Tutaj się witamy
Cześć wszystkim. Jestem nowy ale tak serio nowy to mój pierwszy wpis na jakim kółkiem forum. Mam mazda Cx7.
Witam wszystkich forumowiczów 16 czerwca 2014 czyli swoje urodziny stałem się posiadaczem mazdy 6
i chciałem się z wszystkimi przywitać więc witajcie

-
mazda6 krzysiorybnik
Witam wszystkich. Noszę się z zamiarem zmiany autka na Mazdę 3 2.0 benzynka. I dlatego też pojawiłem się wśród Was:–) Mam kilka pytań, ale te zamieszczę w odpowiednich działach. Na chwilę obecną pozdrawiam wszystkich poruszających się tymi pojazdami
-
jerry7373
Witam wszystkich forumowiczów !
Jestem posiadaczem Mazdy 323F BA od 11.06.2014r
Niedługo założę temat ze swoją Madzią, będzie można obserwować zmiany
czeka mnie trochę roboty blacharskiej, ale ten ból chyba zna każdy z nas.
Powodzenia w projektach
Jestem posiadaczem Mazdy 323F BA od 11.06.2014r
Niedługo założę temat ze swoją Madzią, będzie można obserwować zmiany
czeka mnie trochę roboty blacharskiej, ale ten ból chyba zna każdy z nas.
Powodzenia w projektach
"Jeśli samochód nie sprawia przyjemności, to nie można go określić tym mianem" – Akio Toyoda
Witam.
Można powiedzieć, że od dzisiaj stałem się posiadaczem Mazdy 3 z 2005 roku. Samochód posiada silnik benzynowy o pojemności 1600 cm3 i mocy 105 PS. Wersja nadwozia – Sedan. Pozostały mi jeszcze opłaty do załatwienia. Myślę, że na początku lipca wszystko będzie już załatwione
Wcześniej użytkowałem fiata Punto II sx 1.2 z 2001. Myślę, że będę zadowolony z wyboru Mazdy. Pozdrawiam !
Można powiedzieć, że od dzisiaj stałem się posiadaczem Mazdy 3 z 2005 roku. Samochód posiada silnik benzynowy o pojemności 1600 cm3 i mocy 105 PS. Wersja nadwozia – Sedan. Pozostały mi jeszcze opłaty do załatwienia. Myślę, że na początku lipca wszystko będzie już załatwione
Witam.
Mam na imię Tomek i mieszkam w Raciborzu. Xedosa 6 w jedynym słusznym silniku – V6
posiadam od stycznia. Jest to moja pierwsza maszyna z logiem mazdy i niestety trafił mi się strasznie zaniedbany egzemplarz dlatego to jestem częstym gościem na stronach klubu. Jest tu dużo ciekawych porad dzięki którym podjąłem się mozolnej odbudowy mojego bolida, więc pewnie za niedługo i ja będę mógł podzielić się wiedzą na temat bolączek xedosa.
Z tego miejsca chciałbym pozdrowić wszystkich miłośników mazdy....
Mam na imię Tomek i mieszkam w Raciborzu. Xedosa 6 w jedynym słusznym silniku – V6

Z tego miejsca chciałbym pozdrowić wszystkich miłośników mazdy....
-
misiotz
Witam.
Mam na imię Wojtek, od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 w kombi z silnikiem diesla o mocy 143KM. Bardzo fajny, dynamiczny kombiaczek, mam nadzieję, że będzie służył długie lata.
Pozdrawiam
Mam na imię Wojtek, od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 w kombi z silnikiem diesla o mocy 143KM. Bardzo fajny, dynamiczny kombiaczek, mam nadzieję, że będzie służył długie lata.
Pozdrawiam
- Od: 25 cze 2014, 12:23
- Auto: Mazda 6, 2.0 MZR-CD 143KM, 2006.
Witam wszystkich miłośników Mazdy,
zarejestrowałem się licząc na pomoc w wyborze Mazdy dla mnie
jestem zakochany w 3 MPS ale zagubiony jeśli chodzi o podjęcie ostatecznej decyzji, nie mniej liczę, że w końcu któryś silnik trójeczki wybiorę i będę pełnoprawnym użytkownikiem tego forum!
zarejestrowałem się licząc na pomoc w wyborze Mazdy dla mnie
- Od: 26 cze 2014, 03:04
- Auto: Toyota Avensis 1.8 110KM T-22 2000r. sedan
witam wszystkich
Dopisano 26 cze 2014, 09:12:
mam pytanko jestem użytkownikiem mazdy 323f bg moze wie ktos skad dostac listwy boczne szyby przedniej
Dopisano 26 cze 2014, 09:12:
mam pytanko jestem użytkownikiem mazdy 323f bg moze wie ktos skad dostac listwy boczne szyby przedniej
-
marcinmarian
Witam Was Wszystkich.
Po przygodach z motoryzacją PRL-u, japońską, niemiecką i francuską stałem się szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6
Liczę na pomoc forum i bardziej doświadczonych użytkowników w kwestiach dla mnie "obcych" i sam również w miarę wiedzy postaram się pomóc.
Pozdro
Po przygodach z motoryzacją PRL-u, japońską, niemiecką i francuską stałem się szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6
Pozdro
Witam wszystkich od 2tyg jestem posiedaczem mazdy 6 i calkiem dobrze mi sie jezdzi jestem tu nowy wiec prosze o wyrozumialosc jak bede zadawal pytania
- Od: 27 cze 2014, 22:06
- Auto: mazda 6 kombi 1.8 2004