Kogo widziałem / widziałam
U mnie pod blokiem (Gocław Iskra) stoi czerwona 626 liftback numery SK... z naklejką AutoJAKSA ale znaków klubowych nie uwidział. Czy to zrzeszony??
To GE V6 znam własciciela wpada na forum tylko czasami.Kruk11 napisał(a):U mnie pod blokiem (Gocław Iskra) stoi czerwona 626 liftback numery SK... z naklejką AutoJAKSA
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Dzisiaj w Częstochowie na ul. Wieluńskiej widziałem srebrne RX8 na polskich numerach... Nie zdołałem niestety obejrzeć większego kawałka tablicy
W razie bądź każdym gratuluje właścicielowi odjazdowej furki 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Pozdrowienia dla czerwonej GE Danio przylapanej dzisiaj po 14 w centrum W-wy 
ja dzis przed 19ta widzialem chyba auto Krasnala na Torunskiej na wysokosci Pizzy Hut przy rondzie.
To już naprawił chłodnicęAdaś napisał(a):ja dzis przed 19ta widzialem chyba auto Krasnala na Torunskiej
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
po tarchominie zaczyna sie krecic coraz wiecej 323F BA... ostatnio widzialem 2 zielone za jedna nawet kawalek smigalem (rejestracja BIC xxxx) a dzis wieczorem ulice obok stala zaparkowana czarna lub ciemnogranatowa na blachach WA xxxx
pozdrawiamJaksa napisał(a):Ok 11,30 widziałem na ul. Targowej zielonkawą GE KL z napisem TAXI chyba wszyscy znamy te autonr. rej. WAP xxxx

wtedy jeszcze nie wróciłem po nocy

- Od: 29 paź 2003, 01:07
- Auto: cprf2a'99
A ja wczoraj machałem komuś z brązowo-złotej (słońce waliło i ciężko bliżej określić) 323 w sedanie, pod Promenadą
Jechał naprzeciwko mnie w kierunku Ostrobramskiej koło godz. 19:00 – czyżby to był Kruk11 ? Miał czerwone podkładki klubowe 
- Od: 20 sie 2004, 11:51
- Auto: Mazda 323F BA 2,5 V6 '95
Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10
dzis widzialem sie z Jaksa
pozniej po 17 na rondzie na torunskiej widzialem czerwona mx-6 v6 na rejestracjach SCZ (czy jakos tak;)
Fakt , widzielismy sie a ok 19.00 zrobiłem jazde testową madzią Krzyśka ( Xionc'a ) raz jeszcze pozdrawiam .Adaś napisał(a):dzis widzialem sie z Jaksa
a ja tam was wogóle nie widuje...
raz chyba tylko widziałem puziego a właściwie jego madzie zaparkowaną na poboczu na wylocie z Poznania na Piłe.
Wogóle odnosze wrażenie że wy się wcale z domu nie ruszacie
tylko ściemniacie że się widzieliście ... że niby od czasu do czasu od kompa odchodzicie
.
Nie wiem po co tylku was w Wa-wie mieszka.
raz chyba tylko widziałem puziego a właściwie jego madzie zaparkowaną na poboczu na wylocie z Poznania na Piłe.
Wogóle odnosze wrażenie że wy się wcale z domu nie ruszacie
Nie wiem po co tylku was w Wa-wie mieszka.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
121 napisał(a): ... brązowo-złotej (słońce waliło i ciężko bliżej określić) ... czyżby to był Kruk11 ?
Yeep to najprawdopodobniej byłem ja
Tego koloru w żadnym świetle i na trzeźwo nie da się w pełni opisać
Ja cię nie widziałem, bo rozglądałem się za miejscem do parkowania.
No ale w końcu ktoś mnie zauważył – pozdrawiam.
we wtorek (5.07.2005) widzialem biala 323BG na fajnych felach w kolorze ciemny chrom, na podladkach klubowych. stala pod wiezowcem antares na przeciwko galeri mokotow... wlansie jechalem tam na spotkanie do glownej siedziby mojej firmy...
pozdrowionka
pozdrowionka
B.E.N.D.E.R.:
Biomechanical Electronic Neohuman Designed for Exploration and Repair
Biomechanical Electronic Neohuman Designed for Exploration and Repair
- Od: 29 mar 2004, 16:53
- Auto: EC K8 '93 (czarna strzala :)