Zagladam tu od momentu rejestracji bo nic innego i lepszego w polskim necie nie znalazlem na temat mazd
Tutaj się witamy
Witam wszystkich serdecznie jako przyszly uzyszkodnik turkusowej Madzi MX-3
Zarejestrowalem sie kilka dni temu, widze ze wesole z Was towarzystwo i bardzo dobrze
Zagladam tu od momentu rejestracji bo nic innego i lepszego w polskim necie nie znalazlem na temat mazd
'pjona' wszystkim ;> od niecalego tygodnia prowadzam (zeby nie napisac woze;) sie czerwona mx-3 i jest fajno xD po za tym ze juz zdazyl mi tlumik peknac, jestem zadwolony z tej furki.
A ze jak ktos tu juz wczesniej pisal, w polskim necie nie ma raczej nic ciekawego na temat mazd, to forum wydaje sie byc najlepsza lektura dla newbie ;>
Pozdro
A ze jak ktos tu juz wczesniej pisal, w polskim necie nie ma raczej nic ciekawego na temat mazd, to forum wydaje sie byc najlepsza lektura dla newbie ;>
Pozdro
-
Gość
Witam wszystkich Maździarzy!
Przeglądam to forum już od jakiegoś czasu i tak mi się spodobało, że postanowiłem się w końcu zarejestrować.
Od miesiąca jestem woźnicą zajefajnego autka jakim jest Mazda 121 z takim fajnym odsuwanym daszkiem(auto formalnie mam trochę dłużej ale dopiero niedawno ojciec wręczył mi do niego kluczyki).
Szczerze przyznam, że na początku gdy ojciec przytargał ją z Niemiec, nie byłem zachwycony.Ale gdy usiadłem za kierownicą, odsunąłem dach i się przejechałem stwierdziłem, że Mazda 121 to auto które da się lubić.
Na razie zrobiłem nią 1000 km, ale liczę na duuuuużo więcej.
Pozdrawiam wszystkich miłośników marki Mazda
Przeglądam to forum już od jakiegoś czasu i tak mi się spodobało, że postanowiłem się w końcu zarejestrować.
Od miesiąca jestem woźnicą zajefajnego autka jakim jest Mazda 121 z takim fajnym odsuwanym daszkiem(auto formalnie mam trochę dłużej ale dopiero niedawno ojciec wręczył mi do niego kluczyki).
Szczerze przyznam, że na początku gdy ojciec przytargał ją z Niemiec, nie byłem zachwycony.Ale gdy usiadłem za kierownicą, odsunąłem dach i się przejechałem stwierdziłem, że Mazda 121 to auto które da się lubić.
Na razie zrobiłem nią 1000 km, ale liczę na duuuuużo więcej.
Pozdrawiam wszystkich miłośników marki Mazda
- Od: 21 wrz 2005, 14:20
- Auto: 121'91 1.3 16V CT, Rover 214
Witam wszytkich sympatyków samochodów Mazda.
Na przekór dobrym radą sympatyków innych modeli(Golf,Ford,Fiat)zdecydowałem sie na zakup Mazdy 323F z 1992 roku z przebiegiem 158 tys.Jestem przekonany ,że wybrałem prawidłowy kierunek.Mam nadzieje ze utwierdzicie mnie w tym przekonaniu i gdy bede w potrzebie pomozecie w kazdy mozliwy i dostepny Wam sposób.
Pozdrawiam
Lobos.
Na przekór dobrym radą sympatyków innych modeli(Golf,Ford,Fiat)zdecydowałem sie na zakup Mazdy 323F z 1992 roku z przebiegiem 158 tys.Jestem przekonany ,że wybrałem prawidłowy kierunek.Mam nadzieje ze utwierdzicie mnie w tym przekonaniu i gdy bede w potrzebie pomozecie w kazdy mozliwy i dostepny Wam sposób.
Pozdrawiam
Lobos.
-
Lobos
Witam wszytkich sympatyków samochodów Mazda.
Pozdrawiam
Lobos.
Pozdrawiam
Lobos.
-
Lobos
Witam wszystkich serdecznie!
Dopiero dziś witam sie oficjalnie jako że dopiero dziś odebrałem auto, jest nim mazda 323C, niebawem fotki. Autko pochodzi z roku 95, jeśli chodzi o zmiany to ma obniżone o 35mm zawieszenie i alu 15" ponadto przyciemnione szyby choć to akurat wcale mnie nie cieszy bo nie wiem czy to u nas legalne (samochód sprowadzony z niemiec...). Narazie tyle, niebawem fotki, strasznie się cieszę że dołączyłem do grona mazd.
Pozdrawiam
Fang.
Dopiero dziś witam sie oficjalnie jako że dopiero dziś odebrałem auto, jest nim mazda 323C, niebawem fotki. Autko pochodzi z roku 95, jeśli chodzi o zmiany to ma obniżone o 35mm zawieszenie i alu 15" ponadto przyciemnione szyby choć to akurat wcale mnie nie cieszy bo nie wiem czy to u nas legalne (samochód sprowadzony z niemiec...). Narazie tyle, niebawem fotki, strasznie się cieszę że dołączyłem do grona mazd.
Pozdrawiam
Fang.
- Od: 9 wrz 2005, 15:06
- Auto: Mazda 323F BA '97 1.8
Chciałbym się ponownie przywitać
Mój poprzedni nick – 121, był raczej mało "osobowy" więc z pomocą Globiego (wielkie dzięki) zmieniłem go na... Kubutka
(Kuba był już zajęty)
Tak więc, żegna się z Wami 121
Wita Kubutek
Mój poprzedni nick – 121, był raczej mało "osobowy" więc z pomocą Globiego (wielkie dzięki) zmieniłem go na... Kubutka
Tak więc, żegna się z Wami 121
Wita Kubutek
- Od: 20 sie 2004, 11:51
- Auto: Mazda 323F BA 2,5 V6 '95
Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10
Witam wszystkich,
właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323F rok 94/95 z silnikiem 1,5
.
Nie wiem czy powinienem się od razu pytać ale jednak.
Uważam że samochód ogólnie jest super i jestem bardzo zadowolony, ale mam od razu jedną sprawę- strasznie rażą mnie oryginalne kółka 13", w związku z tym pytanie jakie opony przewidziane są do felg 15" a jakie do 16-stek oraz czy 16 to troszkę nie za dużo na Polskie drogi??
Z góry dzięki za info
Pozdrowienia dla wszystkich klubowiczy
właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323F rok 94/95 z silnikiem 1,5

Nie wiem czy powinienem się od razu pytać ale jednak.
Uważam że samochód ogólnie jest super i jestem bardzo zadowolony, ale mam od razu jedną sprawę- strasznie rażą mnie oryginalne kółka 13", w związku z tym pytanie jakie opony przewidziane są do felg 15" a jakie do 16-stek oraz czy 16 to troszkę nie za dużo na Polskie drogi??
Z góry dzięki za info
Pozdrowienia dla wszystkich klubowiczy
- Od: 26 wrz 2005, 21:45
- Auto: 323F 1994r 1,5 16V BA
Witam klawy323 – widać, że moje ulotki skutkują
Pozdrowienia ze Szmulek
Pozdrowienia ze Szmulek
Siedzący po prawicy GŁÓWNODOWODZĄCEGO LOŻY VIPów :)
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
- Od: 16 mar 2005, 20:21
- Auto: Mazda 5 CR 2007r. 2.0 MZR-CD Galaxy Grey.
Buick Skylark Convertible 4.9 V8 1964r
witam wszystkich
jak dobrze pojdzie to niedlugo stane sie posiadaczem mazdy 626 i wtedy bede sie tu pojawial czesciej.
a narazie szukam potrzebnych mi informacji:)
POZDRAWIAM P.G.
jak dobrze pojdzie to niedlugo stane sie posiadaczem mazdy 626 i wtedy bede sie tu pojawial czesciej.
a narazie szukam potrzebnych mi informacji:)
POZDRAWIAM P.G.
-
PG