Pozdrawiam.
Tutaj się witamy
Witam Forumowiczów, zamierzam nabyć drogą kupna Mazdę 6, 2003r. 2.3l w automacie. Korzystając z wiedzy na forum, mam nadzieje podjąć słuszną decyzje
.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
daroM6
Witam jestem Damian. Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 6 GH 2.0 benzyna, liczę że dowiem się tu różnych ciekawych rzeczy i złapię kilka pomysłów na mody w mojej madzi
.

-
damian0939
Witam wszystkich serdecznie,
jestem miłośniczką Japończyków
Obecnie posiadam Mazdę 323 F wersja BG 1.8 GT oraz Subaru Forester SF 2.0 S-Turbo ^^
Posiadałam również Mazdę 323f BA.
Miło mi do Was dołączyć
Pozdrawiam serdecznie !
jestem miłośniczką Japończyków

Obecnie posiadam Mazdę 323 F wersja BG 1.8 GT oraz Subaru Forester SF 2.0 S-Turbo ^^
Posiadałam również Mazdę 323f BA.
Miło mi do Was dołączyć
Pozdrawiam serdecznie !
- Od: 23 lis 2015, 20:15
- Auto: Mazda RX-8 Shinka
Mazda 323f BG 1.8 GT
Subaru Forester SF 2.0 S-Turbo
Witam wszystkich. Użytkować 2 Mazdy i nie być na tym forum ?! Postanowiłem dziś naprawić ten błąd 
Jestem Kuba i jeżdżę na codzień Mazdą 6 "w kombi" z benzynowym 2.0. W moim garażu rezyduje również MX-5 2.0 z limitowanej serii Niseko, którą wyprowadzam na spacery w pogodne dni
Pozdrawiam !
Jestem Kuba i jeżdżę na codzień Mazdą 6 "w kombi" z benzynowym 2.0. W moim garażu rezyduje również MX-5 2.0 z limitowanej serii Niseko, którą wyprowadzam na spacery w pogodne dni
Pozdrawiam !
- Od: 23 lis 2015, 21:04
- Auto: Mazda 6 2.0 SkyActiv Pb 165 KM 2015
Mazda MX-5 2.0 Niseko 2008/2009
Hej
Szukam pomocy przy kupnie kolejnej Mazdy
Wcześniej była 6-tka, teraz zmierza czas na "trójkę" 
-
wojtek1474
Domin30 napisał(a):Witam
Andrzej GR napisał(a):Witam
Artefer napisał(a):Witam
Jacek0212 napisał(a):Witam
papaj30 napisał(a):Witam
Kreciszeczek napisał(a):Hej!
Seneszal napisał(a):Cześć!
tomecki napisał(a):Witam
ace2 napisał(a):Witam
Jaromi napisał(a):Witam
atlas3107 napisał(a):Witam
daroM6 napisał(a):Witam
damian0939 napisał(a):Witam
Mazdunia555 napisał(a):Witam
Jakmal napisał(a):Witam
wojtek1474 napisał(a):Hej
leozawodowiec napisał(a):Cześć

Uprzejmie prosimy o uzupełnienie wszystkich danych w profilach

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam wszystkich MazdoManiaków
niedawno nabyłem 323F BJ Sportive z 2001r i nadszedł czas by wstąpić w szeregi najlepszego forum! Pozdrawiam
-
PawRos
Cześć wszystkim!
Nazywam się Paweł, jestem z Białegostoku, od 2ch miesięcy pomykam Mazdą MX-5.
Pierwszy spocik w Białym mam już zaliczony i czekam na kolejne.
Do zobaczenia na drodze, a posiadaczom Miat krętych dróg
Nazywam się Paweł, jestem z Białegostoku, od 2ch miesięcy pomykam Mazdą MX-5.
Pierwszy spocik w Białym mam już zaliczony i czekam na kolejne.
Do zobaczenia na drodze, a posiadaczom Miat krętych dróg
- Od: 24 lis 2015, 22:16
- Auto: Mazda MX-5 NBFL 1.8 '03
Witam wszystkich!!!
Nazywam się Mateusz mam 22 lata i jestem z Karkowa
. W lecie tego roku zakupiłem srebrną (MOIST SILVER) przedliftową Mazde 6 MPS 2.3 DISI TURBO 260Km/380Nm 2006 rok. Idealnego auta dla siebie szukałem 2 miesiące. Zakupiona Mazda MPS pochodzi aż z Gdyni i została zakupiona od osoby prywatnej nie od handlarza. Uczęszczam na zloty klubu w Krakowie
.
Pozdrawiam wszystkich Mazdowiczów
Mlody4
Nazywam się Mateusz mam 22 lata i jestem z Karkowa
Pozdrawiam wszystkich Mazdowiczów
Mlody4
Witam wszystkich..
W najbliższym czasie planuję zakup nowej Mazdy 3 i na razie poszukuję tu informacji, które utwierdzą mnie tym postanowieniu..
Dotychczas byłem wierny francuskiej motoryzacji, ale chętnie spróbuję czegoś orientalnego
Już na pierwszy rzut oka dostrzegam profesjonalizm tego forum.. szacunek..
pzdr.
W najbliższym czasie planuję zakup nowej Mazdy 3 i na razie poszukuję tu informacji, które utwierdzą mnie tym postanowieniu..
Dotychczas byłem wierny francuskiej motoryzacji, ale chętnie spróbuję czegoś orientalnego
Już na pierwszy rzut oka dostrzegam profesjonalizm tego forum.. szacunek..
pzdr.
Witam wszystkich, posiadam od niedawna mazdę 626 2.0 ditd w sedanie z 1998 roku, muszę się dużo dowiedzieć o autku, a więc witam jeszcze raz 
-
wodzu1989
Witam, jestem nowym posiadaczem mazdy CX-9 2008. Mam nadzieję że będę mógł uzyskać odpowiedzi na moje pytania i pomóc w miarę możliwości innym.
-
marcx9
Witam ponownie
Kilka lat temu konto było ale się zmyło
Zakładam więc nowe.
Jestem z Opoczna...woj łódzkie.... W 2007 roku trafiła do mnie pierwsza Madzia i tak dobrze służyła(służy),że w tej chwili jestem posiadaczem trzech modeli tej marki...626 z 1994,Premacy z 2004 i od jakiegoś czasu 6MPS z 2007
Pozdrawiam 

Jestem z Opoczna...woj łódzkie.... W 2007 roku trafiła do mnie pierwsza Madzia i tak dobrze służyła(służy),że w tej chwili jestem posiadaczem trzech modeli tej marki...626 z 1994,Premacy z 2004 i od jakiegoś czasu 6MPS z 2007
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

- Od: 4 kwi 2007, 12:19
- Auto: Mazda 626 GE 1.8 16V '94
Witam wszystkich forumowiczow
,mam na imie Marcin jestem z gostynina,wojewodztwo mazowieckie,kilka lat temu mialem mazde 323c 1,5 16v 1995r i kilka dni temu zakupilem Mazde 323f 1,5 16v 1997r.Pozdrawiam
- Od: 30 lis 2015, 23:38
- Auto: Mazda 323f ba 1,5 16v 1997r oraz Mazda Premacy 2,0ditd (101km) 2000r.
Siemanko Wszystkim Forumowiczom:D
Od tygodnia jestem szcześliwym posiadaczem Japońca
Maździna 6 z 2002 roku w dieslu 2.0
To moje wozidło:D
Liczę że dowiem się tu u Was duzo przydatnych rzeczy na temat obsługi i pielęgnacji tego sprzętu
Pozdrawiam!! 
Od tygodnia jestem szcześliwym posiadaczem Japońca

Maździna 6 z 2002 roku w dieslu 2.0
Liczę że dowiem się tu u Was duzo przydatnych rzeczy na temat obsługi i pielęgnacji tego sprzętu
-
indicus