Tutaj się witamy
Witam
Jeszcze nie mam Mazdy, ale rozpocząłem akcję ,,Mazda 3 priorytetem'' i po nowym roku wierzę że osiągnę cel. Jak na razie pragnę rozwinąć swoją wiedzę itd. w temacie Mazdy, tak oto już teraz zawitałem na forum. Pozdrawiam 
-
MurzynBK
Cześć wszystkim!
Po tej stronie monitora świeżak forumowy, w którym kumpel zaszczepił fascynację mazdą!
Mam wielką nadzieję się od was czegoś nauczyć i może właśnie tutaj znaleźć mój wymarzony egzemplarz (3ka 1.6 PB) : D
YAW !
Po tej stronie monitora świeżak forumowy, w którym kumpel zaszczepił fascynację mazdą!
Mam wielką nadzieję się od was czegoś nauczyć i może właśnie tutaj znaleźć mój wymarzony egzemplarz (3ka 1.6 PB) : D
YAW !
-
Taboo
Witam serdecznie , nazywam się Dominik. Jestem szczęśliwym posiadaczem BaGiety 323f bg 1.6 16V z 94r.
Mam już pare usterek za sobą , jednakże ciągle coś się dzieje. W tym celu chce pokazać swoją Madzie, gdyż będzie to mój pierwszy projekt. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
Oto bagieta

Mam już pare usterek za sobą , jednakże ciągle coś się dzieje. W tym celu chce pokazać swoją Madzie, gdyż będzie to mój pierwszy projekt. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
Oto bagieta
-
dominiklolek9696
Witam wszystkich klubowiczów. Ma nadzieję że będę mógł pomóc przy rozwiązaniu jakiś problemów z autami i jednocześnie może ktoś będzie mógł pomóc mi w rozwiązaniu moich
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- Od: 3 sie 2016, 21:32
- Auto: Mazda 6, 2.0 MZR-CD 136KM, 2003r,
Hej wszystkim!
Z tej strony praktycznie totalny świeżak jeśli chodzi o Mazdy, ale i ogólnie żółtodziób (niestety) jeśli chodzi o auta i motoryzację w ogóle. Obecnie zacząłem poszukiwania swojego w 100% prywatnego autka (do niedawna jeździłem Laguną II, przepraszam
(no ale też darowanemu autu pod maskę się nie zagląda). Nie ukrywam, że obecnie mam na celowniku Mazdę – najchętniej 3, może 6, i dzięki temu oraz Waszej pomocy mam nadzieję, że moja wiedza ogólnie o autach jak i konkretnie o Mazdach stopniowo będzie się poszerzać (tak na marginesie – może ktoś poleci jakąś książkę nt. (współczesnej) motoryzacji dla żółtodziobów? Chyba że "to tak nie działa").
Mieszkam i pracuję w Gdańsku. Wasze forum polecił mi znajomy, który sam śmiga długo poszukiwaną i dopieszczoną 6tką, i który sam parę lat temu będąc przed wyborem auta skorzystał z wiedzy tutaj zawartej.
Pozdrawiam.
Z tej strony praktycznie totalny świeżak jeśli chodzi o Mazdy, ale i ogólnie żółtodziób (niestety) jeśli chodzi o auta i motoryzację w ogóle. Obecnie zacząłem poszukiwania swojego w 100% prywatnego autka (do niedawna jeździłem Laguną II, przepraszam
Mieszkam i pracuję w Gdańsku. Wasze forum polecił mi znajomy, który sam śmiga długo poszukiwaną i dopieszczoną 6tką, i który sam parę lat temu będąc przed wyborem auta skorzystał z wiedzy tutaj zawartej.

Pozdrawiam.
Witam mazda posiadam już jakiś czas ale dopiero teraz się witam oficjalnie świetne forum na którym znalazłem wiele odpowiedzi na moje pytania. Posiadam mazda 6, 2 litry benzyna rok 2006 hatchback. Mieszkam w Żorach na Śląsku. Pozdrawiam wszystkich.
- Od: 12 lis 2015, 17:56
- Auto: MAZDA 6 GH Sedan
2008 benzyna 2.0
Hej!
Mam stycznosci z mazdami od wczesnych swoich lat
rodzice kupili nowa mazd 323F w 1991 z salonu. Siostra miala 323F z 1996 (2 wersja), obecnie moi rodzice maja mazde 2 z 2015, moja narzeczona mazda 6 GH 
Sporo tych samochodow w moim zyciu takze jak moglbym nie byc na tym forum
Witam wszystkich serdecznie!
Mam stycznosci z mazdami od wczesnych swoich lat
Sporo tych samochodow w moim zyciu takze jak moglbym nie byc na tym forum
Witam wszystkich serdecznie!
- Od: 5 sie 2016, 12:26
- Auto: Mazda 6 GH
Witam wszystkich. Z tej strony Wojtek z Rzeszowa. Od miesiaca jestem szczesliwym posiadaczem 323f `94 1.5. Jest to moje pierwsze autko. Na forum trafilem podczas szukania czesci (znajomy nakierowal na forum). Pozdrawiam.
-
zkacowany
witam Wszystkich!
Jestem w trakcie poszukiwania Mazdy Premacy.
Myślę że jest to idealne autko dla nas 3
pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc
Jestem w trakcie poszukiwania Mazdy Premacy.
Myślę że jest to idealne autko dla nas 3
pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc
-
magda.lena
Witam wszystkich forumowiczów.
Jam jest Piotr.
Z Madzią w związku od 2 lat
Czasem kapryśna ale jakoś ją znoszę
Jam jest Piotr.
Z Madzią w związku od 2 lat
Czasem kapryśna ale jakoś ją znoszę
-
titan
Witam serdecznie
Za kilka tygodni odbieram moja pierwszą Mazdę. To jest powód dla którego już teraz przeglądam różne fora, poradniki itp.
Pozdrawiam
Grzegorz
Za kilka tygodni odbieram moja pierwszą Mazdę. To jest powód dla którego już teraz przeglądam różne fora, poradniki itp.
Pozdrawiam
Grzegorz
-
fidykg
Witam wszystkich,
Jestem Paweł
To moja pierwsza w życiu Mazda
Jak na razie sprawuje się nieżle...
Jestem Paweł
To moja pierwsza w życiu Mazda
Jak na razie sprawuje się nieżle...
-
pgrom
Witam wszystkich
Przyznam, ze na to forum zawitalem glownie z powodu awarii mojej 323F,
do tej pory tkwilem glownie na konkurencyjnym forum (tez japonskim), ktore w przypadku jakichs problemow bylo bardzo pomocne. Licze, ze na mazdaspeed bedzie podobnie i sam w miare mozliwosci bede sie staral udzielac.
z zawodu jestem elektronikiem, a ze od zawsze jezdzilem japonczykami ale ze nie stac mnie na serwisy, zawsze musialem w autach dlubac sam...
jesli chodzi o konkrety – mam 323F BJ z silnikiem 1.8 (albo 1.9, zalezy w ktorym katalogu
), przedlift. Aktualnie umarla, byc moze uda mi sie ja szybko zreanimowac...
Przyznam, ze na to forum zawitalem glownie z powodu awarii mojej 323F,
do tej pory tkwilem glownie na konkurencyjnym forum (tez japonskim), ktore w przypadku jakichs problemow bylo bardzo pomocne. Licze, ze na mazdaspeed bedzie podobnie i sam w miare mozliwosci bede sie staral udzielac.
z zawodu jestem elektronikiem, a ze od zawsze jezdzilem japonczykami ale ze nie stac mnie na serwisy, zawsze musialem w autach dlubac sam...
jesli chodzi o konkrety – mam 323F BJ z silnikiem 1.8 (albo 1.9, zalezy w ktorym katalogu
- Od: 14 sie 2016, 14:07
- Auto: 323F BJ 1.8