Tutaj się witamy
Witam,Krzysiek, okolice Częstochowy. Jakby ktoś był z tych okolic i miał vankla to prosiłbym o kontakt 
-
Geamel
Borixon napisał(a):Siemanko
blak napisał(a):Cześć
Sunmade napisał(a):Witam
wlodekw napisał(a):Witam
Shooter10 napisał(a):Witam
Matej napisał(a):Witam
bociezarokopna napisał(a):Siemanko
TakiJan napisał(a):Witam
vixo napisał(a):Cześć
reflex1 napisał(a):Witam
Klingos napisał(a):Cześć
TOM3 napisał(a):Witam
wojciech1981 napisał(a):Witam
tomski napisał(a):Cześć
n1te napisał(a):Witam
suarez napisał(a):Witam
rhaaziel napisał(a):Witam
Fekstor napisał(a):Witam
Geamel napisał(a):Witam
salus napisał(a):Dzień dobry
marks napisał(a):Witam

Uprzejmie prosimy o uzupełnienie wszystkich danych w profilach

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam, od soboty jestem szczęśliwym (miejmy nadzieję :-D ) posiadaczem Mazdy 6 2.0 147 KM 2006 r.
Pozdrawiam z Warszawy
Pozdrawiam z Warszawy
- Od: 23 sie 2015, 23:21
- Auto: Mazda 6; 2.0 147KM; LF-DE; prod. 2006 r.;
Witam wszystkich,
Od lutego zupełnie przez przypadek jestem posiadaczem mazdy 3 z 2005, jak na razie jestem bardzo zadowolony z Madzi i mam nadzieję, że tak będzie jak najdłużej.
Pozdrawiam.
Od lutego zupełnie przez przypadek jestem posiadaczem mazdy 3 z 2005, jak na razie jestem bardzo zadowolony z Madzi i mam nadzieję, że tak będzie jak najdłużej.
Pozdrawiam.
-
Jodan
Witam wszystkich
Od kilku lat jestem posiadaczem Mazdy 6, wcześniej posiadałem Mazdę 323F 97' .
Madzia po za przyciemnionymi szybkami jest fabryczna.
Samochodem tym bardzo lubię jeździć, ale niestety przekroczyłem 200k km i chciałbym poznać opinie innych co się wtedy dzieje
Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam
Od kilku lat jestem posiadaczem Mazdy 6, wcześniej posiadałem Mazdę 323F 97' .
Madzia po za przyciemnionymi szybkami jest fabryczna.
Samochodem tym bardzo lubię jeździć, ale niestety przekroczyłem 200k km i chciałbym poznać opinie innych co się wtedy dzieje
Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam
-
Maxio1989
Witam wszystkich.
mazdą śmigam jakieś 5 lat, ale dotychczas tylko byłem obserwatorem forum, aż nadszedł czas by się pojawić.
mazdą śmigam jakieś 5 lat, ale dotychczas tylko byłem obserwatorem forum, aż nadszedł czas by się pojawić.
-
Woytek007
Witam szanownych Mazdziarzy.
Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy Xedos 9 2,5 V6 2002r. Auto kupiłem kilka dni temu, jestem pierwszym właścicielem w kraju. Mazda sprowadzona zza Odry
Jest to moja druga Mazda, dawno temu miałem Mazdę 323F 1993 – różnica między tymi autami nie do opisania
Muszę dopieścić autko po swojemu, wówczas wrzucę jakieś fotki. Póki co muszę się napatrzeć i nacieszyć nową zabawką.
Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy Xedos 9 2,5 V6 2002r. Auto kupiłem kilka dni temu, jestem pierwszym właścicielem w kraju. Mazda sprowadzona zza Odry
- Od: 24 sie 2009, 22:08
- Auto: Mazda Xedos 9 (TA)
2002 2,5l KL 164KM
Witam!
Jestem Marcin, często jestem w okolicach Katowic, ale spotkać mnie można i w okolicach Warszawy – dużó jeżdżę
Jestem od czerwca szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323f BG 1.6 16V z LPG z 93 roku.
Autko jest w przyzwoitym stanie jak na ten model i liczę że pojeździ ze mną jeszcze trochę
Jestem Marcin, często jestem w okolicach Katowic, ale spotkać mnie można i w okolicach Warszawy – dużó jeżdżę
Jestem od czerwca szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323f BG 1.6 16V z LPG z 93 roku.
Autko jest w przyzwoitym stanie jak na ten model i liczę że pojeździ ze mną jeszcze trochę
- Od: 3 sie 2015, 09:52
- Auto: Mazda 323f BG 1.6 16v + LPG 93r.
Cześć wszystkim.
Mam na imię Marek i nieraz zaglądałem na forum mając problemy z Fordem Focusem. Teraz chcę zmienić samochód na Mazdę Premacy. Szukam od niedługiego czasu i mam nadzieję, że znajdę autko dla mojej rodzinki
Mam na imię Marek i nieraz zaglądałem na forum mając problemy z Fordem Focusem. Teraz chcę zmienić samochód na Mazdę Premacy. Szukam od niedługiego czasu i mam nadzieję, że znajdę autko dla mojej rodzinki
-
cool_louis
Hej! tu Marika, mam 26 lat, mieszkam w Sopocie. Od niedawna mam mazdę, jest to mój pierwszy samochód 
-
MarikaMa