z lutego 2005
Mam nadzieję że dowiem się dużo ciekawych informacji od użytkowników, a może kiedyś uda się też komuś pomóc.
OD wczoraj jestem mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem 6 z motorem 2.0 z lutego 2005
Mam nadzieję że dowiem się dużo ciekawych informacji od użytkowników, a może kiedyś uda się też komuś pomóc.
-
lukasch2000
Dobry
Skoro tutaj sie witamy, to i ja się przywitam jako świeżo upieczony mazdolub i równie świeżo upieczony właściciel trójeczki w przepięknym kolorze deep crystal blue (mr mr mr, wiem że kolor nie jest ważny ale jestem babsztyl więc muszę się pozachwycać)
. Mazda z silniczkiem 2.0, wybrana po długich rozmyślaniach i porównaniach, wygrała z konkurencją i dziewczynka od paru dni jeździ już z nami. Mam nadzieję, że nie będziemy żałować wyboru 
Skoro tutaj sie witamy, to i ja się przywitam jako świeżo upieczony mazdolub i równie świeżo upieczony właściciel trójeczki w przepięknym kolorze deep crystal blue (mr mr mr, wiem że kolor nie jest ważny ale jestem babsztyl więc muszę się pozachwycać)
-
Rudzielec
A ja jestem Dawid z Głogowa i jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626 GF Liftback 2.0 z 99r 
Mam nadzieję że w razie jakichś problemów znajdę odpowiedź na nurtujące mnie pytanie
Pozdrawiam wszystkich
A oto moja Madzia:
Mam nadzieję że w razie jakichś problemów znajdę odpowiedź na nurtujące mnie pytanie
A oto moja Madzia:
-
szopen19