Tutaj się witamy
Witam wszystkich.
Po 6 letnim eksploatowaniu Golfa 2 przyszedł czas na zmianę auta.
Na śliczną MX-5 niestety mam za dużo rozsądku, więc w planach zakup Mazdy 6 MK-1. Mam nadzieję, że informacje zawarte na tym forum i Wasza pomoc okaże się przydatna do dokonania możliwie najlepszego zakupu, a potem możliwie najlepszego utrzymania "Szóstki".
Pozdrawiam
Po 6 letnim eksploatowaniu Golfa 2 przyszedł czas na zmianę auta.
Na śliczną MX-5 niestety mam za dużo rozsądku, więc w planach zakup Mazdy 6 MK-1. Mam nadzieję, że informacje zawarte na tym forum i Wasza pomoc okaże się przydatna do dokonania możliwie najlepszego zakupu, a potem możliwie najlepszego utrzymania "Szóstki".
Pozdrawiam
-
Farin
Witam serdecznie,
Od 3 dni jestem posiadaczem Mazdy 6 GH 2,0 benzyna 147 KM. Jest to moja pierwsza Madzia.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów,
Przemek
Od 3 dni jestem posiadaczem Mazdy 6 GH 2,0 benzyna 147 KM. Jest to moja pierwsza Madzia.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów,
Przemek
-
pkaczma0
Witam wszystkich.
Jak na razie nie mogę się pochwalić, że jeżdżę Mazdą... dopiero się do niej przymierzam.
Obecnie brykam po drogach Alfą i pomalutku dojrzewam do zmiany.
Mazda 6 GH lub GJ to coś co zaczęło mnie kusić i jakoś nie przestaje.
Poczytałem sobie co nieco na forum na ich temat i... no właśnie.
Do pełnego przekonania się do tej marki chyba muszę dotknąć jej z bliska. Niestety tu gdzie mieszkam (Ciechanów) nie ma salonu. Musiałbym gonić aż do Warszawy lub Olsztyna.
A może jest na forum ktoś z Ciechanowa?
P.S. Czy można na tym forum sprawdzić w jakiś sposób czy ktoś jest z Ciechanowa (o ile wpisał takie dane do profilu)? Jeśli nie to w jakim dziale mogę napisać pytanie w tej sprawie?
Jak na razie nie mogę się pochwalić, że jeżdżę Mazdą... dopiero się do niej przymierzam.
Obecnie brykam po drogach Alfą i pomalutku dojrzewam do zmiany.
Mazda 6 GH lub GJ to coś co zaczęło mnie kusić i jakoś nie przestaje.
Poczytałem sobie co nieco na forum na ich temat i... no właśnie.
Do pełnego przekonania się do tej marki chyba muszę dotknąć jej z bliska. Niestety tu gdzie mieszkam (Ciechanów) nie ma salonu. Musiałbym gonić aż do Warszawy lub Olsztyna.
A może jest na forum ktoś z Ciechanowa?
P.S. Czy można na tym forum sprawdzić w jakiś sposób czy ktoś jest z Ciechanowa (o ile wpisał takie dane do profilu)? Jeśli nie to w jakim dziale mogę napisać pytanie w tej sprawie?
-
vassago
Witam,
od miesiąca jestem posiadaczem Mazdy 3 BK z silnikiem 2.3l rocznik 2006. Pozdrawiam wszystkich z Trójmiasta.
od miesiąca jestem posiadaczem Mazdy 3 BK z silnikiem 2.3l rocznik 2006. Pozdrawiam wszystkich z Trójmiasta.
-
Markos
Witam,
To mój pierwszy post i chciałem się przywitać.
Mam na imię Radek jestem z Konina i tydzień temu kupiłem Madzię Premacy 1.8 2003 i jestem nią zachwycony. Niedługo relacja i foto Magdy.
Pozdrawiam serdecznie:)
To mój pierwszy post i chciałem się przywitać.
Mam na imię Radek jestem z Konina i tydzień temu kupiłem Madzię Premacy 1.8 2003 i jestem nią zachwycony. Niedługo relacja i foto Magdy.
Pozdrawiam serdecznie:)
-
ShortyPL
Strzała
Jestem przypadkowym ale mam nadzieję, że szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 2,0l Diesel 121KM, 2003. Słaby ze mnie ogólnie forumowicz ale pytań już mam sporo więc pewnie niedługo będę pisał i liczę na waszą pomoc.
pozdrawiam
Jestem przypadkowym ale mam nadzieję, że szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 2,0l Diesel 121KM, 2003. Słaby ze mnie ogólnie forumowicz ale pytań już mam sporo więc pewnie niedługo będę pisał i liczę na waszą pomoc.
pozdrawiam
-
Raf3
Witam
Wlasnie przekladam JDM 323f bedzie to bardzo ciekawe auto, poza tym jestem posiadaczem bg 4x4 na wolnym ssaniu.
Pozdrawiam
Mieszko
Wlasnie przekladam JDM 323f bedzie to bardzo ciekawe auto, poza tym jestem posiadaczem bg 4x4 na wolnym ssaniu.
Pozdrawiam
Mieszko
-
pazdersk
Witam 
Może dostane po uszach za to co teraz pisze
, nie jestem tu nowy, po raz kolejny byłem zmuszony do założenia nowego konta, powód: jak zwykle zapomniane hasła
Moje poprzednie konta to "DJL_EŁK i DJL_EŁK2". Mam nadzieje że nikt nie będzie miał tego za złe
Pozdro 
Ps. Ma ktoś może kontakt z użytkownikiem "gogo" z Giżycka? Mam do niego parę pytań
Może dostane po uszach za to co teraz pisze
Ps. Ma ktoś może kontakt z użytkownikiem "gogo" z Giżycka? Mam do niego parę pytań
- Od: 7 sie 2014, 11:20
- Auto: Była:
323F BG 1.6 16V SOHC 92r.
323F BG 1.8 16V DOHC 93r.
323F BG 1.6 16V SOHC 93r.
MX3 EC 1.6 16V SOHC 93r.
Obecnie:
323F BG 1.6 16V SOHC 94r.
Witam serdecznie wszystkich forumowiczow
- Od: 7 sie 2014, 12:51
- Auto: Mazda mx3 1.8 16v 1994r
Witam wszystkich! Posiadam MAZDE 323F BA 1998
Mam z nią trochę problemów więc proszę o wyrozumiałość przy zadawaniu pytań.
Pozdrawiam
Mam z nią trochę problemów więc proszę o wyrozumiałość przy zadawaniu pytań.
Pozdrawiam
-
czarekmazda
Witam
Mam na imię Robert, mieszkam w Rzeszowie. Od 31.07.2014 jestem posiadaczem srebrnej Madzi 323F BJ 2.0 DiDT z 2003r. Mam nadzieję że forum pomoże mi rozwiązać problemy (które napewną kiedyś się zaczna) z autkiem.
Mam na imię Robert, mieszkam w Rzeszowie. Od 31.07.2014 jestem posiadaczem srebrnej Madzi 323F BJ 2.0 DiDT z 2003r. Mam nadzieję że forum pomoże mi rozwiązać problemy (które napewną kiedyś się zaczna) z autkiem.
- Od: 8 sie 2014, 15:13
- Auto: Mazda 323F BJ 2.0 DiDT 2003
Witam jestem Ania. Od miesiaca posiadam mazde 6 , 1,8 Benzyna z 2003 roku. 
- Od: 8 sie 2014, 21:34
- Auto: Mazda 6
benzyna 1,8
2003 rok
Bardzo mi milo:) Przegladam bardzo czesto forum, zawsze cos ciekawego mozna sie dowiedziec.
Jestem mlodym kierowca bo dopiero od pazdziernika 2011 roku posiadam uprawnienia w czym mialam
2lata przerwy w prowadzeniu auta.
Jestem mlodym kierowca bo dopiero od pazdziernika 2011 roku posiadam uprawnienia w czym mialam
2lata przerwy w prowadzeniu auta.
- Od: 8 sie 2014, 21:34
- Auto: Mazda 6
benzyna 1,8
2003 rok
Witam Jestem Mateusz od niedawna posiadam Mazde i mam nadzieję że w razie jakich kolwiek wątpliwości mogę liczyć na waszą pomoc
- Od: 10 sie 2014, 10:36
- Auto: Mazda 323f BA 1.8 114 km