Tutaj się witamy
Witam Wszytkich,
mam ochotę i nadzieję wiele się od Was nauczyć o Mazdach, bo moja "Ślicznota" wymaga jeszcze wiele poprawek (kupiłem ją 2 tygodnie temu i dopiero mi pokazuje swoje drugie oblicze)
Pozdrawiam.
yapiee
mam ochotę i nadzieję wiele się od Was nauczyć o Mazdach, bo moja "Ślicznota" wymaga jeszcze wiele poprawek (kupiłem ją 2 tygodnie temu i dopiero mi pokazuje swoje drugie oblicze)
Pozdrawiam.
yapiee
moje auto – to moja twierdza
- Od: 15 sie 2005, 20:06
- Auto: mazda 323F BG 1992 r. 1,6l 16v
witam witam.
jeszcze nie mam Madzi, ale mam powazny zamiar kupna, dlatego wpadlem tutaj poogladac zdjecia, poczytac opinie, a przede wszystkim po profesjonalna porade
.
na razie jeszcze sobie nieswoim samochodem, ktory jest calkiem a nawet bardzo sympatyczny, czyli Honda Accord 1.8 z `97 roku
. mam nadzieje, ze Madzia nie bedzie sie gorzej prowadzila
.
jeszcze nie mam Madzi, ale mam powazny zamiar kupna, dlatego wpadlem tutaj poogladac zdjecia, poczytac opinie, a przede wszystkim po profesjonalna porade
na razie jeszcze sobie nieswoim samochodem, ktory jest calkiem a nawet bardzo sympatyczny, czyli Honda Accord 1.8 z `97 roku
-
Gość
Dawid Golis napisał(a):cze jestem nowy
Gery napisał(a):Witam wszystkich
skoopers napisał(a):witam wszystkich
Marcin L napisał(a):Witam wszystkich
yapiee napisał(a):Witam Wszytkich
BartekFaujo napisał(a):witam witam
witam wszystkich
323f Lantis BA '96 >> Honda Civic SE Sport '02 >> Mercedes A-Klasa >> Moze nastepna będzie trójka..., eh!
- Od: 9 wrz 2004, 09:56
- Auto: Mercedes A-Klasa 150 '08
Jaksa tez wita wszystkichInka napisał(a):witam wszystkich
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Cześć wszystki. Jestem u was od wczoraj i mam nadzieję że dowiem sie wielu ciekawostek odnosnie 323 F – jestem szczęsliwym posiadaczem tego autka.

-
Gość
Witam tez jestem swieżak, od kilku dni mam sprowadzona madzie 323S BA 1.5 94. Jeszcze jej nie zdazylem zarejestrowac
((. To forum uwazam za cos wrecz idealnego dla szczesliwych posiadaczy MAZD. 
- Od: 17 sie 2005, 16:06
- Auto: 323S BA Z5 1.5 88KM 1994r.
Witam Panie i Panowie!
Jeżdże mazdą od pół roku i jestem bardzo zadowolony. Z Waszego forum korzystałem juz niejeden raz, w końcu nie wypada się nie zarejestrować
Pozdro dla Wszystkich.
Jeżdże mazdą od pół roku i jestem bardzo zadowolony. Z Waszego forum korzystałem juz niejeden raz, w końcu nie wypada się nie zarejestrować
-
Gość
Pozdrawiam,
Darek
Darek
I ja witam ponownie, po krótkim pobycie w szpitalu.
Noga już nareperowana, ale chodzenie o kulach to nie dla mnie
Poruszam się z takimi prędkościami że ślimaki na mnie trąbią przy wyprzedzaniu
mam nadzieję że szybko się wykuruję i może zawitamy z małżonką do Wawy 24-25.09.
pozdrawiam serdecznie
Noga już nareperowana, ale chodzenie o kulach to nie dla mnie
Poruszam się z takimi prędkościami że ślimaki na mnie trąbią przy wyprzedzaniu
mam nadzieję że szybko się wykuruję i może zawitamy z małżonką do Wawy 24-25.09.
pozdrawiam serdecznie
Witam Wszystkich..
Jestem sobie ze stolicy.. a czasem z jej pieknej okolicy jezdze najsliczniejszym autem jaki mozetylko byc..czyli
? tam Mx3 w zabujczym kolorze.. jakim?? tak tak czerwonym.. pozdrawiam
Jestem sobie ze stolicy.. a czasem z jej pieknej okolicy jezdze najsliczniejszym autem jaki mozetylko byc..czyli
-
Kieroo
no to i ja sie przywitam
przybylem tu z rozkazu taty
wiec jestem
co do auta to widac info w profilu jest to wersja "oslabiona" czyli bez obrotka i zaglowkow z tylu, kupiona w polsce niby nie bita ale jakos odcienie poszczegolnych elementow mi sie nie zgadzaja... zreszta to juz pisalem w poscie z "vt"
A WIEC WITAM I POZDRAWIAM
przybylem tu z rozkazu taty
co do auta to widac info w profilu jest to wersja "oslabiona" czyli bez obrotka i zaglowkow z tylu, kupiona w polsce niby nie bita ale jakos odcienie poszczegolnych elementow mi sie nie zgadzaja... zreszta to juz pisalem w poscie z "vt"
A WIEC WITAM I POZDRAWIAM
- Od: 3 wrz 2005, 11:47
- Auto: 121 1.1 & 323F 1.5i