Tutaj się witamy
Witam jestem Marcin mam własną firmę internetową, sprzedaje złote paski http://larissa.redcart.pl/p/7/542/y110- ... uroda.html przez neta lecz również interesuję się samochodami. Chciałbym z wami spędzić miło czas i poczytać ciekawych artykułów. pozdrawiam serdecznie. Szukam Mazdy a konkretnie opinii o niej.
Ostatnio edytowano 8 lip 2014, 20:44 przez koczorner, łącznie edytowano 2 razy
-
koczorner
Witam wszystkich. Od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy Premacy. Musze się przyznać, że zanim ją kupiłem dużo czytałem na tym forum jako jeszcze niezalogowany gość. Mam nadzieje, że dzięki tutejszym informacjom trafnie kupiłem moją pierwszą Maździne w życiu.
Jest tu jakaś ekipa z Trójmiasta albo okolic??
Jest tu jakaś ekipa z Trójmiasta albo okolic??
- Od: 12 cze 2014, 22:35
- Auto: Mazda Premacy 2.0DiTD/Mazda 5
Cześć!
Nazywam sie Maciek i mieszkam we Wrocławiu, od 3 dni jestem posiadaczem Mazdy 323F z 2000r z silnikiem 1.8, wersja Sportiv – Nardi-Torino. Samochód ma sekwencyjną instalacje LPG (BRC)
Poprzednio jeździłem Micrą K11 (wymiennie na MB W202 i W203) jednak ogrom zniszczeń spowodowanych 20 letnią eksploatacją, niepraktyczność oraz pozorna ekonomia pchneły mnie do kupna wiekszego auta... Znalazłem Mazde w okolicy kupiłem.
Jak narazie jestem zadowolony, imponuje mi prowadzenie. Przy aucie trzeba troche pogrzebać ale jest nieźle.
Wkrótce postaram sie wrzucić jakieś foto i opis.
pozdrawiam
Nazywam sie Maciek i mieszkam we Wrocławiu, od 3 dni jestem posiadaczem Mazdy 323F z 2000r z silnikiem 1.8, wersja Sportiv – Nardi-Torino. Samochód ma sekwencyjną instalacje LPG (BRC)
Poprzednio jeździłem Micrą K11 (wymiennie na MB W202 i W203) jednak ogrom zniszczeń spowodowanych 20 letnią eksploatacją, niepraktyczność oraz pozorna ekonomia pchneły mnie do kupna wiekszego auta... Znalazłem Mazde w okolicy kupiłem.
Jak narazie jestem zadowolony, imponuje mi prowadzenie. Przy aucie trzeba troche pogrzebać ale jest nieźle.
Wkrótce postaram sie wrzucić jakieś foto i opis.
pozdrawiam
Hej.
Przemo z Koziegłowy koło Poznania.
Użytkownik Mazdy Premacy i przeglądacz forum!!!!!!
Chętnie poznam kolegów i użytkowników mazdy z mojego regionu.
Pozdro
Przemo z Koziegłowy koło Poznania.
Użytkownik Mazdy Premacy i przeglądacz forum!!!!!!
Chętnie poznam kolegów i użytkowników mazdy z mojego regionu.
Pozdro
-
przeski
Witam Klubowiczów
jestem z Łodzi
to już moja druga Madzia 3
pierwszą miałem 6 lat, z pierwszej serii rocznik 2003, HB z 1,6 cm benzyną
obecnie od około miesiąca Mazda 3 II, 2009 po lifcie
piękny 185 KM diesel śmiga cudownie, na razie się poznajemy
mam jeszcze do kompletu wrażeń 2OO Hondę VTX 1300
obie maszyny obecnie spełniają moje motoryzacyjne potrzeby
pozdrawiam wszystkich
Szymon
jestem z Łodzi
to już moja druga Madzia 3
pierwszą miałem 6 lat, z pierwszej serii rocznik 2003, HB z 1,6 cm benzyną
obecnie od około miesiąca Mazda 3 II, 2009 po lifcie
piękny 185 KM diesel śmiga cudownie, na razie się poznajemy
mam jeszcze do kompletu wrażeń 2OO Hondę VTX 1300
obie maszyny obecnie spełniają moje motoryzacyjne potrzeby

pozdrawiam wszystkich
Szymon
- Od: 13 cze 2014, 07:59
- Auto: Mazda 3 2.2 CD Sports-Line, Hatchback, 2009 r.
Witam wszystkich od wczoraj stałem się posiadaczem mazdy 6 pozdrawiam
Dopisano 13 cze 2014, 22:30:
Dopisano 13 cze 2014, 22:30:
-
smoki
Witajcie!
Od dziś zaczynam przygodę z Mazdą6
! Oby była sympatyczna. Wcześniej nie miałem kontaktu z Mazdami....
Od dziś zaczynam przygodę z Mazdą6

-
cinfred@op.pl
Witam,
Miałem kolizję i zostałem bez autka. Mój wybór padł własnie na Mazdę i takiej właśnie szukam. Mam nadzieję, że w końcu mi się uda i będę tu stałym gościem.
Miałem kolizję i zostałem bez autka. Mój wybór padł własnie na Mazdę i takiej właśnie szukam. Mam nadzieję, że w końcu mi się uda i będę tu stałym gościem.
-
Gim
Witam wszystkich.
Szukam mazdy 3 w benzynie 2.0 lub 2.3 mam nadzieję że forum pomoże mi znaleźć dobry egzemplarz no i w późniejszym czasie będę częstym gościem i czynnym użytkownikiem.
Pozdrawiam Damian.
Szukam mazdy 3 w benzynie 2.0 lub 2.3 mam nadzieję że forum pomoże mi znaleźć dobry egzemplarz no i w późniejszym czasie będę częstym gościem i czynnym użytkownikiem.
Pozdrawiam Damian.
-
damianws
Witam wszystkich klubowiczów jestem początkującym posiadaczem Madzi 626 2.0 16V sedan lpg jezdzi sie elegancko
chociaz musze kilka rzeczy naprawic. Pozdrawiam
Dopisano 17 cze 2014, 19:30:
Witam wszystkich klubowiczów jestem początkującym posiadaczem Madzi 626 2.0 16V sedan lpg jezdzi sie elegancko
chociaz musze kilka rzeczy naprawic. Pozdrawiam
Dopisano 17 cze 2014, 19:30:
-
Master83
Witam Wszystkich!
Jestem szczesliwym posiadaczem CX-5 oraz 2.
Pomimo ze mieszkam w Szwajcarii, forum MazdaSpeed jest dla mnie swietnym zrodlem informacji – nie ma jak informacje w rodzimym jezyku :–).
elophrie
Jestem szczesliwym posiadaczem CX-5 oraz 2.
Pomimo ze mieszkam w Szwajcarii, forum MazdaSpeed jest dla mnie swietnym zrodlem informacji – nie ma jak informacje w rodzimym jezyku :–).
elophrie
Pierwsza Mazda, pierwszy diesel i pierwszy raz na tym forum.
Inne zyciowo wazne rzeczy juz wczesniej robilam.
pozdrawiam pozostalych forumowiczów
Inne zyciowo wazne rzeczy juz wczesniej robilam.
pozdrawiam pozostalych forumowiczów
-
malamazda