pozdrawiam
Tutaj się witamy
Witam wszystkich,
Mam nadzieję, że na wiosnę zrealizuję swoje marzenie i przesiądę się z Avensisa na Mazdę 6 2015, 2,5 l.
Poprzednio miałem inne "wschodnio-azjatyckie" samochody: Hyundai Pony, Honda Civic, Toyota Yaris, Toyota Corolla.
Ufam, że Mazda nie zawiedzie mnie, tak jak nie zawiodły mnie poprzednie autka.
Na razie "studiuję" forum.
Mam nadzieję, że na wiosnę zrealizuję swoje marzenie i przesiądę się z Avensisa na Mazdę 6 2015, 2,5 l.
Poprzednio miałem inne "wschodnio-azjatyckie" samochody: Hyundai Pony, Honda Civic, Toyota Yaris, Toyota Corolla.
Ufam, że Mazda nie zawiedzie mnie, tak jak nie zawiodły mnie poprzednie autka.
Na razie "studiuję" forum.
-
mazda62015
Witam wszystkich.
Miło dołączyć do zacnego grona forumowiczów.
Jestem posiadaczem mazdy 6 od ponad dwóch lat. Niejednokrotnie korzystałem z pomocy forum ale i mam parę własnych doświadczeń więc może w końcu będę mógł się zrewanżować
Pozdrawiam wszystkich!
Miło dołączyć do zacnego grona forumowiczów.
Jestem posiadaczem mazdy 6 od ponad dwóch lat. Niejednokrotnie korzystałem z pomocy forum ale i mam parę własnych doświadczeń więc może w końcu będę mógł się zrewanżować
Pozdrawiam wszystkich!
- Od: 2 wrz 2014, 16:57
- Auto: Mazda 6 GH Sport, 2,5 B 170KM, 2009r.
Była:
Mazda 6 GG, 2.0 LF-DE, 2006, 147 KM
Siemka wszystkim,
mam na imię Tymek i swoją 6 mam od około 2 lat. Żaden ze mnie wielki fan motoryzacji w związku z czym nie posiadam dużej wiedzy, a do forum dołączam by trochę się podszkolić.
Pozdrawiam!
mam na imię Tymek i swoją 6 mam od około 2 lat. Żaden ze mnie wielki fan motoryzacji w związku z czym nie posiadam dużej wiedzy, a do forum dołączam by trochę się podszkolić.
Pozdrawiam!
-
Xeberius
Witam Wszystkich
Jestem tutaj nowy dopiero co założyłem konto.
Posiadam Mazdę Millenia 2,3 kompresor.
Postaram się dodać fotki auta jak ogarnę te forum.
Pozdrawiam.
Dopisano 27 gru 2014, 19:58:
edit by stachan: wpis niezgodny z regulaminem.
Jestem tutaj nowy dopiero co założyłem konto.
Posiadam Mazdę Millenia 2,3 kompresor.
Postaram się dodać fotki auta jak ogarnę te forum.
Pozdrawiam.
Dopisano 27 gru 2014, 19:58:
edit by stachan: wpis niezgodny z regulaminem.
-
Kompresor
Djadi napisał(a):Siemka wszystkim
Lukaseko napisał(a):Hej, Witam wszystkich
Yakuza napisał(a):Siemka
mazda62015 napisał(a):Witam wszystkich,
mac83 napisał(a):Witam wszystkich.
EKIN napisał(a):Witam
Xeberius napisał(a):Siemka wszystkim,
Kompresor napisał(a):Witam Wszystkich

Uprzejmie prosimy o uzupełnienie wszystkich danych w profilach

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam wszystkich serdecznie,
w Wigilie zostałem szczęśliwym posiadaczem Mazdy, to też postanowiłem się zarejestrować na forum, które już od jakiegoś czasu przeglądałem i nie ukrywam, że dzięki informacjom tutaj zamieszczonym moje poszukiwania i proces zakupu Mazdy przebiegły bardzo przyjemnie :–)
Myślę, że dokonałem dobrego wyboru i będę się cieszył posiadaniem tego – bądź co bądź – wciąż nieco niszowego samochodu, co niezmiernie mnie cieszy.
W najbliższym czasie postaram się wrzucić jakieś foty i informację na temat mojej "trójeczki", a narazie:
WITAM WSZYSTKICH JESZCZE RAZ

w Wigilie zostałem szczęśliwym posiadaczem Mazdy, to też postanowiłem się zarejestrować na forum, które już od jakiegoś czasu przeglądałem i nie ukrywam, że dzięki informacjom tutaj zamieszczonym moje poszukiwania i proces zakupu Mazdy przebiegły bardzo przyjemnie :–)
Myślę, że dokonałem dobrego wyboru i będę się cieszył posiadaniem tego – bądź co bądź – wciąż nieco niszowego samochodu, co niezmiernie mnie cieszy.
W najbliższym czasie postaram się wrzucić jakieś foty i informację na temat mojej "trójeczki", a narazie:
WITAM WSZYSTKICH JESZCZE RAZ

- Od: 29 gru 2014, 22:45
- Auto: Mazda 3 BK Active
Rocznik 2005 (Model 2006)
Hatchback 1.6 MZR 105 KM
19arek93 napisał(a):Witajcie koledzy
mekej napisał(a):Siemka wszystkim
woyy1 napisał(a):Witam wszystkich serdecznie
groszek1977 napisał(a):Witam wszystkich klubowiczów
tomi911 napisał(a):Witam wszystkich serdecznie

Heloł!
I ja stałem się (nie)szczęśliwym nabywcą Mazdy 6;) Na razie mam do ogarnięcia kilka grubszych spraw (m.in dwumasa), ale na szczęście wiedziałem co kupuję i mam nadzieję już niedługo ogarnąć auto i cieszyć się nie tylko z tego że fajnie wygląda;)
I ja stałem się (nie)szczęśliwym nabywcą Mazdy 6;) Na razie mam do ogarnięcia kilka grubszych spraw (m.in dwumasa), ale na szczęście wiedziałem co kupuję i mam nadzieję już niedługo ogarnąć auto i cieszyć się nie tylko z tego że fajnie wygląda;)
-
Mitr0Z
Witam Wszystkich,
mam nadzieje ze niebawem dołączę do grona zadowolonych użytkowników mazd. Obecnie poszukuję zadbanej 323f bj, do tej pory jeździłem vw więc to będzie mój pierwszy japończyk.
Pozdrawiam i życzę pomyślności w Nowym Roku
mam nadzieje ze niebawem dołączę do grona zadowolonych użytkowników mazd. Obecnie poszukuję zadbanej 323f bj, do tej pory jeździłem vw więc to będzie mój pierwszy japończyk.
Pozdrawiam i życzę pomyślności w Nowym Roku
-
siwkins
Witam.
Na forum zaglądam regularnie od 2-3 lat,jednak dopiero dzisiaj zdecydowałem się założyć konto.Mam na imię Jarek,mieszkam w Częstochowie,obecnie nie posiadam żadnego auta,gdyż stara wysłużona Renia 19,pod koniec lipca ub. została zezłomowana,obecnie jestem w trakcie oszczędzania na Mazdę 6,którą mam nadzieję juz za kilka miesięcy nabyć.Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku,dla wszystkich użytkowników forum
Na forum zaglądam regularnie od 2-3 lat,jednak dopiero dzisiaj zdecydowałem się założyć konto.Mam na imię Jarek,mieszkam w Częstochowie,obecnie nie posiadam żadnego auta,gdyż stara wysłużona Renia 19,pod koniec lipca ub. została zezłomowana,obecnie jestem w trakcie oszczędzania na Mazdę 6,którą mam nadzieję juz za kilka miesięcy nabyć.Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku,dla wszystkich użytkowników forum
Witam planuję zakup Mazdy Premacy 1.8 do 15000 zł . Mam nadzieję że znajdę tu odpowiedzi na nurtujące mnie pytania 
-
MarcinNNI
Mitr0Z napisał(a):Heloł!
siwkins napisał(a):Witam Wszystkich
jz78_ napisał(a):Witam
edi34 napisał(a):Witam wszystkich
MarcinNNI napisał(a):Witam