Nazywam się Gracjan i posiadał Mazde 3 1.6 turbo diesel 109km od 1,5 roku
Tutaj się witamy
Witam wszystkich miłośników MAZDZIOCHY!
-
GracuM3
Witam, jestem Czarek z Łodzi
wcześniej posiadałem, cinquecento i punto II...
zakupiłem ją i nie żałuję Mazdy są [tiiit] fajne 

Ostatnio edytowano 8 sie 2015, 15:01 przez Czaro92, łącznie edytowano 1 raz
Witam, Eryk z Pruszkowa, od kilku godzin posiadacz pierwszego w życiu Japończyka Mazda CX-7 z 2008 roku. Mam nadzieję, że sprawdzą się wszystkie pozytywne opinie o tym aucie.
Pozdro
Pozdro
- Od: 8 sie 2015, 00:15
- Auto: Mazda CX-7 Sport, 2.3 DISI, 260 KM, man. 6 bieg., 2008
/1 rej. 06.2009 (ER3)
Witam wszystkich
Od miesiąca jestem posiadaczem Mazdy RX8 2003. Niestety tydzień temu padł silnik, więc aktualnie jestem w żałobie, ale ze względu ile radości już mi Madzia dała postanowiłem, że zostanie przywrócona do życia. Tym samym wiedząc, że moja przygoda z tym samochodem dopiero się zaczyna postanowiłem dołączyć do szerokiego grona miłośników tej marki.
-
Dominik J.
Witam wszystkich,
Planuję zakup nowego auta i jak na razie coraz więcej rzeczy przekonuje mnie do nowej Mazdy 3... w szranki stawiam Hondę Civic Tourer, Toyotę Auris TS lub Hyunadaia Elantrę ew. i30 lub, czego się najbardziej boję, ale kusi – używaną (2-3letnią) Mazdę 6.
Mam nadzieję, że dokonam najwłaściwszego wyboru...
Pozdrawiam,
Planuję zakup nowego auta i jak na razie coraz więcej rzeczy przekonuje mnie do nowej Mazdy 3... w szranki stawiam Hondę Civic Tourer, Toyotę Auris TS lub Hyunadaia Elantrę ew. i30 lub, czego się najbardziej boję, ale kusi – używaną (2-3letnią) Mazdę 6.
Mam nadzieję, że dokonam najwłaściwszego wyboru...
Pozdrawiam,
- Od: 10 sie 2015, 08:58
- Auto: Waham się...
Honda/Mazda/Toyota/Hyundai
Witam wszystkich serdecznie. Stałem się bardzo szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 bl MPS w pięknej czerwieni. Auto nabyłem od miłośnika z Warszawy dzięki czemu załapałem się na kilka ciekawych modów. Sam pochodzę z Wrocławia i mam nadzieje że będę mógł czynnie uczestniczyć w życiu forum.
Pozdrawiam Paweł
Pozdrawiam Paweł
Siemanko klubowicze , w sumie to moja przygoda z mazdą jest czystym przypadkiem ale ten przypadek doprowadził mnie do stanu że musiałem się zarejestrować na forum
Do rzeczy posiadam mx3 która trafiła do mnie w ramach nie spłaconych zobowiązań mojego kolegi była w stanie zdezelowanym w sensie widać że już zaliczyła daszek różne odcienie lakieru jak się patrzy na elementy nadwozia no i zawiecha a raczej jej brak nie mniej jednak silnik ma 80% mocy fabrycznej cisnienia na tłokach . MX prawie rok stał pod chmurką , w pewnym momęcie chciałem postawić na nią krzyżyk ale jakoś mnie sumienie ruszyło i retrospekcja myśli delty hpe 2.0 która zakończyła żywot z przyczyn obróconej panewki
więc postanowiłem ją ratować
stąd też moja skromna postać w zacnym klubie

Do rzeczy posiadam mx3 która trafiła do mnie w ramach nie spłaconych zobowiązań mojego kolegi była w stanie zdezelowanym w sensie widać że już zaliczyła daszek różne odcienie lakieru jak się patrzy na elementy nadwozia no i zawiecha a raczej jej brak nie mniej jednak silnik ma 80% mocy fabrycznej cisnienia na tłokach . MX prawie rok stał pod chmurką , w pewnym momęcie chciałem postawić na nią krzyżyk ale jakoś mnie sumienie ruszyło i retrospekcja myśli delty hpe 2.0 która zakończyła żywot z przyczyn obróconej panewki

-
pocztowy
witam witam
Jestem posiadaczem Mazdy od 3 tygodni pozdrawiam