Kogo widziałem / widziałam
Już drugi raz widziałem czarną M6 z przyciemnionymi szybami i czanymi grillem z rejestracją WJ. Nadwozie sedan.
Wczoraj pod centrum handlowym carrefour, wcześniej na ul. Kondratowicza – Pozdrawiam!
Wczoraj pod centrum handlowym carrefour, wcześniej na ul. Kondratowicza – Pozdrawiam!
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
trakii wczoraj w Kulikowce z kolezankami
ale konno nie w MX-5
pozdrawiam 
Sprzedam czesci MX-3 1.8 V6 i 1.6 B6 alu 16 cali AZEV 4x100 rozstaw. Ewentualnie zamienie alu na skrzynie z zamachem od silnika z seri B3 323bg,323c itd.[ FOTKA FELG ] http://img266.imageshack.us/img266/598/mazdamx3felgiazev16.jpg
- Od: 27 sty 2009, 22:25
- Auto: MX-3 B6 93r ,(sprzedany i smiga w teraz w Siematyczach FSO POLONEZ 92r 1.6 GLE LPG ) wzamian Mercedes Benz (W201)190D 2.0D 87r oraz kolejny japonczyk Kawasaki KX 125 2T 96r
Fans napisał(a):Już drugi raz widziałem czarną M6 z przyciemnionymi szybami i czanymi grillem z rejestracją WJ. Nadwozie sedan
pewnie kristofc
-
Arkadius 73
pozdro dla koleżanki z czerwonej 323C na krakowskich blachach z czerwonymi podkładkami klubowymi, którą spotkałem pod Carrefourem Czyżyńskim ok 19 w piątek 
palik napisał(a):Lorne w poniedziałek na ul. Warszawskiej
a Rzeczywiscie ...
a ja widzialem kolege z czerwonej mx3 z Moniek jak jechal w strone Grajewa za Monkami
-
Lorne
Fans napisał(a):Już drugi raz widziałem czarną M6 z przyciemnionymi szybami i czanymi grillem z rejestracją WJ. Nadwozie sedan.
odpozdrawiam , sorry ale Cie nie widziałem trąb jakby co a ja przy okazji pozdrawiam złotego mx z podkładkami i naklejką Polska Walcząca widzianego w zeszły piatek na Jagiellonskiej 17-18
Pozd
-
Grucha
Pozdrownie dla , mazda 6 tablice LJA ? widziana przed weekendem jak wjezdzala na modlińską , mazda MX-3 tablice WL widziana tez na Modlińskiej dzisiaj , oraz czesto widziana na odkrytej czernowa 323 WA
pozdrowionka dla Bartka widzianego na Rondzie Sybirakow przed 15 
- Od: 7 sty 2010, 12:25
- Auto: mazda premacy 2000r i mazda 323F pozostala :)
Pozdrawiam Klubowicza, który mnie dziś "pięknie" wyprzedził na ul. Biskupińskiej w Poznaniu.
Twój wzrok wyrażał co najmniej lekką niechęć, ale ja akurat należę do tych osób, które nie wstydzą się jeździć przepisowo (tj. do 40 km/h akurat na tym odcinku).
Pamiętaj(cie), jak się człowiek spieszy, to
. 
Szerokości!
Twój wzrok wyrażał co najmniej lekką niechęć, ale ja akurat należę do tych osób, które nie wstydzą się jeździć przepisowo (tj. do 40 km/h akurat na tym odcinku).
Pamiętaj(cie), jak się człowiek spieszy, to

Szerokości!
-
Sariva
Sariva napisał(a):Pozdrawiam Klubowicza, który mnie dziś "pięknie" wyprzedził na ul. Biskupińskiej w Poznaniu.
Przyznać się, który to....
Będzie po pupie
Tak poza tym witam Sariva

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Pozdrawiam kolege z granatowej Mazdy 323F BA spotkanego na trasie Świdnik – Lublin dzisiaj przed 22:00 
Prosze kolego o PW
Prosze kolego o PW
- Od: 9 wrz 2010, 23:29
- Auto: Mazda 323F BA 2.0 V6 GT
sewo, pytasz o auto wyprzedzającego czy moje?
Nie pamiętam prawdę mówiąc modelu Mazdy, zwróciłam tylko uwagę na klubowe ramki.
A moje wozidło to babski Ford. Większy od Ka, ale nie jest to Fiesta.
Nie pamiętam prawdę mówiąc modelu Mazdy, zwróciłam tylko uwagę na klubowe ramki.
A moje wozidło to babski Ford. Większy od Ka, ale nie jest to Fiesta.
-
Sariva
Sprawca całego zamieszania już się przyznał
To był Josh, Zielona 626 w kombi taka duża
A ty masz Pume
chyba Niebieską
Zapraszamy na ploty do Poznańskiej czaterii w spotkaniach regionalnych

Zapraszamy na ploty do Poznańskiej czaterii w spotkaniach regionalnych