Gdzie zniknąłeś w pewnym momencie??
Kogo widziałem / widziałam
Pozdrawiam kierownika Xedosa 9 rejestracje CBR który jechał dziś przed południem ze mną w stronę Torunia 
[img]http://graphic.org.pl/images/jdv1284058723b.gif[/img]
- Od: 17 paź 2009, 16:06
- Auto: Ford Focus mk2 kombi 1.8 TDCi 2005r.
CezaR83 napisał(a):Srebrna 6 kombi na nowych podkładkach WOSXXXX, stałem za Toba przy lewoskręcie w Markach w sobote ok 19
Również pozdrawiam, na początku nie bardzo skumałem kto mi długimi strzelił z tyłu dopiero jak skręciłem i zobaczyłem jak zawracasz M3 to się zorientowałem
- Od: 18 mar 2010, 12:12
- Auto: M6 GY 2.0 MZR-CD 2003 r.
kowalesik napisał(a):bionda8 napisał(a):a ja pozdrawiam kierującego niebieską M6 z rej. WW na czerwonych podkładkach widzianego jakąś godzine temu na ul. Sobieskiego
Myślę, że byłem to jaAle kurcze, moje auto nijak nie przypomina niebieskiego. Jest czarne. Może to ten brud?
Jechałaś z koleżanką?
tak. to nie wiem może jakaś niebieska aura Cie otaczała albo daltonizm też przytrafia się kobietom:D zachwycałyśmy się Twoją piękną Mazdą
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
JOY doesn't want to go home yet :]
- Od: 7 cze 2010, 23:18
- Auto: Mazda Xedos 6 99'
Wczoraj ok 15:15 kol. sojer2010 na skrzyżowaniu Lubelska – Trubakowska 
Ford C-MAX 1.6TDCi & AR 156 2.0TS & Honda Shadow VT1100 C3 Aero ’99
Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84
Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84
bionda8 napisał(a):kowalesik napisał(a):bionda8 napisał(a):a ja pozdrawiam kierującego niebieską M6 z rej. WW na czerwonych podkładkach widzianego jakąś godzine temu na ul. Sobieskiego
Myślę, że byłem to jaAle kurcze, moje auto nijak nie przypomina niebieskiego. Jest czarne. Może to ten brud?
Jechałaś z koleżanką?
tak. to nie wiem może jakaś niebieska aura Cie otaczała albo daltonizm też przytrafia się kobietom:D zachwycałyśmy się Twoją piękną Mazdą
Dziękuję, dziękuję
Tak przyglądałem się Twoim podkładkom, jakieś "Mazdaspeed" tam można było odczytać, ale wzór nijak mi nie pasował. Teraz widzę, że podkładki są nowego wzoru. Cóż, będę wiedział na przyszłość
Do zobaczyska na drodze!
Kowalesik
MazdaSpeed 6 GT 2.3 Turbo AWD
MazdaSpeed 6 GT 2.3 Turbo AWD
pozdrowienia dla kierownika czarnej M3, nr rejestracyjny CT..., widzianego dzisiaj kilka minut po 16.00 przy "palmie". P.S. Bardzo ładna na Twoja "3" 
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
rowniez pozdrawiam ale coz ja ciebie nie widzialem
no i pozdro dla Przemka widzianego ale na zakupach w Realu 
- Od: 7 sty 2010, 12:25
- Auto: mazda premacy 2000r i mazda 323F pozostala :)
no siemka rowniez pozdrawiam jedna naklejke KLUB na klapie mi zdrapali a na przedniej szybie normalnie mam 
- Od: 7 sty 2010, 12:25
- Auto: mazda premacy 2000r i mazda 323F pozostala :)
Pozdrowienia dla mazdowicza KRA 8yn...... widzianego na ul.Strzeleckiej
- Od: 26 kwi 2009, 19:27
- Auto: Honda Civic V Gen Sedan