Tutaj się witamy
witam. Od 27 stycznia jestem posiadaczem Mazdy 3 w Hatchbacku, rok 2006. Wcześniej Seat i Audi, tym razem chciałem przesiąść się na Japońca, po kilku jazdach jestem zauroczony tym autkiem
pozdrawiam wszystkich Mazdo-maniaków!
- Od: 30 sty 2015, 01:07
- Auto: Mazda 3, 1.6 105KM, 2006r
Witam wszystkich . Jako , że w końcu odważyłem się na rezygnację z Niemców na rzecz Japońca to wybór mógł być jeden MAZDA. Czy trafiony czas pokarze 
-
Piguła
amanda147 napisał(a):Witam wszystkich
Sebch napisał(a):Witam wszystkich
siwy752 napisał(a):Witam wszystkich
Piguła napisał(a):Witam wszystkich
progres napisał(a):Witam wszystkich serdecznie
wujasadi napisał(a):Powitać

Uprzejmie prosimy o uzupełnienie wszystkich danych w profilach

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam wszystkich serdecznie! Jakiś czas temu stałem się posiadaczem BJ z 2001 roku. Taka troszkę zabiedzona więc i troszkę pracy mnie czeka. Ale mam nadzieję ze mi pomożecie
Ja odpłacę tym samym. Pozdrawiam!
- Od: 31 sty 2015, 11:35
- Auto: Mazda 323 BJ 2.0 DITD 74 kW RF4F 2001r
Witam wszystkich
Mam na imię Żaneta i od dwóch dni jestem szczęśliwą posiadaczką Mazdy 323f 1,5 BA 1997rok. Chętnie skorzystam z doświadczenia forumowiczów a swoją wiedzą będę służyć jak już poznam swoją Mazdę
Pozdrawiam! 
Witam szanowne Grono
od zeszłego roku od listopada jestem posiadaczem cukierka Mazda 3 – 5d- 2,0 CiTD- 2007r
od zeszłego roku od listopada jestem posiadaczem cukierka Mazda 3 – 5d- 2,0 CiTD- 2007r
-
Struzyn
Dzień dobry 
Kilka dni temu praktycznie przypadkowo stałem się posiadaczem 323 w wersji Practical. Auto jest trochę zmęczone, ale summa summarum jest chętne do jazdy, co cieszy!
Nie mam jeszcze pojęcia jak się nasza przygoda skończy, gdyż mam czym jeździć na codzień, ale co tam – czas pokaże
Pozdrawiam wszystkich użytkowników Forum!
Kilka dni temu praktycznie przypadkowo stałem się posiadaczem 323 w wersji Practical. Auto jest trochę zmęczone, ale summa summarum jest chętne do jazdy, co cieszy!
Nie mam jeszcze pojęcia jak się nasza przygoda skończy, gdyż mam czym jeździć na codzień, ale co tam – czas pokaże
Pozdrawiam wszystkich użytkowników Forum!
- Od: 3 lut 2015, 10:31
- Auto: Mazda 323P, 1.4, 1998
Witam,
Jestem stosunkowo świeżym posiadaczem Mazdy 6 II hatchback 2.0 benzyna i muszę przyznać, że to chyba najlepszy zakup samochodu dotychczas. To moja pierwsza Mazda więc może dlatego jestem taki podekscytowany.
Jestem stosunkowo świeżym posiadaczem Mazdy 6 II hatchback 2.0 benzyna i muszę przyznać, że to chyba najlepszy zakup samochodu dotychczas. To moja pierwsza Mazda więc może dlatego jestem taki podekscytowany.
-
adam071082
Witam wszystkich
Mam na imię Tomek i mieszkam na południu Wielkopolski.
Niestety nie jestem jeszcze szczęśliwym posiadaczem Mazdy, ale od kilku ładnych lat marze o mx-3. Niestety do tej pory nie było mi dane jej kupić
Ale mam nadzieje że wkrótce się to zmieni 
Mam na imię Tomek i mieszkam na południu Wielkopolski.
Niestety nie jestem jeszcze szczęśliwym posiadaczem Mazdy, ale od kilku ładnych lat marze o mx-3. Niestety do tej pory nie było mi dane jej kupić
Witam,
posiadaczem Mazdy jestem od kilku dni, ale kupiłem nie tą co chciałem. Ale to nieważne i tak jest fajna, a RX8 wyląduje w garażu jak tylo dobije hyundaia
Paweł
posiadaczem Mazdy jestem od kilku dni, ale kupiłem nie tą co chciałem. Ale to nieważne i tak jest fajna, a RX8 wyląduje w garażu jak tylo dobije hyundaia
Paweł
-
pawelekt
grochu napisał(a):Witam wszystkich serdecznie
Fazora napisał(a):Witam wszystkich
Struzyn napisał(a):Witam szanowne Grono
Garwanko napisał(a):Dzień dobry
Maszass napisał(a):Witam użytkowników
marioduc napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów
Hix napisał(a):Witam serdecznie wszystkich!
adam071082 napisał(a):Witam
Agniess napisał(a):Witam
tomeczek333 napisał(a):Witam wszystkich
pawelekt napisał(a):Witam
marcin1324 napisał(a):Witam

Uprzejmie prosimy o uzupełnienie wszystkich danych w profilach

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam posiadaczy Mazdy. Od trzech tygodni jestem właścicielem Mazdy 6 kombi 2005 po liftingu z benzynowym silnikiem 2.0. Z tego co czytałem forum jest o niebo lepsze niż fordowskie. 
-
GROCH30