Z tej strony Łukasz z Torunia. Dziś stałem się posiadaczem złotej Mazdy 626 GF i pewnie będę tu zaglądał częściej niż przed zakupem. Nie zmienia to faktu, że jednym z czynników zachęcających mnie do zmiany na Mazdę było to forum. Dzięki
Tutaj się witamy
Witam,
Z tej strony Łukasz z Torunia. Dziś stałem się posiadaczem złotej Mazdy 626 GF i pewnie będę tu zaglądał częściej niż przed zakupem. Nie zmienia to faktu, że jednym z czynników zachęcających mnie do zmiany na Mazdę było to forum. Dzięki
- Od: 13 lut 2014, 14:48
- Auto: Mazda 626 GF 1,8 '98
Witam
Do tej pory tylko czytelnik forum, ale po zmianie z M6 kombi diesel, 120KM, '05 na M6 kombi diesel 140 KM '09 postanowiłem "zalegalizować" swoją obecnośc na forum.
Pozdrawiam
Nolej
Do tej pory tylko czytelnik forum, ale po zmianie z M6 kombi diesel, 120KM, '05 na M6 kombi diesel 140 KM '09 postanowiłem "zalegalizować" swoją obecnośc na forum.
Pozdrawiam
Nolej
-
Nolej
Witam wszystkich,
Po kilkudniowym przeglądaniu wątków, jako przyszły, szczęśliwy nabywca nowej M3 SkyPassion (koniec marca) również zapragnąłem zostać pełnoprawnym uczestnikiem tego Forum. Osiem lat temu, w 2005 przymierzałem się do poprzedniej wersji M3, ale ostatecznie skończyło się na volvo s40 2.0D, ale teraz klamka zapadła, dlatego pilnie czytam Wasze spostrzeżenia i chętnie wkrótce podzielę się swoimi...
Pozdrawiam,
Marko
Po kilkudniowym przeglądaniu wątków, jako przyszły, szczęśliwy nabywca nowej M3 SkyPassion (koniec marca) również zapragnąłem zostać pełnoprawnym uczestnikiem tego Forum. Osiem lat temu, w 2005 przymierzałem się do poprzedniej wersji M3, ale ostatecznie skończyło się na volvo s40 2.0D, ale teraz klamka zapadła, dlatego pilnie czytam Wasze spostrzeżenia i chętnie wkrótce podzielę się swoimi...
Pozdrawiam,
Marko
- Od: 28 lut 2014, 18:58
- Auto: Mazda 3 HB 165KM, SkyPassion 2014, Titanium Flash.
Siemka wszystkim nowym i starym członkom klubu.
Gdy się urodziłam Szatan powiedział: "O k...a, konkurencja!"
- Od: 1 mar 2014, 14:31
- Auto: Jest: Premacy 2.0 Sportive
była: MX3 1.6 16V 93
Miro napisał(a):Witam wszystkich pozdrowionka życzy Mirek
No to jest Nas dwóch

-
miro62
To ja się krótko przywitam 
od wczoraj jestem posiadaczem srebrnej trójki w sedanie 1,6 benzynka 2004r
Efekt woow jeszcze mi nie przeszedł i pewnie długo nie przejdzie.
Przesiadłem się ze starej trójki BMW i jestem zachwycony.
pozdrawiam
Max z Sosnowca
od wczoraj jestem posiadaczem srebrnej trójki w sedanie 1,6 benzynka 2004r
Efekt woow jeszcze mi nie przeszedł i pewnie długo nie przejdzie.
Przesiadłem się ze starej trójki BMW i jestem zachwycony.
pozdrawiam
Max z Sosnowca
-
leniwabycz
Witam
Od tygodnia jestem właścicielem M6 i nie ukrywam, że jestem pod wrażeniem tego forum. Kupiłem auto "okazyjnie" na przekór opini znajomych i jak wiadomo jest trochę tematów do roboty.
Na początku byłem trochę zdruzgotany kosztami, ale po przeczytaniu kilku Waszych poradników jestem spokojniejszy
Zwłaszcza w temacie wymiany sprzęgła
pzdr
Krzysiek
Od tygodnia jestem właścicielem M6 i nie ukrywam, że jestem pod wrażeniem tego forum. Kupiłem auto "okazyjnie" na przekór opini znajomych i jak wiadomo jest trochę tematów do roboty.

Na początku byłem trochę zdruzgotany kosztami, ale po przeczytaniu kilku Waszych poradników jestem spokojniejszy
pzdr
Krzysiek
-
Krzysztoforek
Witam, napaliłam się na Mazdę 3 z 2007 jak szczerbaty na suchary i chyba za kilka dni kupię mój upolowany egzemplarz. Pozdrawiam serdecznie,
edyt@
edyt@
-
edyt@
nocna furia napisał(a):Siemka wszystkim nowym i starym członkom klubu.
A witamy wielki powrót
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
szadol1 napisał(a):nocna furia napisał(a):Siemka wszystkim nowym i starym członkom klubu.
A witamy wielki powrót
Nie wielki poprostu powrót
Gdy się urodziłam Szatan powiedział: "O k...a, konkurencja!"
- Od: 1 mar 2014, 14:31
- Auto: Jest: Premacy 2.0 Sportive
była: MX3 1.6 16V 93
Witam wszystkich forumowiczy
Nabyłem właśnie mazde 323f ba z5 1998r data pierwszej rejestracji styczeń 2010. Mazda przywędrowała do mnie z Niemiec w bardzo okazjonalnej cenie i chce ją doprowadzić do ładu i składu
Forum mi w tym pomorze. Na wstępie mogę już podziękować za wszystkie celne diagnozy i wskazówki. Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze 

- Od: 2 mar 2014, 00:48
- Auto: Mazda 323F BA 1998