Tutaj się witamy
Witam,mam na imię Sylwek i jestem od paru dni posiadaczem Mazdy 626 2.0 DiTD. Pochodzę z Wałcza a zamieszkuje tereny Podkarpacia a dokładnie Mielca.Pozdrawiam wszystkich na forum i liczę że pomożecie nie jednokrotnie gdy bede miał jakiś problem z moim nowo nabytym wozidłem.
- Od: 24 paź 2015, 08:25
- Auto: Mazda 626 GW 2.0 DiTD 99r.
Witajcie,
w końcu po kilkutygodniowych poszukiwaniach jestem szczęśliwym (jak na razie i oby jak najdłużej) posiadaczem Mazdy 5 CR 2.0 MZR w wersji Top. Jest to moja pierwsza przygoda z tą marką, a trzecia z kolei z autem z Kraju Kwitnącej Wiśni (po Hondzie i Toyocie). Mam nadzieję, że będzie równie niezawodna jak jej poprzedniczki
w końcu po kilkutygodniowych poszukiwaniach jestem szczęśliwym (jak na razie i oby jak najdłużej) posiadaczem Mazdy 5 CR 2.0 MZR w wersji Top. Jest to moja pierwsza przygoda z tą marką, a trzecia z kolei z autem z Kraju Kwitnącej Wiśni (po Hondzie i Toyocie). Mam nadzieję, że będzie równie niezawodna jak jej poprzedniczki
- Od: 11 paź 2015, 13:04
- Auto: Mazda 5 CR 2.0 MZR 2006
Witam wszystkich nazywam się Marcin, moja przygoda z Mazdą rozpoczeła się 8 miesięcy temu. Przygoda była spontaniczna. Mimo ogromnych problemów i poniesionych duuuuzych kosztów nie żałuje poczatku tej spontanicznej przygody. Kupiłem moja Ślicznotkę od "mechanika" jak sie okazało w opłakanym stanie. Teraz jestem szczęśliwym posiadaczem M6 2.0 MZR-CD 136 KM combi. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Marcin
-
Marcin87krk
Witam,
Z tej strony Łukasz. Od kilku dni jestem posiadaczem pięknej niebieskiej "trójki" BK z 2003 roku ciągniętej od Niemca co to dzwoni posłuchać silnika raz w tygodniu
A tak poważnie to jestem zadowolony ze swojego wyboru, miała być 6 w kombi ale padło na tego hatcha. Jako informatyk z zawodu, z mechaniką nie jestem mocno zaznajomiony, dlatego też z pewnością w dziale technicznym często będziecie widzieć moje posty z pytaniami i liczę na pomoc!
Pozdrawiam wszystkich gorąco
Z tej strony Łukasz. Od kilku dni jestem posiadaczem pięknej niebieskiej "trójki" BK z 2003 roku ciągniętej od Niemca co to dzwoni posłuchać silnika raz w tygodniu
Pozdrawiam wszystkich gorąco
- Od: 27 paź 2015, 14:58
- Auto: Mazda 3 BK
2003 MZR 2.0 150 KM
Siema!
Z tej strony Paweł, brat jedrek323f. Dnia 25 sierpnia tego roku zostałem
posiadaczem Mazdy 323f ba 2.0 V6 KF 1994r. Jest do poprawek lakierniczych ale za tą kasę to i tak jestem zadowolony.
Z tej strony Paweł, brat jedrek323f. Dnia 25 sierpnia tego roku zostałem
posiadaczem Mazdy 323f ba 2.0 V6 KF 1994r. Jest do poprawek lakierniczych ale za tą kasę to i tak jestem zadowolony.
- Od: 27 paź 2015, 17:10
- Auto: Mazda 323f ba 2.0 V6 KF
Rok produkcji 1994
Cześć wszystkim! 
Mam na imię Rafał i w chwili obecnej jeżdżę niemcem i to już kolejnym z rzędu, który widzicie w moim profilu, ale chcę się przesiąść na rasowego Japończyka, dlatego seata będę sprzedawał a szukam jakiejś temperamentnej Madzi
Mam na imię Rafał i w chwili obecnej jeżdżę niemcem i to już kolejnym z rzędu, który widzicie w moim profilu, ale chcę się przesiąść na rasowego Japończyka, dlatego seata będę sprzedawał a szukam jakiejś temperamentnej Madzi
- Od: 29 paź 2015, 14:17
- Auto: Mazda 3 BK Sedan 1.6, 105KM, 2005r.
Witam, wszystkich forumowiczów.
Mam Mazdę od 5 lat. Raczej bez większych problemów.
Poza tym, że......
przeżyłam blokadę kradzieżową 2013- auto zostawione na światłach, a poza tym w tym roku alternator-WYMIANA i brak wentylatorów – problem był na stykach.
Teraz mszę kupić akumulator i wymienić świece żarowe.
Oglądam wasze forum od 3 lat ale tylko w czasie "trwogi" czyli gdy mam problem.
Nie wierzę "pseudo mechanikom" których nie raz wyprowadziłam z równowagi "kłapiąc" co piszecie na forum.
Dlaczego się wpisuję? jestem zachwycona nie tylko autem ale Waszym profesjonalnym podejściem- o pełnej i bezgranicznej miłości oczywiście do Waszych MAGDALEN nie wspomnę . Aż żal ...
Mam Mazdę od 5 lat. Raczej bez większych problemów.
Poza tym, że......
przeżyłam blokadę kradzieżową 2013- auto zostawione na światłach, a poza tym w tym roku alternator-WYMIANA i brak wentylatorów – problem był na stykach.
Teraz mszę kupić akumulator i wymienić świece żarowe.
Oglądam wasze forum od 3 lat ale tylko w czasie "trwogi" czyli gdy mam problem.
Nie wierzę "pseudo mechanikom" których nie raz wyprowadziłam z równowagi "kłapiąc" co piszecie na forum.
Dlaczego się wpisuję? jestem zachwycona nie tylko autem ale Waszym profesjonalnym podejściem- o pełnej i bezgranicznej miłości oczywiście do Waszych MAGDALEN nie wspomnę . Aż żal ...
-
krokus
Witam Tomasz z Łęczycy w posiadaniu mazd 323 wyrejestrowana (lekko zdewastowana) 626 jeszcze lata na lpg ( powoli odchodzi z tego świata
) no i Mazda 5 nowy nabytek Pozdrawiam i zabieram się do czytania.
- Od: 31 paź 2015, 18:17
- Auto: MAZDA 5 1.8 116 km 2007r.
Cześć wszystkim!
Od września jestem posiadaczem tej piękności:

MAZDA3 2008 1.6 diesel 109 KM
Od września jestem posiadaczem tej piękności:

MAZDA3 2008 1.6 diesel 109 KM
-
matg
Cześć Mam na imię Michał jestem ze Zduńskiej Woli od dokładnie roku mam Mazde 6 z 2005 roku 136km diesel . Ogolnie auto rewelacyjnie sie prowadzi i nie zawodzi . Mój wkład w auto to tylko wymiana jak wiadomo podstawowych rzeczy typu olej , filtry itp, itd . Jedynie co w tym miesiącu odezawł Mi sie zawór SCV gdzie wymiana jest banalnie prosta zakupiłem zawór na alegro za 350 zł orginalny denso . Ogólnie auto bajka polecam każdemu . Auto sprowadziłem z niemiec sam osobiście i jest w stanie idealnym , bo ogólnie miałem do obejrzenia kilka M6 takich jak moja i dzień do nocy jak by wuścił tam ktoś psa z kotem . pozdrawiam
- Od: 23 sie 2015, 19:33
- Auto: Mazda 6 2.0 diesel 136 km 2005 r
Cześć
Nazywam się Albert i od maja 2014 jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 3 2008 1.6 90KM.
-
zielonka094
nippon-drive napisał(a):Cześć
adam953 napisał(a):Witam
Nejka napisał(a):Witam
jerry_b napisał(a):Witam
salem87 napisał(a):witam
spirut napisał(a):Hej
Tomasz1967 napisał(a):Witam
libekgz napisał(a):Cześć
Mikrus napisał(a):Witam
Medziael napisał(a):Cześć
weissenberg napisał(a):Hej
rozyk93 napisał(a):Witam
CafeRacer napisał(a):Witam
grzeczny napisał(a):Witajcie
Marcin87krk napisał(a):Witam
Zmoorek napisał(a):Witam
KrzMaz napisał(a):Mazdeczka
Pablo323fv6 napisał(a):Siema
Widmo696 napisał(a):Cześć
krokus napisał(a):Witam
mmozi napisał(a):Cześć
tomaszxxx@gmail.com napisał(a):Witam
matg napisał(a):Cześć
toreb napisał(a):Witam
kropekzdw napisał(a):Cześć
zielonka094 napisał(a):Cześć
Marcino82 napisał(a):Witam

Uprzejmie prosimy o uzupełnienie wszystkich danych w profilach

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam
znalazlem ulotkę klubową za wycieraczką w moim Mpsie 6 i za kilka dni taka sama w Mpsie 3, więc jestem
Mam na imie Adam i jestem z Dąbrowy Górniczej, jak napisałem powyżej jestem szczęsliwym posiadaczem 300- konnej 6-tki oraz 400- konnej 3-ki
Pozdrawiam i chetnie pojawie sie na jakims lokalnym zlocie
Pozdrawiam i chetnie pojawie sie na jakims lokalnym zlocie
-
blueantadam
Witam
od 2 tyg jestem szczesliwym posiadaczem Mazdy 3 1.6.
To moja pierwsza Mazda takze dopiero wchodze w ten swiat
Mam nadzieje ze wrazie jakis problemow pomozecie mi je rozwiazac
Pozdrawiam wszystkich Madziarzy
To moja pierwsza Mazda takze dopiero wchodze w ten swiat
Mam nadzieje ze wrazie jakis problemow pomozecie mi je rozwiazac
Pozdrawiam wszystkich Madziarzy
-
Rafiprotector