Kogo widziałem / widziałam
Pozdro dla wlasciciela czerwonej 323 C w klubowych naklejeczkach widzianego na parkingu Manufaktury pod Realem ok 19 ( zaparokowalem blisko Ciebie ale jak wrocilem to jeszcze tam stales) 
Mazda 323F BA 95'
Najprawdopodobniej jedyna szara na forum :)
Najprawdopodobniej jedyna szara na forum :)
- Od: 22 lut 2010, 00:07
- Auto: Mazda 323F BA 1,8 96'
Pozdro dla Gajosa ( ewentualnie kogos jadącego gajosowozem
) mijanego na Bartoka ( chyba
) ~ 22:30
No i tradycyjnie
dla Seczkowskiego, którego auto mijałem przed chwilą zaparkowane pod blokiem naprzeciwko 
A podziękowałgromaciek napisał(a):Pozdrawiam Jakse napotkanego wczoraj po poludniu w Promenadzie jak targał zakupy
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):wjazd /wyjazd z Promy to jakas masakra .Pozdrawiam.
No ciezko jest to fakt
Młoda tak zamiata ze gonic ją musze
-
Szalotka
Kiedys tez chodzilem ...gromaciek napisał(a):wlasnie z corką na łyzwy szedlem
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):Kiedys tez chodzilem ...
...proponuje wykoczyc na Stegny
Bedzie fajnie przypomniec sobie czasy mlodosci
-
Szalotka
Riki napisał(a):Luker81 napisał(a):przy "palmie".
....widziałem jakąś godzinkę temu Twoją 3kęLU***** Pozdrawiam
dzięki za pozdrowienia. Niestety nie widziałem Cię.
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
No no , dobry pomysł . Jeden z moich mechaników codziennie po pracy smiga na lodowisku , mowi ze siedzenie w domu przed tv /kompem to strata czasugromaciek napisał(a):proponuje wykoczyc na Stegny
Bedzie fajnie przypomniec sobie czasy mlodosci
Jaksa napisał(a):No no , dobry pomysł .
Zdzwonimy sie w takim razie i mozna sie ustawic na jakis dzien
-
Szalotka
Bartg napisał(a):Pozdro dla Gajosa ( ewentualnie kogos jadącego gajosowozem) mijanego na Bartoka ( chyba
) ~ 22:30
No i tradycyjnie
dla Seczkowskiego, którego auto mijałem przed chwilą zaparkowane pod blokiem naprzeciwko
pozdro ale ja cie nie widziałem bo zona prowadziła ja robiłem za balast bo bylem po dużej ilości
Riki napisał(a):Luker81 napisał(a): Niestety nie widziałem Cię.
.....Twoja "trójka" stała zaparkowana a ja przemieszczałem się niemieckim środkiem lokomocji spod znaku MB![]()
Pozdrawiam raz jeszcze
dokładnie, M3 stała pod Bankiem Gospodarstwa Krajowego, a ja niosłem ze Smyka nowy czterokołowy sprzęt pod tytułem "X-lander"....
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Dzisiaj po 15 od strony Włodawy do Chełma jechał niebieski X6 z nr rej. coś w stylu "LWL 61xx" lub "LWL xx61" – czy to ktoś z "naszych"?
Ford C-MAX 1.6TDCi & AR 156 2.0TS & Honda Shadow VT1100 C3 Aero ’99
Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84
Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84