Kogo widziałem / widziałam
Bartg napisał(a):Pozdro dla Hansonów i Boogyego mijanych na PółnocnejI dla ciężko pracującego l3mura, nie ma jak narobić troche wsi wydechem
podziękować, słoneczko grzało, więc mi coś brudnego mignęło przed oczami

sesese
ps. Boogy to ona jest
-
Ania_TM
wklejanie zdjęć auta bezcenne
to odnośnie wypowiedzi Lukaziego.
rozumiem, można napisać, ale bez fotek to chyba lepsze rozwiązanie.
Nie wiem czy Sławek byłby zadowolony.
rozumiem, można napisać, ale bez fotek to chyba lepsze rozwiązanie.
Nie wiem czy Sławek byłby zadowolony.
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):Nie wiem czy Sławek byłby zadowolony.
To może dlatego zrobilem , ze pierwszy raz w zyciu zobaczylem klubowa Mazde
Jeżeli będzie mu to przeszkadzalo , Ok nie ma problemu – Mozemy usunąć
Mój Exclusive: viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0
- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM
benny88 napisał(a):Pozdrowienia dla kierowcygranatowej 323f ba wdzianego o 17 na ulicy włóniarzy....
Również pozdrowienia dla Ciebie. Trochę zagadany byłem i w ostatniej chwili spojrzałem na lewo
Pozdrowienia dla wszystkich !
- Od: 27 mar 2007, 18:26
- Auto: 323f Z5 BA 94r + lpg sekwencja
Lukazie napisał(a):Dzisiaj byłem u Was w Łodzi i widziałem Mazde 626 , nie wiem czyja to jest – Wiem ,ze z tylu i z boku miał napis ' MazdaSpeed ' -Grupa Łodzka![]()
A podziękował.
Co do fotki spoko, nie ma problemu.

Każdy ma prawo do szczęścia, nie każdy ma szczęście do prawa. 
- Od: 1 wrz 2007, 00:55
czarny xedos 6 (BI.....) z naklejką na szybie mazdaspeed pod WSAP-em 2 i 3 październik
kto to? przyznawać się...
kto to? przyznawać się...
- Od: 13 wrz 2010, 11:10
- Auto: 323F Z5 Sparkle Green metallic '95
Topaz napisał(a):O widze kolejnego nowego usera. Witam na forum i zapraszam na spot.
gdybym miał więcej wolnego czasu to i owszem, z chęcią
- Od: 13 wrz 2010, 11:10
- Auto: 323F Z5 Sparkle Green metallic '95
Pozdrowienia dla kierowcy stalowej miatki SKL .... któremu dziś chyba zajechałam drogę na Niepodległości (?) ... Wybacz – przyznaję bez bicia że nie pamiętam chwili zerknięcia w lusterko i upewnienia się że jest pusto, a że zaraz po manewrze tam byłeś pozwoliło mi myśleć, że się wcisnęłam
Najlepszy dowód na to że nie można się poddawać emocjom...a dziś niestety cholera mnie brała na widok tych okupujących lewy pas, bądź też jeżdżących "w parach" kierowców... 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Czerwona mx-3 upolowana ok 8.30 na Arkuszowej pozdrawiam kierowniczkę 
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
2x Rejko czerwona efka BA, Karolek czerwona MX-3,Topaz wraz z pasazerka, Seraf niebieska 3 oraz Zipek pozdrowionka 
Ostatnio edytowano 6 paź 2010, 17:32 przez kris76, łącznie edytowano 1 raz
Sprzedam czesci MX-3 1.8 V6 i 1.6 B6 alu 16 cali AZEV 4x100 rozstaw. Ewentualnie zamienie alu na skrzynie z zamachem od silnika z seri B3 323bg,323c itd.[ FOTKA FELG ] http://img266.imageshack.us/img266/598/mazdamx3felgiazev16.jpg
- Od: 27 sty 2009, 22:25
- Auto: MX-3 B6 93r ,(sprzedany i smiga w teraz w Siematyczach FSO POLONEZ 92r 1.6 GLE LPG ) wzamian Mercedes Benz (W201)190D 2.0D 87r oraz kolejny japonczyk Kawasaki KX 125 2T 96r
kris76 napisał(a):2x Rejko czerwona efka BA, Karolek czerwona MX-3,Topaz wraz z pasazerka oraz Seraf niebieska 3 pozdrowionka
hurtowo juz widujesz
-
Lorne