Kogo widziałem / widziałam
Nooo, proszę.
Pozdrawiać, pozdrawiać.
Pumę mam, ale zieloną, ale ponieważ Josh jest facetem, to wybaczam pomyłkę.
Pumę mam, ale zieloną, ale ponieważ Josh jest facetem, to wybaczam pomyłkę.
-
Sariva
michał91 napisał(a):Zielona BA z klubowymi podkładkami, widziana dzisiaj o 7:05 na Milionowej koło pośredniaka. Ciekawe kto to?
zieloną BA śmiga Antek 1.5, Seczkowski , Majki88
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):michał91 napisał(a):Zielona BA z klubowymi podkładkami, widziana dzisiaj o 7:05 na Milionowej koło pośredniaka. Ciekawe kto to?
zieloną BA śmiga Antek 1.5, Seczkowski , Majki88
Ale wybór ho ho. Bez znaczenia kogo widziałem Pozdrawiam
Skrajnie Uprzedzony Kolega
Szanowna czerwona BA EL xxx AU... na ramkach klubowych, objadanie sie w Mc Donaldzie punktualnie o polnocy zle dziala na zoladek 
Co ja tam robilem? Blokowales mi miejsce w kolejce do Mc Drive
(atramentowa BA)
Co ja tam robilem? Blokowales mi miejsce w kolejce do Mc Drive
Pozdrawiam granatową mazdę na świdnickich blachach widzianą przedwczoraj (05.05.2011) na trasie Świdnik – Lublin koło godziny 22:00 
- Od: 9 wrz 2010, 23:29
- Auto: Mazda 323F BA 2.0 V6 GT
Eklerek323f napisał(a):Pozdrawiam koleżankę z czerwonej MX 6. Łódź Ul. Włókniarzy/Srebrzyńska która ładnie dała w palnik
Dziekuje rowniez kolege pozdrawiam..
Bartek widziany ze trzy dni temu chyba

Nie ważne gdzie jesteś, ważne kim jesteś. Nie ważne gdzie jesteś, ważne czym tam dojedziesz..
Pozdro dla kierowcy ciemno zielonej 626 LUB.... na starych niebieskich podkładkach widzianej dzisiaj po 14. Jechałem za Tobą od Bogdanki do Puchaczowa (skręciłeś na Łęczną a ja na Włodawę i chybaś mnie nie widział).
- Od: 17 gru 2009, 00:29
- Auto: M6 2,0 GY 136KM (~160KM) '05
Jazz 1,4 83KM '05
S-max 1,6 160KM' 12
Pozdrowienia Dla kierowcy 626 w Hatchback kolor czarny lub ciemny granat Na (Wj----) przejeżdżający ok. 19:30 przez marysin.
Ps. swoją drogą piękna madzia
Ps. swoją drogą piękna madzia