Kogo widziałem / widziałam
Gared napisał(a):Nic nie znalazłem, ani pod wycieraczkami, ani pod lusterkiem – chyba że bardzo głęboko ją schowałeś
Może być tak, że ochrona hotelowa usuwa wszelkie ulotki zza szyb parkujących gości. Tak czy inaczej, jeśli będziesz u nas kiedyś (wszystkich to dotyczy) to daj znać w naszym lokalnym wątku – chętnie się spotkamy
Pozdrowienia z Lublina (najbardziej na zachód wysuniętego miasta Azji

prajs napisał(a):Cześc,
widziałem dzisiaj koło godziny 22 w Gdyni wypadek w redłowie na wysokości stacji Lotosu...
widziałem srebrną mx3, to ktoś z naszych??
pozdr
raczej nie
Wyłapałem przegladajac ogłoszenia aut na trojmiasto.pl
Akurat tu drugi plan jest istotny, a pozdrowienia powinien przesłać chyba wlasciciel skutera

No chyba, ze chce ktos kupic:
link do pełnego ogłoszenia
Akurat tu drugi plan jest istotny, a pozdrowienia powinien przesłać chyba wlasciciel skutera

No chyba, ze chce ktos kupic:
link do pełnego ogłoszenia
-
mscorp
Pozdrawiam czarna kombi WWL z podkładkami zaparkowana na rogu Św. Wincentego/Kondratowicza
Pozdr
Pozdr
-
Grucha
Zaspany/zaszlamiony KeV widziany w korku na Kopcinskiego
Pozdro

SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Pozdro dla właściciela bordowej 323F BA na blachach SO i czerwonych podkładkach, która stała wczoraj w pobliżu budynku "SEZAM" w sosnowcu
Czerwona MX-5 w Łęcznej ok 17.30 na światłach
- Od: 10 lip 2011, 19:59
- Auto: Mazda 323F 2.0 V6 GT B+LPG
Czarna mx-3 z amberami z przodu, mijana dzisiaj o 17.00 w Konopnicy przed Lublinem jadąc od Kraśnika
Czy to ktoś od nas??
Chyba niestety nie. Z Twojego opisu wynika że to z wyglądu całkiem ładne cacko 
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
Ciemno było więc nie za wiele udało mi się zauważyć. Tylko ambery i chyba polerowny rant felg. Podobny był do auta forumowicza michalrak.
Jakąś godzinę temu srebrna BA z podkładkami na Żwirki, pozdro.
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
hmmm a był ktoś może dzisiaj w Krasnymstawie srebrna rx8 na tablicach LUB____?? bo widziałem zresztą jechał za mną do Krasnegostawu z lublina myślałem ze się ,,pobawi ze mną na mieście"
ale niestety 

- Od: 6 paź 2009, 08:42
- Auto: Była Mazda 323f BA
JeST AUDI A3 1.8 T :)